ruella 28.06.12, 20:55 Internetowym proponuję spotkać się tutaj w czasie meczu! Forza Italia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biscotti Viva Italia! IP: *.phil.east.verizon.net 29.06.12, 01:20 Pomysl upadl poniewaz podczas meczu oglada sie mecz i tylko mecz. Dzisiejszy byl "fantastico". Z taka gra beda w niedziele mistrzami Europy. Stawiam calzone przeciwko empanadas:) www.youtube.com/watch?v=QGnh0q4RuQ8 Rispetto Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
ruella Re: Viva Italia! 29.06.12, 08:55 Może nie upadł do końca jeszcze, bo przed nami finał, brawo! Ja nie mam TV, śledzę relację na żywo w necie, stąd mam czas by tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cantuccini Sen nocy letniej IP: *.phil.east.verizon.net 01.07.12, 07:34 Snila mi sie Fontana di Trevi. Przed fontanna stal wilk, niedzwiedz i lis. Zwierzeta wrzucaly monety do wody. Wilk wrzucal monety dwueurowe, niedzwiedz wrzucal monety jednoeurowe a lis puszczal kaczki monetami trzyeurowymi. Slyszalem canzone/canto a cappella. Slow jednak nie udalo mi sie wychwycic. Gdy wartosc wrzucanych do wody monet zblizyla sie do 100 euro uslyszalem przerazliwie wyjaca syrene ktora zagluszyla melodyjne dzwieki canzone. Z hamujacego z piskiem opon samochodu wyskoczyli carabinieri i aresztowali lisa za puszczanie w obieg falszywych monet. Wilk i niedzwiedz nadal wrzucali do fontanny swoje monety. Obudzilem sie... Zapytalem babci (nonna Vittoria) o znaczenie snu. Zapytala raz jeszcze o nominaly monet obu zwierzat. Powiedziala, ze Wlochy wygraja 2:1. Przysluchujacy sie babcinej interpretacji dziadek (nonno Bugatti) sceptycznie wtracil, ze ostatnio nonna Vittoria na dwoje wrozyla. Wierze gleboko, ze tym razem przepowiedz babci Vittori sprawdzi sie na jawie. Forza Italia! Viva lupo! Otorzy sie albo sie nie otworzy:) www.google.com/search?q=fontana+di+trevi&hl=en&rlz=1C1SKPC_enUS326&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=rNfvT5i_L-rW6wHkvpiPBg&ved=0CGYQsAQ&biw=1366&bih=677 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chico Re: Sen nocy letniej IP: *.124.175.66.available.above.net 01.07.12, 17:34 Blad spowodowany dysleksja:) Hiszpania wygra 2:1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sen nocy letniej IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 19:19 Oczywiście że wygra Italia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Sen nocy letniej 02.07.12, 08:34 sen sie nie spelnil i tym razem Italia polegla. Kiedy Wlosi przegrali 0 do 4 ? Odpowiedz Link Zgłoś