Dodaj do ulubionych

Cholerna E.Coli!!!:((

13.09.04, 09:02
Jak dlugo leczy sie to cholerstwo? w 15tc lekarz zrobil mi posiew z szyjki
macicy- wyszla E.Coli. Przepisal antybiotyki i globulki dopochwowe. Brzuch
przestal bolec na chwile, po kilku dniach znowu zaczal. W 18tc znowu mi
zrobil posiew i dalej jest ta cholera!przepisla mi tym razem cztery razy
drozsze leki- Zinnat i Micromar, powoli koncze kuracje a brzuch nadal boli:
((((teraz jestem w 20 tc i zaczynam sie obawiac o dzidzie. Nie mam zadnych
skurczow, uplawow..."tylko" bole podbrzusza.
Czy ktos wie jak dlugo leczy sie te Coli? Dlaczego ona nie chce zniknacsad(((
Obserwuj wątek
    • bei Re: Cholerna E.Coli!!!:(( 13.09.04, 09:46
      Masz rację- Cholerne bakterie...niestety- w ciaży- nie ma medycyna wielkiego
      pola do popisu- antybiotyki- daja nam takie- które jak namniej szkodzą...nie
      można pozwolić by bilans strat i zysków w organizmie maluszka wyszedł xle....
      Ja mam bakterię w układzie moczowym- nie mogę dostać antybiotyku "konia"- bo to
      przypominaloby ingerencję USA na Irak smile- ostrzelane wesele- wiem co
      czujesz....leczę się już 26 tygodni- 26 tygodni wiem o bakteri- i ona powoduje
      infekcje za infekcją...
      życzę Ci uporania sie z problemem.....
      a wiesz....nie umiem sobie tego wytłumaczyć- zawsze przesadnie dbałam o higienę-
      i bakteria...a w życiu widziałam tyle osób- którym obce jest w ogóle słowo
      higiena- i one nie mają kopotów z bakteriamismile
      Pozdrowionkasmile
    • bei Re: Cholerna E.Coli!!!:(( 13.09.04, 09:51
      .....E.Coli- w poprzedniej ciaży miałam w pochwie- ujawniła się po odejsciu wod
      płodowych w 21 tc......do końca ciaży byłam na gentamycynie....z malutkimi
      przerwawi)....im mniejszy organizm- tym trudniej trafić by go zabićsmilesmilesmile
    • mmala6 Re: Cholerna E.Coli!!!:(( 13.09.04, 10:15
      Dziekuje Bei...ja juz nawet meza "ostawilam od loza" i wyslalam do urologa!smile
      choc on oczywiscie tez bral antybiotyki razem ze mna. Niedlugo wpadne w jakas
      schize!kazdy mocniejsze uklucie w brzuchu powoduje lekka panike i czarne mysli,
      a niech przypadkiem dziecko sprobuje sie nie ruszalc przez dluzej niez pol
      godziny!wtedy wyrodna matka, czyli ja, klade sie na boku i uciskam, dziecku
      robi sie cisno i sie wierci, a ja zadowolona klade sie na wznak i je glaszczesmile
      Dziecko urodzi sie znerwincowane przeze mnie!!
      Za dwa tyg. ide do ginekologa, skoncze wtedy brac globulki, i oczywiscie zrobie
      jeszcze raz posiew. Ciekawe co mi zaaplikuje jak sie okaze, ze ta ohyda dalej
      tam jest!?
      Pozdrawiam, zycze wolnosci od zlych bakteriismile
      • annakt Re: Cholerna E.Coli!!!:(( 13.09.04, 15:47
        JA BRAŁAM GYNO-PEVARYL, DROGI ALE BARDZO SKUTECZNY!!!(POTEM DORAŻNIOE NYSTATYNA)DOPOCHWOWO NOI LEKI NA MOCZ(ZAINFEKOWAŁO MNIE WSZEDZIE:_))
        FURAGIN, UROSEPT...I COS JESCZE ALE NIE PAMIETAM...BAKTERII SIE POZBYŁAM I JEST DOBRZE, POZDRAWIAM SEDRECZNIE!!I MNIEJ STERSÓW
        ANIA I BĄBELEK 35 TYDZ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka