kawista 22.02.06, 08:50 Wybieram się w lipcu na ten camping. Jakie są tam warunki : sanitariaty, kuchnia itp. Czy polecacie inny camoping w Paryżu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renebenay Re: Camping w Lasku Bulońskim ?? 23.02.06, 20:34 Wybij sobie to z glowy bo bedziesz mial klopoty z policja a pozatem noca jest to miejsce dla "travestis" tj.glownie meskiej prostytucji brazylijczykow dla facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Camping w Lasku Bulońskim ?? 23.02.06, 20:48 Przepraszam bo myslalem ze,tam camping nie istnieje.Wejdz na www.abccamping.com/75.htm--tam kliknij na Bois de boulogne albo Maison Laffitte i znajdziesz wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
au.chocolat Re: Camping w Lasku Bulońskim ?? 24.02.06, 19:14 Mieszkalam na tym campingu dwukrotnie, ale dosc dawno (pare lat temu). Mam mieszane odczucia - najwiekszym problemem byl straszny halas od ulicy (radze szukac miejsca od razu jak najdalej) oraz duza odleglosc do metra (z tego co pamietam, trzeba bylo jechac autobusem do metra). Moze warto sie zastanowic nad jakims tanim hotelem - rok temu nocowalam w Formule1 w Vitry: www.hotelformule1.com/formule1/fichehotel/gb/for/2500/fiche_hotel.shtml Cena nie jest wygorowana, a warunki znacznie lepsze niz na campingu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawista Re: Camping w Lasku Bulońskim ?? 25.02.06, 18:05 Słyszałem niepochlebne opinie o hotelach tej sieci. Czy w tym jest spokojnie i bezpiecznie. jak daleko od centrum, jaki dojazd do centrum ? Odpowiedz Link Zgłoś
au.chocolat Re: Camping w Lasku Bulońskim ?? 27.02.06, 00:07 Nie mam zadnych zastrzezen do tego hotelu. W samym hotelu zupelnie spokojnie - nocowalam tam w okolicach dlugiego majowego weekendu (10 nocy) i bylo raczej pustawo. Codziennie sprzatali w pokoju, nic nie zginelo. Mankamentem jest wielkosc pokoju - we 2 osoby ciezko sie w nim ruszyc. Ale w porownaniu do namiotu, to naprawde luksus. Aha, w pokoju bylo dosyc cieplo, wiec w lecie radze wziac pokoj od strony nienaslonecznionej. Hotel polozony w raczej spokojnej okolicy. Dosyc daleko do metra - ok. 15 min pieszo (mozna tez wziac autobus do stacji metra). Niewiele zbaczajac z drogi do metra jest Carrefour, wiec nie ma problemu z kupowaniem jedzenia. Plusem jest to, ze dojezdza tam metro - czyli kupujesz tylko bilet na 1-2 strefe. Metro jedzie ok. 15 min do scislego centrum. Odpowiedz Link Zgłoś