bdb555 06.04.13, 19:59 Czy ktoś był? Który hotel, pensjonat w dobrej cenie polecacie? Gdzie jest dobra plaża? (wynajmujemy samochód). Dziękuje za każde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdb555 Re: Trapani 06.04.13, 20:36 Czy mógłbyś podać link? Chodzi mi o hotel w przystępnej cenie. Niekoniecznie w samym miescie, może być w pobliżu, nad morzem, dobrze by było aby hotel miał basen. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
daryjka1 Re: Trapani 14.04.14, 13:38 Trochę czasu minęło, ale zaczyna się sezon i nowi turyści będa szukać odpowiedzi na to pytanie. Wczoraj wróciliśmy z Trapani i z czystym sercem polecam La Casa del Pescatore. Dwupokojowy apartamencik wyposażony w co trzeba (oprócz czajnika…), przy klimatycznej Via Torre Pali 10. Takiej prawdziwej, wąskiej, włoskiej uliczce w historyczej dzielnicy. Zapłaciliśmy 160 euro za 4 noce (trzy osoby) – ale cena jest taka sama dla dwóch – do –czterech osób. W czwórkę byłoby już ciasno, dla trójki w sam raz. Dla dwójki idealnie. Piekarnia bliziutko, Spaar blisko. Giacomo przemiły, bardzo pomocny, wyłażący ze skóry, żebyśmy poznali Sycylię od najciekawszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Trapani IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.14, 17:46 ja byłem w Casa Trapanese (odebrali mnie z lotniska) www.hotgo.pl/Hotel/Casa_Trapanese.htm tutaj znajdziesz wideo z zachodniej Sycylii: www.youtube.com/watch?v=0nTUL89Novg&list=TLV8X9P3CX3Jv05jM-RMjdaNo4QVyx7Fdh a tu info o podobno najpiękniejszej plaży Włoch - San Vito lo Capo: www.youtube.com/watch?v=3Y3_evp46NY&list=TLYVF8smy7275ixUuqKg_IUmHtDjQ6c07q (dojedziesz tam stosunkowo łatwo i szybko autobusem z Trapani) Odpowiedz Link Zgłoś