anuteczek 06.09.04, 13:25 Zaczęłam plamić, jest krew. Zaraz jadę do szpitala, po drodze odbiorę badania. Póki co brzuch mnie nie boli, mdłości są... Po powrocie się odezwę Andzia z Bąbelkiem (mam nadzieję) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela74 Re: plamię :( 06.09.04, 14:16 Anuteczku, głęboko wierzę, że wszystko będzie w porządku. Wszystkie bedziemy myśleć cieplutko o Tobie i Twoim bąbelku. Odpowiedz Link
patunia79 Re: plamię :( 06.09.04, 20:08 Będę pamiętała o Was w mojej dzisiejszej modlitwie, jestem dobrej mysli. Odpowiedz Link
annjan Re: plamię :( 06.09.04, 15:27 Andzia daj znać co u Was bo strasznie się denerwujemy !!! Chociaż w głębi duszy wiem że wszystko będzie dobrze - nie może być inaczej... Trzymam kciuki i czekamy na info... Anka Fasolka 9tc Odpowiedz Link
misiabella Re: plamię :( 06.09.04, 16:29 Hej!Anutek,trzymam mocno kciuki.Na pewno będzie wszystko dobrze i skończy się na strachu.Jestem myślami z Tobą i Bąbelkiem.Musi być dobrze!Napisz jak najszybciej co się dzieje. Odpowiedz Link
kura17 Re: plamię :( 06.09.04, 17:25 Anuteczku, badz dzielna! wszystkie mamy nadzieje, ze to tylko strachy i na strachach sie skonczy! buziaki i daj znac Odpowiedz Link
gagat100 Re: plamię :( 06.09.04, 17:36 bedzie dobrze, taki nasz los ze ciagle musimy sie martwic ,plakac.... Kiedy Bog stworzył kobietę, był to już jego 6 dzień pracy i w dodatku po godzinach... Pojawił się anioł i spytał: - Czemu tyle czasu ci to zajmuje? Bog mu odpowiedział: -Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastikowa, ma 200 ruchomych części wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, które znika, kiedy (pojęcia nie mam), ma taki pocałunek, który leczy każda rzecz od startego kolana do złamanego serca. Anioł starał się powstrzymać Boga: - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra. - Nie mogę, powiedział Bóg. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła, które jest tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety: - Ale zrobiłeś ja taka miękka ? - Ona jest miękka, ale zrobiłem ja także twarda. Nawet nie wiesz ile może zniesć lub osiągnąć. - Będzie myśleć? Spytał anioł? (Szowinistyczna świnia z tego anioła - przypisek tłumacza) Bog odpowiedział: - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocj ować. Anioł zauważył cos, zbliżył i dotknął policzka kobiety. - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za wiele rzeczy. -To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza. - A po co są łzy? Zapytał anioł. Bog powiedział: - Łza to jest forma, która ona wyraża swoja radość, wstyd rozczarowanie, samotność, ból i dumę. Anioł był pod wrażeniem. - Jesteś geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są zdumiewające. - Kobiety maja siłę, która zdumiewa mężczyzn. Maja dzieci, przezwyciężają trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć, śpiewają, kiedy chcą płakać, plączą, kiedy są szczęśliwe i śmieją się, kiedy są zdenerwowane. Walczą o to, w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na "nie" jako odpowiedz, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak... Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, plączą, kiedy ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się, kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce, kiedy umiera przyjaciel, cierpią, kiedy tracą członka rodziny, ale są silne, kiedy nie ma skąd wziąć siły. Wiedza, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów. Prowadza, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że cię kochają. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci. Kobiety robią więcej niż to, że rodzą. Przynoszą radość i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety maja wiele do powiedzenia i do dania. Tak, serce kobiety jest zadziwiające. Odpowiedz Link
dwa_wiatry Re: plamię :( 07.09.04, 10:18 Trzymam kciuki!!! Musi byc dobrze, odezwij się, jak tylko będzie to możliwe. Odpowiedz Link
agnesm1 Re: plamię :( 07.09.04, 10:21 Ja też trzymam kciuki i mam nadzieje, ze to nic groznego... Agnesm Odpowiedz Link
sula_i_komary Re: plamię :( 07.09.04, 12:16 Mam nadzieję, że wszystko się dobrze poukłada.Myślimy o Tobie i dzieciaczku. Paulina i bliniaki Odpowiedz Link
katse Re: anuteczek,co u CIEBIE?martwimy sie!!!!! 08.09.04, 08:51 Anuteczku daj znak... K Odpowiedz Link
bei Anuteczku..... 08.09.04, 11:47 czy juz Ci pomogli....martwie się....nasze światy są tak naładowane stresami...lubisz aktywnosć....Aniu- Aneczko- wycisz się...uspokój......i jak juz bedziesz mogła- to uspokój nas tutaj..... Będzie dobrzebedziedobrzebedziedobrzebędziedobrze......mantruję sobie...niech ta mantra pomaga wszystkim..... Odpowiedz Link
aniael Re: plamię :( 08.09.04, 12:52 Anuteczku, pamiętam Cię z forum, długo mnie nie było i nawet nie wiedziałam, że jesteś w ciąży. Pamiętam swój strach i przerażenie, gdy w czasie ciąży zobaczyłam krew na bieliźnie...U mnie było trudno, ale dobrze się skończyło, u Ciebie też na pewno wszystko będzie dobrze. Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki i gorąco wierzę, że będzie wszystko dobrze! Odezwij się jak wrócisz. Ania Odpowiedz Link
agablues Re: plamię :( 09.09.04, 08:26 Ania wczoraj miała zabieg (( Wieczorem wychodzi ze szpitala. Odpowiedz Link
olivka27 więc jednak:-((( 09.09.04, 09:10 Naprawdę sie cieszyłam i trzymałam kciuki.Ech,do bani... Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: plamię :( 09.09.04, 09:18 Tak bardzo mi przykro((. Do konca wierzylam, ze wszystko bedzie dobrze. ((. Odpowiedz Link