Gość: grr IP: *.adecco.pl 08.01.07, 14:47 szukam jakiegoś kontaktu e mail, telefon i nic, proszę o info czy możecie mi pomóć, chciałam dowiedzieć się czy mogłabym kupić bilety i otrzymać je w Polsce, czy jest taka możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.tu-i-tam Re: SNCF/TGV 08.01.07, 17:57 Gość portalu: grr napisał(a): > szukam jakiegoś kontaktu e mail, telefon i nic, proszę o info czy możecie mi > pomóć, chciałam dowiedzieć się czy mogłabym kupić bilety i otrzymać je w > Polsce, czy jest taka możliwość? 1. Nie ma zadnych normalnych telefonow do SNCF albo TGV, jedyne mozliwe sa tzw telefony bandyckie za 0,34 euro/min, dostep tylko z Francji. Niestety taka jest szara rzeczywistosc. 2. Nie ma czego zalowac, bo przy tych telefonach traci sie straszna kase, a zyskuje nic innego co kazdy i tak na webie znajdzie. 3. Jesli chodzi o TGV to bilety sa elektroniczne, czyli przyjda emailem, i trzeba sobie wydrukowac (tak kupowalam w pazdzierniku Paryz-Koln). czyli karta kredytowa+email, zadnego czlowieka nie potrzeba. 4. Nie sprawdzalam ostatnio w SNCF, ale jesli nie jest bilet elektroniczny, to jest jakistam kod, i bilet mozna drukowac takze juz na dworcu. Jednym slowem, jesli Two problem to bilet na TGV, i jesli mowisz po francusku, to przez Internet dasz sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolwen58 Re: SNCF/TGV IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 08.01.07, 20:15 To jest adres na ktorym mozna kupic bilet , jest tez opcja ze moga przeslac bilet poczta , placisz karta.,lub drukujesz sobie bilet, lub dostajesz kod i wykupujesz bilet w kasie , albo w automacie www.sncf.com/ Odpowiedz Link Zgłoś