Gość: sroka IP: *.stihl.pl 15.06.11, 15:58 Czy jadąc w połowie sierpnia znajdę bez wcześniejszej rezerwacji wolne miejsce na campingu ( własny namiot ), ewentualnie w hotelu/pensjonie/pokoju ? Czy macie może jakieś sprawdzone namiary w tym rejonie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kika Re: Cique Terre - noclegi IP: *.52-82-r.retail.telecomitalia.it 15.06.11, 17:07 W polowie sierpnia nie znajdziesz raczej nic. Cale 5 Terre sa wypelnione turystami po brzegi, ciezko nawet o lezak gdy dotrzesz za pozno na plaze. Radze zainetersowac sie jak najszybciej noclegami bo juz moze byc za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Cique Terre - noclegi IP: *.stihl.pl 16.06.11, 11:54 Nawet na campingach ? Przecież one nie przyjmuja rezerwacji z wyprzedzeniem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Cique Terre - noclegi 16.06.11, 14:28 W zeszły roku, w pierwszej połowie sierpnia, bez rezerwacji dostałem miejsce na jednym z campingów w Levanto (własny namiot, samochód). Ludzi sporo, ale miejsca były właściwie na wszystkich campingach. Jak dla mnie rezerwowanie miejsc na campingu kłóci się z ideą takiego sposobu spędzenia wakacji. No chyba, że ktoś chce być tylko stacjonarnie w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Cique Terre - noclegi IP: *.232-95-r.retail.telecomitalia.it 17.06.11, 11:12 Pierwsza polowa sierpnia jest jeszcze do przezycia, tu firmy zamykane sa w 2 srodkowe tygodnie sierpnia, a w ten tydzien z 15.08 praktycznie wszyscy maja wakacje, wtedy naprawde ciezko znalezc cokolwiek. Nie wiem jak wyglada tu syt na campingach, ale ja bym pewnie nie ryzykowala. Pozdrawiam z jeszcze nie az tak zatloczonego Monterosso al Mare:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Cique Terre - noclegi IP: *.stihl.pl 17.06.11, 15:38 To się wpakowałam. Do tej pory jeździłam w czerwcu i było ok, a teraz ten sierpień nie zapowiada się optymistycznie. Camping pewnie jakiś zarezerwuję. Spadnie 3 nocy w samochodzie może być nieco uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś