IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:34
witam!!!też wylatuję do usa. chciałabym się kontaktować przez skype ale jak to
działa?musze zaopatrzyc się w kamerę słuchawki i miktofon???jak mam cyfrówkę
(sony p72)to może służyć jak kamerka czy nie???dajcie znać gdzie można poczytac
o tym programie i go ściągnąć
Obserwuj wątek
    • Gość: mhhh hummm IP: *.client.dsl.net 09.05.05, 21:51
      ?
    • Gość: ingrid Re: skype??? IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 09.05.05, 22:05
      www.skype.com/
      ten program nie sluzy do rozmow za pomoca kamery, wystarcza sluchawki i
      mikrofon.Wszystko jest opisane na podanej przeze mnie stronie.powodzenia
      • Gość: ktoś Re: skype??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:51
        a ajk chce sie widzieć z romawiającym????
        • Gość: ingrid Re: skype??? IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 10.05.05, 00:31
          Do rozmow za pomoca kamery mozesz uzyc komunikatora z www.tlen.pl.
    • Gość: islander Re: skype??? IP: *.si.res.rr.com 09.05.05, 23:11
      To musisz polaczyc Skype z MSN. Fonia przez Skype, a wizja przez MSN. Sprawdzone
      dziala. Oczywiscie jakosc obrazu zalezy od predkosci przesylu i z reguly jest
      raczej kiepska ;)
      Jezeli nie na dlugo to moze zdjecie wystarczy ;)
      • Gość: etc bzdura - lepiej komunikatory tlen albo wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:20
        tle.pl
        wp.pl

skype nie ma możliwości wizji/kamery - tylko rozmowy, przynajmniej na razie (tak
        twierdzą, może kiedyś będzie wizja)

te polskie komunikatory mają możliwość podłączenia kamer - sprawdz jak to wygląda
        • Gość: islander Re: bzdura - lepiej komunikatory tlen albo wp IP: *.si.res.rr.com 11.05.05, 04:31
          A sprawdzales??? Nie, to porownaj te polskie komunikatory z moja opcja i wtedy
          sie wypowiadaj.
          • Gość: etc ty proponujesz rozwiązania kretyńskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:15
            lepiej już na piechotę to sobie w rzeczywistości porozmawiają - ha ha

jeden program do rozmowy, drugi do wizji, trzeci do czego jeszcze??

już nie wspomnę o dziurach wszystkich programów Microsoftu - i ich podatności na
            wirusy

może ten człowiek uwielbia skomplikowane życie - ja, a podejrzewam jednak
            większość, woli proste rozwiązania.

A jeśli takich dana firma nie proponuje, więc gorzej dla niej... poniał?
            • Gość: islander Re: ty proponujesz rozwiązania kretyńskie IP: *.si.res.rr.com 11.05.05, 17:25
              jeden lubi sledzie drugi jak mu z geby jedzie,
              czyli kazdy wuj na swoj stroj.
              Chodzilo mi tylko o to, ze w przypadku polskich komunikatorow rozwiazanie jest
              faktycznie proste, ale jakosc fonii beznadziejna, jezeli to sie zmienilo chyle
              czola ;)
              A co do kretynskich rozwiazan, nie pisalem przeciez ze twoja prpopozycja jest
              debilna wiec daruj sobie takie przymiotniki
              • Gość: ;o)) nie daruję sobie bo twoja propozycja nie ma sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:33
                • Gość: ingrid ojoj IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 12.05.05, 08:58
                  walka zażarta- a watek jest o Skype- ten program jest najlepszy do fonii. Jesli
                  ktos chce fonie i wizje to niestety- jedno kosztem drugiego.Do wizji mozna
                  jeszcze uzyc Eyeball'a.I nie kloccie sie juz ;o)
    • Gość: ee Re: skype??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:02
      islander zgadzam sie z Toba co do uzywania obrazliwych slow,dlaczego nie mozna
      powiedziec inaczej(tylko kretyn,przyglup itp)..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka