Dodaj do ulubionych

tanie noclegi we Włoszech

06.01.14, 17:36
Poszukuję względnie tanich noclegów dla 4 osób we Włoszech nad morzem podczas wakacji, takich aby był w nich aneks kuchenny.
Jeśli ktoś był już i sprawdził proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: tanie noclegi we Włoszech 06.01.14, 18:12
      a. wyszukiwarka
      b. Włochy są długie ;) napisz jaki konkretnie region Cię interesuje
      c. zdefiniuj "tanie"
      • wiruswielkalapa Re: tanie noclegi we Włoszech 06.01.14, 18:30
        Najlepiej północne Włochy, Liguria, Toskania lub Wenecja
        • Gość: Luigi tania Wenecja ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 08:16
          1.Włochy nie są tanie
          2. Tym bardziej Wenecja nie jest tania

Włochy to nie jest Chorwacja, gdzie Polacy wożą mięso w słoikach i zgrzewki piwa,
          a potem się chwalą, że mieli tanie wczasy. Jadą autami wypchanymi jedzeniem po sam dach, potem siedzą na czymś, co oni nazywają plaża, a co inni nazywają skały ze żwirem nad morzem.

Włochy to kraj, gdzie wypoczywa się w hotelach, a apartamenty są drogie.
          Apartamenty są bogatych ludzi, którzy chcą mieć pełen komfort na wczasach.
          • ma.ci.ej Re: tania Wenecja ?! 07.01.14, 09:46
            > Włochy to kraj, gdzie wypoczywa się w hotelach, a apartamenty są drogie.
            > Apartamenty są bogatych ludzi, którzy chcą mieć pełen komfort na wczasach.

Niekoniecznie. Są bungalowy, są apartamenty, które można (nie w szczycie sezonu) wynająć za nie bardzo duże pieniądze. Poczekajmy aż autor(-ka) wątku zdefiniuje co znaczy tanie. W Chorwacji apartamenty często też są już bardzo drogie.
            • Gość: Luigi Re: tania Wenecja ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 15:57
              Z dziećmi trudno jeździć nie w szczycie sezonu
              • ma.ci.ej Re: tania Wenecja ?! 07.01.14, 21:27
                > Z dziećmi trudno jeździć nie w szczycie sezonu
                Nie przesadzaj. Na początku września w szkole nic się nie dzieje. A przełom sierpnia i września to już zdecydowanie niższe ceny.
                • Gość: Luigi Re: tania Wenecja ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 22:10
                  Nic w szkole się nie dzieje, ale dzieciak ma od razu na starcie pod górkę, bo inni uczniowie i belfrzy mu zazdroszczą wakacji, kiedy oni muszą się męczyć w szkole
                  • marghe_72 Re: tania Wenecja ?! 08.01.14, 18:52
                    Gość portalu: Luigi napisał(a):

> Nic w szkole się nie dzieje, ale dzieciak ma od razu na starcie pod górkę, bo i
                    > nni uczniowie i belfrzy mu zazdroszczą wakacji, kiedy oni muszą się męczyć w sz
                    > kole

ee tam.
                    Zdarzalo mi się zabrać dziecko ze szkoły kilka dni przed koncem roku, zdarzało się na początku września .. a raz w środku roku (za zgodą dyrekcji).
                    Zero problemów

A ceny zdecydowanie niższe.
                    Unikałabym sierpnia bo wtedy najdrożej
            • Gość: naszewakacje.com.p Re: tania Wenecja ?! IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 10:23
              My mamy w sprzedaży apartamenty w okolicach Wenecji w dobrych cenach a od 01.04 mamy zniżki do 15% za wczesną rezerwację :) polecam Pati
          • Gość: lechu Re: tania Wenecja ?! IP: 83.230.127.* 07.01.14, 11:21
            Nowobogacki się znalazł, pewnie we Włoszech z tymi słoikami siedział
            • Gość: Luigi Re: tania Wenecja ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 16:08
              Żaden nowobogacki
              Ci co wiozą słoiki do Chorwacji, wcale nie są biedni.
              Jest moda na słoiki i wynajmowanie drogich apartamentów.
              Rodzina płaci 80 euro za apartament, 560 euro na tydzień, taniej są apartamenty daleko od morza, na miejscu je zawartość słoików,
              w tym czasie tydzień we Włoszech z wyżywieniem wychodzi niewiele drożej,
              np. znalazłem teraz 740,630,680 euro rodzina z 2 dzieci,
              a nie trzeba się martwić, co dziś ugotować i kobiety nie muszą siedzieć na wczasach przy garach,
              jest moda na słoiki w Chorwacji, a ich entuzjaści na słowo Włochy straszą rzekomą drożyzną

