Dodaj do ulubionych

garda Torbole Hotel Carvina?

IP: *.silesiamultimedia.com.pl 01.04.11, 12:51
Wybieram sie tam pod koniec sierpnia na 14 dni .moze ktos tam był i podzieli sie wrazeniami. Według mnie to dobra baza wypadowa, wszędzie blisko
Obserwuj wątek
    • Gość: mika45 Re: garda Torbole Hotel Caravel? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 01.04.11, 12:57
      oczywiście chodzi o hotel Caravel
    • Gość: JW Re: garda Torbole Hotel Carvina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 19:32
      Hotelu niestety nie znam, ale mogę podzielić się moja wiedzą na temat tamtego rejonu Gardy.
      Miejscowość Torbole, to dawna wioska rybacka zamieniona na miejscowość turystyczną. Jest to zdecydowanie zimniejsza ( niż południowa) część jeziora. Raj dla surfingowców, którzy zjeżdżają w ten rejon z całej Europy. Woda często ma temperaturę w porównaniu do rejonu Desenzano, orzeźwiającą.... ale za to widokowo, coś wspaniałego. Góry wpadają do wody. Jeśli chodzi o bazę wypadową, to zależy ile kilometrów chcecie jeździć. Najbliżej jest do Trydentu /wł. Trento/. W drugą stronę Werona, ale to już z kawałek drogi, na szczęście autostradą. Jeżdżenie w tamtym rejonie lokalnymi drogami latem jest wykonalne, ale bywają bajeczne. Szczególnie jadąc wzdłuż wybrzeża wschodniego za Limone. Z tego miejsca można również zrobić wypad w Dolomity. Latem sa równie piękne jak zimą (ale tez będzie kręto).
      www.infointravel.com/info/i/pl/22991/Werona_Verona.html
      www.infointravel.com/info/p/pl/42577/Trento__Stare_miasto.html
    • Gość: JW Re: garda Torbole Hotel Carvina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 19:37
      Pisząc o drogach, miałem na myśli bajeczne serpentyny.
      • Gość: mika45 Re: garda Torbole Hotel Carvina? IP: *.209.foxnet.com.pl 02.04.11, 11:23
        bardzo dziekuję.Skusze się na tyen rejon. Zobaczymy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka