Dodaj do ulubionych

Forum Nowy Jork spi.

20.04.06, 06:30
Chodzcie na Polki w Stanach, tam sie duzo dzieje i nie tylko Polki tam
pisuja, Polacy tez
Obserwuj wątek
    • pussycat_doll Re: Forum Nowy Jork spi. 20.04.06, 12:14
      I agree with U:)
      • mika_1 Re: Forum Nowy Jork spi. 20.04.06, 15:55
        Nie każdy tam pójdzie, bo jest to forum zamknięte. Tu może pisać każdy.
        • marxx Re: Forum Nowy Jork spi. 20.04.06, 21:59
          No i nadmieniam ze na tym forum chodzi o City of New York!!! A nie o jakies
          enigmatyczne Stany.
        • rogatadusza Re: Forum Nowy Jork spi. 22.04.06, 06:22
          mika_1 napisała:

> Nie każdy tam pójdzie, bo jest to forum zamknięte. Tu może pisać każdy.
          >
          Nie masz racji, kazdy moze tam pojsc wystarczy sie tylko zapisac. Milej jesli
          jest forum otwarte dla wszystkich, tez jestem za i nie ja ustalalam reguly
          rzadzace tamtym forum, niemniej jednak nic nie kosztuje sie zapisac a tam sie
          wiecej dzieje niz tu.
          • mika_1 Re: Forum Nowy Jork spi. 22.04.06, 13:53
            Każdy wybiera to, co woli. Zapewniam Cię, że wiele osób z tych, które tutaj
            zaglądają - zaglądają i tam. Nie rozumiem więc po co ta agitacja.
            • rogatadusza Re: Forum Nowy Jork spi. 23.04.06, 01:22
              mika_1 napisała:

> Każdy wybiera to, co woli. Zapewniam Cię, że wiele osób z tych, które tutaj
              > zaglądają - zaglądają i tam. Nie rozumiem więc po co ta agitacja.
              >
              Nikogo nie agituje, sama zagladam tu i tam , a tylko stwierdzilam fakt , ze tu
              sie nic nie dzieje!!A na forum Polki w Stanach zawsze jakis temat wisi w
              powietrzu.zreszta mysle , ze bardzo duzo ludzi tam zaglada i nie ma sie o co
              obrazac.
              • bugsior Re: Forum Nowy Jork spi. 23.04.06, 01:35
                to zapraszam do 'generowania' watkow. forum jest takie jacy sa formumowicze. ;)
            • rogatadusza Re: Do Mika_1 23.04.06, 01:43
              Zobacz Mika jak zareagowalas. Jakby inaczej zabrzmialo gdybys napisala- fakt
              forum Polki w Stanach jest bardzo mile. Ale tutaj u nas jest tez wiele
              ciekawych watkow, teraz widocznie kazdy jest zajety. A Ty od razu zarzucasz mi
              agitacje. Wiesz na forum bardzo tez wazni sa ludzie i ich podejscie do innych
              ludzi, a nie "czlowiek czlowiekowi wilkiem"
              • mika_1 Re: Do Mika_1 23.04.06, 10:23
                Gdybym chciała tak napisać, to bym napisała. I już.
                • rogatadusza Re: Do Mika_1 23.04.06, 19:53
                  mika_1 napisała:

> Gdybym chciała tak napisać, to bym napisała. I już.
                  >

A ja teraz twierdze , ze jestes troche arogancka. A chyba lepiej byc przyjaznym
                  ludziom a nie odwrotnie. Ale moze taka wlasnie jest cecha Polakow- zazdrosc ,
                  arogancja , uszczypliwosc.
                  • marxx Re: Do Mika_1 23.04.06, 22:51
                    No to teraz dowalilas ...Bo z Twojego postu wyszlo ze te cechy charakteru mozna
                    dopisac Mice
                    "zazdrosc , arogancja , uszczypliwosc."........Bez jajec , nie starajmy sie
                    zapodawac psychoanalizy z kilku internetowych zdan.
                    • rogatadusza Re: Do Marxx 23.04.06, 23:27
                      marxx napisał:

> No to teraz dowalilas ...Bo z Twojego postu wyszlo ze te cechy charakteru
                      mozna
                      >
                      > dopisac Mice
                      > "zazdrosc , arogancja , uszczypliwosc."........Bez jajec , nie starajmy sie
                      > zapodawac psychoanalizy z kilku internetowych zdan.

A jak mozna ocenic zachowanie Miki???? Jestes jej adwokatka??? Jak uwaznie
                      przeczytasz ten post i odpowiedzi to wyciagniesz odpowiedni wniosek.
                      • marxx Re: Do Marxx 24.04.06, 02:52
                        Jestem facetem ...czyli ew. moge byc jej adwokatem :) .....
                        Ja balbym sie oceniac ludzi po kilku nawet dosc rozbudowanych zdaniach
                        przeczyatanych na forum.....Nawet jesli czasami cisnienie mi skoczy i cos sobie
                        zanuce pod nosem , to staram sie po chwili uspokoic ...

marek
                        • rogatadusza Re: Do Marxx 24.04.06, 05:18
                          marxx napisał:

> Jestem facetem ...czyli ew. moge byc jej adwokatem :) .....
                          > Ja balbym sie oceniac ludzi po kilku nawet dosc rozbudowanych zdaniach
                          > przeczyatanych na forum.....Nawet jesli czasami cisnienie mi skoczy i cos
                          sobie
                          > zanuce pod nosem , to staram sie po chwili uspokoic ...
                          >
                          > marek
                          >
                          > A ja nie nuce i cicho tez nie bede. Wole napisac jakie bylo moje odczucie.
                          Uwazam , ze odpowiedz byla arogancka ( szczegolnie to "I juz") zreszta nie mam
                          juz wiecej zamiaru roztrzasac tej sprawy, niniejszym zamykam ten watek.

"Wielki czlowiek pokazuje swoja wielkosc przez sposob , w jaki traktuje
                          maluczkich"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka