Dodaj do ulubionych

Garda - sprawdzony nocleg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.12, 10:16
Hej,
Czy ktos moglby mi podac namiary na sprawdzony ( jesli jeszcze niezbyt drogi) nocleg nad jeziorem Garda ? Szukam dla 3 osob w lipcu. Pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: Garda - sprawdzony nocleg IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.05.12, 20:29
      Początkiem czerwca wybieramy się do Limone, hotel Royal Vilage jeśli jesteś zainteresowana to po powrocie mogę napisać "z pierwszej ręki" czy warto(jedziemy pierwszy raz nad Gardę i tak trochę w ciemno, no ale myślę, że nie będzie tak źle).Pozdrawiam
    • malaczarna189 Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.12, 00:49
      wiem, ze jeszcze niedawno funclub mial bardzo tanie wyjazdy z noclegami nad Garde, nie wiem czy jeszcze sa miejsca, ale jak cos moze inna oferta wpadnie Ci w oko? Maja sporo- i tanich wyjazdow do Wloch:)
      • glupota.nie.boli Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.12, 02:16

Spadaj mala brudna analfabetyczna spamerko.
    • marghe_72 Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.12, 13:49
      Garda jest spora, która część jeziora Cię interesuje?
      • kingamich Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.15, 11:00
        cześć,
        Zastanawiam się na wyjazdem w lipcu nad Gardę, 3 osoby w tym 3 latek. Chciałabym mało komercyjne miejsce, w małej miejscowości, z ogrodem i jakimiś choć drobnymi rozrywkami dla dzieci, no i koniecznie ogród:)) czy może ktoś coś polecić? Która strona jeziora - obojętne:)
        • nie-to-on-zaczal Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.15, 13:36
          Kiedyś spaliśmy w hotelu Atlantide Villaggio Albergo w Brenzone - wtedy wyszukaliśmy ten hotel z takiej agencji www.europlan.it. - www.atlantidebrenzone.com/
          Hotel był fajny, choć majstersztykiem są zdjęcia basenu - z perspektywy 1,8 metra, wydaje się trzy razy mniejszy niż na zdjęciach. I tak nie skorzystaliśmy, bo pogoda była bardzo nieciekawa - ostatnie dni czerwca/początek lipca. Ogólnie to nie polecałbym północnej części, wieje i wszędzie daleko - droga wąska i zakorkowana.
          W tym roku ze względu na skrajną głupotę własną, zgodziłem się zabrać dzieciaki do Gardalandu i szukałem tanich noclegów. Oj byłem zaskoczony cenami (jak dla mnie wysokie) i brakiem miejsc. Ja co prawda raczej szukam agroturystyk, więc może to nie to, czego oczekujecie, ale na kilkadziesiąt zapytań otrzymałem może 5 ofert, w tym ze trzy w moim przedziale cenowym (do 80euro / noc - rodzina 2+2).
          Ogólnie w tej okolicy szukałem z takich stronek:
          www.gardalombardia.com, trochę poniżej jeziora : www.agriturismomantova.it
        • marghe_72 Re: Garda - sprawdzony nocleg 15.05.15, 14:00
          kingamich napisała:

> cześć,
          > Zastanawiam się na wyjazdem w lipcu nad Gardę, 3 osoby w tym 3 latek. Chciałaby
          > m mało komercyjne miejsce, w małej miejscowości, z ogrodem i jakimiś choć drobn
          > ymi rozrywkami dla dzieci, no i koniecznie ogród:)) czy może ktoś coś polecić?
          > Która strona jeziora - obojętne:)

zerknij na to
          www.lachiomadiberenice.com/
          co prawda atrakcji dla dzieci brak, ale miejsce sympatyczne.
          • Gość: ryba3m Re: Garda - sprawdzony nocleg IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.05.15, 23:31
            Witam my jedziemy busem 2 doroslych i 2 dzieci 6 i 9 lat 29 czerwca na 10 dni do Limone mamy vana 7 os kontakt e-mail monika2222223@wp.pl
            • atka009 Re: Garda - sprawdzony nocleg 06.09.15, 18:21
              Wszystkim zainteresowanym noclegami na południu jeziora Garda serdecznie polecam noclegi w Peschiera del Garda strony.toya.net.pl/laciak7/gardana/index1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka