Dodaj do ulubionych

Toskania z 2-latkiem

13.08.13, 12:37
Wiem, że ten temat stale się pojawia, ale bardzo proszę o doradzenie jakiegoś pięknego miejsca w Toskanii, gdzie można wypocząć z maluszkiem, czyli z basenem, placem zabaw itp. Super jakby było z jakimś wyżywieniem, albo z kuchnią (do własnego użytku).
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • sempre_dritto Re: Toskania z 2-latkiem 13.08.13, 14:58
      kemping
      np.
      www.camping.it/english/toscana/clubgirasole/
      • pietrzj1 Re: Toskania z 2-latkiem 13.08.13, 15:09

> kemping
        > np.
        > www.camping.it/english/toscana/clubgirasole/

Podpowiem, że ten camping dostępny jest w ofertach oferowanych np. przez Eurocamp czy Vacansoil. Można wynająć tzw. Mobilehome, z kuchnią, łazienką, wyposażeniem (talerze, garnki, itp). I ten camping mogę polecić w 100% - dla 2-latka świetne baseny z miękkim wyłożeniem na dnie.
        • czuszkaa Re: Toskania z 2-latkiem 14.08.13, 09:33
          tez bardzo polecam ten camping albo inny z oferty vacansoliel czy eurocamp-Par Albatros. Piekne miejsca, dla rodziców i dzieci.
    • czuszkaa Re: Toskania z 2-latkiem 10.10.13, 08:56
      fajny blog :-)
    • aseretka Re: Toskania z 2-latkiem 10.10.13, 20:52
      Kolejna rewelacja. Kończ Waść z tym promowaniem swojej beznadziejnej strony.
    • mama.globtroterka Re: Toskania z 2-latkiem 17.10.13, 22:58
      Podpisuję się pod wypowiedziami poprzedników - mój synek miał 1,5 roku jak wybraliśmy się do Toskanii. Urlop spędzalismy na kempingu Park Albatros - świetny dla dzieciaczków. Zwiedzilismy Florencję, Pizę, Sienę, toskańskie miasteczka (San Gimingiano czy Volterrę), popłynelismy na Elbę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka