Gość: Z. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.07.04, 23:15 Czy ktoś tankował gaz na stacji w miejscowości Loipersdorf na autostradzie A2, jadąc do Włoch?Jaki tam sprzedają gaz lpg czy cng (ziemny)? Proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: LPG. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 21.07.04, 06:44 Odświeżam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościak Re: LPG. IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.04, 18:33 z tego co czytałem to jest LPG ... ja jade na GRAZ wiec tam nie zajezdzam, najblizsza stacja to Villach juz we wloszech a prze Austrią jest w Mikulovie, trasa Brno-Wieden :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: LPG. IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 23.07.04, 11:28 Proszę o podanie miejsc w których tankujesz przy autostradach we Włoszech i Austrii. Z góry dziękuję Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: LPG. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.07.04, 22:54 Poraz pierwszy jadę do Włoch na LPG. Z tego co wiem to jest jedyna stacja na autostradzie A2 do Włoch na której jest LPG. We Włoszech nie ma większych trudności z LPG. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś