njanusz 06.06.04, 03:41 Szukam godnego polecenia campingu na Sardynii. Morze, plaza, pinie etc. Bede wdzieczny za opinie. J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puara Re: Sardynia, campingi 06.06.04, 19:44 Bylam na Sardynii,zatrzymalam sie na campingu na polnocy i na poludniu.Bylam zadowolona z obu.Ktora czesc Cie interesuje?Blisko czy masz zamiar zwiedzic cala wyspe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njanusz Re: Sardynia, campingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 01:33 Polnocny zachod. Chcemy spedzic tam ponad 2 tygodnie czyli 2-3 miejsca na pewno Dziekuje Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
puara Re: Sardynia, campingi 07.06.04, 13:48 Ja bylam tutaj- www.vignolasports.it/indexC_i.html to camping La Tortuga w Vignola Mare -to akurat polnocny-wschod:( Jesli chcecie jechac na Zach. omijaj Porto Torres,tam (no i w okolich stolicyCagliari) woda jest brudna,a jak sie tyle jedzie,to juz lepiej miec zagwarantowane piekne plaze:)Jesli chodzi o campingi to od mniej wiecej Vignola Mare dalej na pol- zach okolice sa piekne,ale nie ma zadnych campingow!!!!Tylko prywatne apartamenty,a plaze sa zamkniete dla obcych.Dalej jest juz Porto Torres :( Czytalam ze ladnie jest kolo Stintino,ale nie moge potwierdzic. Jesli zdecydujsz sie na poln-wsch-to camping na kt bylam jest bardzo przyjemny,duzy,dla kazdej osoby(rodziny) wydzielaja placyk(duzo miejsca)i mozna postawic samochod przy namiocie,co jest bardzo wygodne(a na wielu campingach nie wolno).Z campingu wychodzi sie prosto na plaze-ladna,szeroka.W okolicy,badzo blisko jest tez duzo uroczych malenkich zatoczek,plaze piekne (jeszcze ladniejsze od tej przy campingu,przy ktorych sa gaje piniowe).Tam warto pojechac,jesli nie lubicie tlumu plazowiczow wokol i cenicie cisze oraz dzikie widoki.Zaopatrzcie sie w specjala mape,gdzie wyszczegolnione sa wszystkie plaze Sardynii,godne odwiedzenia(mozna kupic na promie,ale pewnie tam jest drozsza).Wrod nich wiele znajduje sie wlasnie kolo La Tortugi. Wart zobaczyc castelsardo!:) Jesli chcecie jeszcze info,sluze pomoca, pozdrawiam,pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boba Re: Sardynia, campingi IP: *.crowley.pl 07.06.04, 14:00 Jedziemy własnie do Castelsardo! Czy są tam piaszczyste plaże? Odpowiedz Link Zgłoś
puara Re: Sardynia, campingi 07.06.04, 16:23 Nie wiem,ja zwiedzalam tylko Stare Miasto,na gorze.Urocze,krete uliczki,latwo sie zgubic,istny labirynt!Zwroc uwage na stare DRZWI :)Robilam im zdjecia:)) W dole jest nowa czesc miasta i pewnie Twoj apartament:)!!Milych vacanze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njanusz Re: Sardynia, campingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 01:23 Piekne dzieki za informacje. Doplywamy do Porto Torres ale stamted uciekamy. Brudne morze mam w Zatoce Gdanskiej Myslalem o okolicach Alghero oraz Golfo dOrsei w drugim tygodniu grazie J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Sardynia - plaże... IP: *.port.gdansk.pl 08.06.04, 08:54 Objechałem Sardynię w ub.r. Niestety, sardyńskich kempingów nie znam... Ale o plażach chętnie udzielę Ci info, np. zajrzyj na mój wątek - tam są linki do mnóstwa ciekawych fotek plaż : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=6164184 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=6105990 i jeszcze tu - podsumowanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=12639098&a=12703494 Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sardynia, campingi IP: 81.208.19.* 11.06.04, 17:55 moj tour operator ma campinngi na sardynii kasiaba@tiscalinet.it Odpowiedz Link Zgłoś