Tanio we Włoszech nie jest, ale wczasy ze słoikami w Chorwacji nie są tańsze
    • pietrzj1 Re: tanie noclegi we Włoszech 07.01.14, 11:40
      Skoro ma być względnie tanio i nad morzem, to polecam sprawdzić oferty firm typu Eurocamp alb Vacansoleil. Wynajmujesz przyczepę - ale dla 4 osób jest względnie wygodnie: własna łazienka, kuchnia plus niezła infrastruktura na samych kampingach.
      Na początku lub pod koniec wakacji ceny są znośne.
      • vojager29 Re: tanie noclegi we Włoszech 07.01.14, 17:15
        Pierwszy lepszy adres gdzie mozesz szukac noclegow, adresow jest sporo, do wyboru do koloru
        www.casamundo.pl/cel/w%C5%82ochy?split=5892&gclid=CI-20o267LsCFQdY3godT38Ayg
    • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 22:23
      Podsumowując : hotel we Włoszech nie jest tani, ale da się poszukać coś, co nie zrujnuje kieszeni.
      Czyli coś za średnią cenę.
      Domek na kempingu nie wyjdzie taniej, jak ktoś lubi kemping, niech spróbuje.
      Choć moim zdaniem Vacansoleil i inne podobne firmy przesadzają w sezonie z cenami.
      Jak ma być aneks kuchenny, to odpadają namioty czy jazda z przyczepą.
      Pominąłem jeszcze jeden aspekt, czyli ktoś lubi gotować. Jak tak, to szukać apartamentu. Ale cenowo taniej od hotelu nie będzie.
      Uwagi pod adresem słoikowców w Chorwacji są złośliwe, ale znam problem z autopsji. Znam kilka rodzin, które pojechały ze słoikami, choć stać ich było na normalne wczasy.
      I nigdy więcej tego nie zrobią. Urlop przy garach ich rozczarował
      • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 22:30
        I uwaga : jedna rodzina najpierw była na wyspie Krk, w zeszłym roku w Rosolina Mare. Pierwszy pobyt ze słoikami oceniają jako koszmar, drugi jako wspaniałe wczasy.
        Ulegli modzie, bo wyjazdy słoikowe są spowodowane modą
    • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 09.01.14, 08:20
      Witam. Czy 800 euro za pokoj 3-4 osobowy to ok?? własnie zamawiałam wczoraj na 2 tygodnie pierwsze dwa tygodnie lipca. Jak dla mnie eurocamp jest za drogi w stosunku do jakości, cosamundo też drogie.
      • pietrzj1 Re: tanie noclegi we Włoszech 09.01.14, 08:54
        Gość portalu: rozwielitka napisał(a):
        > Witam. Czy 800 euro za pokoj 3-4 osobowy to ok?? własnie zamawiałam wczoraj na
        > 2 tygodnie pierwsze dwa tygodnie lipca. Jak dla mnie eurocamp jest za drogi w s
        > tosunku do jakości, cosamundo też drogie.

Zależy czego się oczekuje. W takim Eurocampie (czy innej firmie oferującej podobne usługi), jeśli jedzie się z dziećmi, dostaje się w cenie dodatkowe usługi - zazwyczaj niezłe baseny, i świetne zajęcia dla dzieci. Szczególnie na północy Włoch, gdzie zajęcia dla dzieci są wielojęzyczne (żeby nie było - jeszcze nie spotkałem zajęć w j. polskim)

A co do pytania - nie wydaje się to drogo, ale zależy gdzie, jaki standard itp.
        • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 09.01.14, 14:40
          ładne baseny i na pewno dla dzieci jest ciekawie ale nie dałabym za 3 osoby najtańsza przyczepa 512 zl na dobę. za dwa tygodnie wyszło mi 7 tysięcy zł i jeszcze bez wyżywienia. Zobaczymy ,plus jest taki, że na pewno będzie pogoda a nie jak ostatnio dwa tygodnie deszczu nad Bałtykiem.
        • Gość: zych Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.215.199.112-internet.zabrze.debacom.pl 27.01.14, 15:17
          Na jakiej stronie te noclegi za 800 euro, szukam i szukam, ale nic ciekawego nie znajduję w tej cenie
          • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 28.01.14, 08:32
            agencja mc bibione www.agenziamc.com/pl/wyszukaj/zasob/5111-condominio-clizia-typ-b
      • Gość: wiktor Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 83.230.127.* 09.01.14, 11:08
        jak na Włochy, to cena jest niezła
      • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 21:56
        W linku jest mowa o kwaterze dla 2-3 osób !!! Nie 4
        57 euro razy 14 - 800 za same noclegi
        Plus usługa agencji, końcowe sprzątanie,
        pościel, itd. - jest 1000
        Klimy nie ma, kilka kilometrów do centrum, czyli za daleko na piechotę, czyli doliczyć koszt parkingów,
        wszędzie daleko, ktoś szuka jeleni.
        Jest to żadna atrakcja cenowa
        • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 22:19
          Proszę popatrzeć się, gdzie na mapie google jest apartament, a gdzie w opisie. To nie jest 50 metrów od plaży !
          Ktoś oszukuje na bezczelnego, to jest z 300metrów. Niby nic, ale jak ktoś jest tak nieuczciwy, że podaje fałszywy opis, to trzymać się od niego z daleka.
          Zresztą te 300 to tylko jest w linii prostej, żeby dojść na plażę, to trzeba więcej.

