lilazw 15.03.08, 21:05 Po prostu brak slow!!!!!www.youtube.com/results? search_query=anna+rudzinska&search_type= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alutkama Re: Ohyda!!! 15.03.08, 21:21 to mialas na mysli??? www.youtube.com/watch?v=BOUqOplRYDI Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Ohyda!!! 15.03.08, 22:14 Mialam na mysli wszystkie te sprawy. Nie moge uwierzyc, ze ludzie potrafia byc tak podli. Mam nadzieje, ze te dwie oszustki dosiegnie sprawiedliwosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basienkas Re: Ohyda!!! 16.03.08, 00:44 biedne malenstwo, nie moge sobie wyobrazic jak mozna w taki sposob okradac ludzi :-((((((( wlasciwie nie moge sobie wyobrazic jak mozna w jakikolwiek sposob okradac ludzi ale ta historia ...no nie mam slow Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Ohyda!!! 16.03.08, 01:50 Na dodatek takie historie zniechecaja ludzi do pomocy innym! Nic tylko osobiscie dawac w kopercie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Ohyda!!! 16.03.08, 04:12 cos okropnego, czy nie mozna tej babie ukrocic tego ?? dlaczego ona nadal publikuje w NDZ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Ohyda!!! 16.03.08, 04:14 tego jest sporo www.youtube.com/watch?v=fY0KU7_uuSM Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Ohyda!!! 16.03.08, 05:55 nie widzialam tego watku (dalam linki na Polkach), ale ta sprawa jest "troche" stara i policja juz sie tym zajela. W jednym z linkow ktore podalam na tamtym forum jest o tym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: Ohyda!!! 16.03.08, 16:43 Z jednej strony moze ta sprawa jest "stara" ale z drugiej tragedia tych dzieci dalej sie rozgrywa. Najgorsze jest to, ze te potwory zrobily krzywde nie tylko tym dzieciom z reportazu ale tez wielu innym. Moj maz po obejrzeniu tego materialu stwierdzil, ze juz nigdy nie da grosza na zadna fundacje. I to jest wlasnie tragednia. Przypuszczam, ze przynajmniej 90% ludzi tak zareaguje wiec dzieci dla ktorych jedyna szansa na normalne zycie jest operacja (a co za tym idzie zbiorka pieniedzy)niestety ta szanse straci. Dozywocie to zbyt malo dla tych hien!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Ohyda!!! 16.03.08, 18:13 lilazw napisała: >Moj maz po obejrzeniu tego materialu stwierdzil, ze juz nigdy > nie da grosza na zadna fundacje. I to jest wlasnie tragedni ja nie daje na fundacje wlasnie dlatego ze wiekszosc z nich to pic na wode przynoszacy zysk zalozycielom. Byl kiedys nawet caly program poswiecony temu tematowi, ze fundacje to najlepszy legalny sposob na easy money. Jakis plawiacy sie w luksusach zalozyciel nawet z nieukrywana duma i zadowoleniem sie wypowiadal o ludzkiej naiwnosci - dostal miliony na cel charytatywny, prawie wszystko "wyplaca" sobie na pensje i "koszty prowadzenia dzialalnosci." A juz calkiem sie zniechecilam ogladajac program o milionach wydanych na wystroj headquarters czerwonego krzyza w NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: Ohyda!!! 17.03.08, 04:35 kto takie rzeczy robi?!! co one wglowie maja, co je zmusza (?) do takich podlych posuniec? ....nie wiem, ciezko mi sobie wyobrazic. Dobrze, ze takich podlych ludzi jest malo...nie, nie !! o 2 za duzo. Chyba pierwszy raz slysze o kobietach, ktore byly w stanie cos takiego zrobic. Mam nadzieje, ze spotka je sprawiedliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś