rogatadusza 20.04.06, 06:30 Chodzcie na Polki w Stanach, tam sie duzo dzieje i nie tylko Polki tam pisuja, Polacy tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Forum Nowy Jork spi. 20.04.06, 15:55 Nie każdy tam pójdzie, bo jest to forum zamknięte. Tu może pisać każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Forum Nowy Jork spi. 20.04.06, 21:59 No i nadmieniam ze na tym forum chodzi o City of New York!!! A nie o jakies enigmatyczne Stany. Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Forum Nowy Jork spi. 22.04.06, 06:22 mika_1 napisała: > Nie każdy tam pójdzie, bo jest to forum zamknięte. Tu może pisać każdy. > Nie masz racji, kazdy moze tam pojsc wystarczy sie tylko zapisac. Milej jesli jest forum otwarte dla wszystkich, tez jestem za i nie ja ustalalam reguly rzadzace tamtym forum, niemniej jednak nic nie kosztuje sie zapisac a tam sie wiecej dzieje niz tu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Forum Nowy Jork spi. 22.04.06, 13:53 Każdy wybiera to, co woli. Zapewniam Cię, że wiele osób z tych, które tutaj zaglądają - zaglądają i tam. Nie rozumiem więc po co ta agitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Forum Nowy Jork spi. 23.04.06, 01:22 mika_1 napisała: > Każdy wybiera to, co woli. Zapewniam Cię, że wiele osób z tych, które tutaj > zaglądają - zaglądają i tam. Nie rozumiem więc po co ta agitacja. > Nikogo nie agituje, sama zagladam tu i tam , a tylko stwierdzilam fakt , ze tu sie nic nie dzieje!!A na forum Polki w Stanach zawsze jakis temat wisi w powietrzu.zreszta mysle , ze bardzo duzo ludzi tam zaglada i nie ma sie o co obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Forum Nowy Jork spi. 23.04.06, 01:35 to zapraszam do 'generowania' watkow. forum jest takie jacy sa formumowicze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Do Mika_1 23.04.06, 01:43 Zobacz Mika jak zareagowalas. Jakby inaczej zabrzmialo gdybys napisala- fakt forum Polki w Stanach jest bardzo mile. Ale tutaj u nas jest tez wiele ciekawych watkow, teraz widocznie kazdy jest zajety. A Ty od razu zarzucasz mi agitacje. Wiesz na forum bardzo tez wazni sa ludzie i ich podejscie do innych ludzi, a nie "czlowiek czlowiekowi wilkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Mika_1 23.04.06, 10:23 Gdybym chciała tak napisać, to bym napisała. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Do Mika_1 23.04.06, 19:53 mika_1 napisała: > Gdybym chciała tak napisać, to bym napisała. I już. > A ja teraz twierdze , ze jestes troche arogancka. A chyba lepiej byc przyjaznym ludziom a nie odwrotnie. Ale moze taka wlasnie jest cecha Polakow- zazdrosc , arogancja , uszczypliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do Mika_1 23.04.06, 22:51 No to teraz dowalilas ...Bo z Twojego postu wyszlo ze te cechy charakteru mozna dopisac Mice "zazdrosc , arogancja , uszczypliwosc."........Bez jajec , nie starajmy sie zapodawac psychoanalizy z kilku internetowych zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Do Marxx 23.04.06, 23:27 marxx napisał: > No to teraz dowalilas ...Bo z Twojego postu wyszlo ze te cechy charakteru mozna > > dopisac Mice > "zazdrosc , arogancja , uszczypliwosc."........Bez jajec , nie starajmy sie > zapodawac psychoanalizy z kilku internetowych zdan. A jak mozna ocenic zachowanie Miki???? Jestes jej adwokatka??? Jak uwaznie przeczytasz ten post i odpowiedzi to wyciagniesz odpowiedni wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Do Marxx 24.04.06, 02:52 Jestem facetem ...czyli ew. moge byc jej adwokatem :) ..... Ja balbym sie oceniac ludzi po kilku nawet dosc rozbudowanych zdaniach przeczyatanych na forum.....Nawet jesli czasami cisnienie mi skoczy i cos sobie zanuce pod nosem , to staram sie po chwili uspokoic ... marek Odpowiedz Link Zgłoś
rogatadusza Re: Do Marxx 24.04.06, 05:18 marxx napisał: > Jestem facetem ...czyli ew. moge byc jej adwokatem :) ..... > Ja balbym sie oceniac ludzi po kilku nawet dosc rozbudowanych zdaniach > przeczyatanych na forum.....Nawet jesli czasami cisnienie mi skoczy i cos sobie > zanuce pod nosem , to staram sie po chwili uspokoic ... > > marek > > A ja nie nuce i cicho tez nie bede. Wole napisac jakie bylo moje odczucie. Uwazam , ze odpowiedz byla arogancka ( szczegolnie to "I juz") zreszta nie mam juz wiecej zamiaru roztrzasac tej sprawy, niniejszym zamykam ten watek. "Wielki czlowiek pokazuje swoja wielkosc przez sposob , w jaki traktuje maluczkich" Odpowiedz Link Zgłoś