Gość: taki1 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 13:11 lidio di spina jest malmy miastem we wloszech gdzie dominuja polscy wczasowicze zajebisty klimat zajebisci ludzie swietna pogoda to sprawia ze to miejsce jest niepowtazalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: lidio di spina IP: *.stream.pl 26.01.02, 12:12 Na mnie zrobiło wrażenie totalnego syfa. Brudna woda, brudna plaża, miasteczko jak każde inne z promenada między sklepami. Za dużo ludz. człowieku południe Włoch to jest coś . północ sobie daruj bo szkoda czasu w zyciu na takie marnotrawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot.be Re: lido di spina IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.01.02, 11:05 "Na mnie zrobiło wrażenie totalnego syfa. Brudna woda, brudna plaża, miasteczko jak każde inne z promenada między sklepami. Za dużo ludz." Byłem kilka lat temu w połowie czerwca i było prawie pusto,idealnie czysta, duża bezpłatna plaża i wszystko całkowicie bez zastrzeżeń. Poza top sezonem (a właściwie wakacjami w Polsce i Czechach) = inne miasto :-) Przyznaję jednak że południe Włoch to zupełnie inny klimat. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś