Gość: krakers IP: *.chello.pl 28.05.09, 23:28 Czy ktoś z Państwa może mi zasugerować jakies targowisko z świeżymi art, spożywczymi (owoce, sery, wędlina itp)- może jakieś hale targowe?? Szukam także adresów pchlich targów (starocie itp)?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaris68 Re: Targ, bazar w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 10:24 Od soboty do poniedziałku odbywa sie pchli targ (największy w Europie) przy hotelu Formule1 w dzielnicy 18 Montmartre.2 tygodnie temu osobiście tam buszowałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embeel Re: Targ, bazar w Paryżu IP: *.fbx.proxad.net 30.05.09, 19:04 krakersie, napisz, w której dzielnicy będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Targ, bazar w Paryżu 30.05.09, 23:16 krakers, w pierwsza sobote sierpnia jedz do Lille na Grande Braderie. Przez dwa dni i dwie noce na okolo stu kilometrach ulic miasta odbywa sie najwiekszy w Europie pchli trag. Jesli szukasz antykow, to omin centrum i idz prosto na boulevard Jean-Baptiste Lebas. Tam i na boulevard Victor Hugo znajdziesz antyki i prawdziwe starocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakers Re: Targ, bazar w Paryżu IP: *.chello.pl 31.05.09, 17:53 jeszcze nie wiem (szukam mieszkania do wynajęcia), ale dojazd w jakąkolwiek część Paryża nie jest dla mnie problemem, w PAryżu będę między 16 a 23 sierpniem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Targ, bazar w Paryżu 31.05.09, 22:28 krakers, Lille nie jest dzielnica Paryza. To miasto na polnocy, ktore skupia we wspolnocie miejskiej ponad milion mieszkancow. TGV godzina jazdy do Paryza. Odpowiedz Link Zgłoś