Na plaży, gdzie jest serwis plażowy, NIE WOLNO nawet rozłożyć swoich rzeczy, jak się niie wykupi miejsca na plaży z parasolem i leżakami,. płacisz albo idziesz daleko do wolnej plaży
          Jak ktoś pisze w ogłoszeniu:
          "Spokojna okolica" -
          • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 22:24
            Ja bym w życiu czegoś takiego nie rezerwował,
            to pieniądze wyrzucone w piasek.
            Vacansoleil jest za drogi, ale jednak coś się dostaje w zamian, mają bogato wyposażone ośrodki,
            coś za coś.
            a ta oferta z linku to pułapka. Nie ma nic za darmo, w tym przypadku jest kiepska oferta, wcale nie tania za to, co jest w cenie
            • Gość: zych Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.215.195.3-internet.zabrze.debacom.pl 28.01.14, 23:29
              dzięki za odpowiedzi w sprawie tegoż linku macie może coś innego w zandrzu
              • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 29.01.14, 14:45
                www.casa-mare.it/it/affitti/scheda.php?idappartamento=56787&idresidence=37710
                nad tym się zastanwaiałam, tylko z włoskiej agencji, ma klimę, basen na uboczu są też apartmanety od 4 osob w Casa Mare. Jest niestety droższy, nam wyliczylo ponad 1300 euro.
        • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 29.01.14, 09:21
          Faktycznie dla 3, nas jest trójka, dla czterech są podobne trochę droższe zły link wkleiłam. Chodziło oConriza.
          Apartamenty w Condominio Corinzia tipo B cena -830 euro.
          Sprzątanie końcowe; sprząta się samemu albo kosztuje to 50 euro.
          pościel zabieram swoją(wole)
          w tej cenie jest usługa agencji
          kilometr to daleko, chyba żartujesz, niektórym odpowiada duża odległość od centrum, własnie takich miejsc zawsze szukam,w tej okolicy są sklepy i kawiarenki(sprawdziłam)

Ja zamówilam w końcu apartament z basenem, 200m od plaży, bez serwisu plażowego(znalazlam kogoś kto tam był dwa lata temu i leżał obok sekcji wydzielonej płatnej z leżakami i parasolami i nikt go nie wygonił) w cenie 1016 euro(podpisywałam umowę z tą ceną całkowitą)
          Zobaczymy może się rozczaruję może nie, każdy szuka czego innego.
          Odnośnie Eurocamp i vancasoleil ich ceny na ten termin są chore, za najtańszą przyczepę: ok 512 zł za dobę.
          W każdym razie dobrze, że forum czuwa i ostrzega :-)
          • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 29.01.14, 09:30
            Może stali bywalcy , bo ja jestem tu nowa daliby namiary na coś fajnego i taniego w Bibione lub okolicach
            • Gość: xxx Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 16:38
              Duży wybór apartamentów w Bibione i okolicach daje pewne biuro podróży mające siedzibę w Katowicach. Nie napiszę kto, bo będzie reklama. Nie znam poziomu cen w sezonie, ponieważ mnie nie interesują, ale we wrześniu, to duże apartamenty po 100-150 Euro za tydzień sprzedawali.
          • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 23:11
            Ceny Vacansoleil i konkurencji są chore, zgadzamy się.

> Ja zamówilam w końcu apartament z basenem, 200m od plaży, bez serwisu plażowego
            > (znalazlam kogoś kto tam był dwa lata temu i leżał obok sekcji wydzielonej płat
            > nej z leżakami i parasolami i nikt go nie wygonił)

Co znaczy obok ? Jak obok ? Wszystko zależy od konkretnej plaży. Jak są parasole i leżaki, to nawet koca nie położysz, bo zaraz przegonią.
            Jak plaża jest płatna, ale parasole i leżaki są tylko w jednym sektorze, to wolno położyć
            koce i na tym koniec. Nic więcej. Ale wtedy płacisz dodatkowo za wejście na taką plażę.
            Mniej niż za serwis plażowy, ale zawsze coś.

> Zobaczymy może się rozczaruję może nie, każdy szuka czego innego.

Tylko czego ty szukasz ?
            • Gość: zych Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.215.192.174-internet.zabrze.debacom.pl 30.01.14, 00:46
              Apartamentu z klimatyzacją dla 4 osób, (dzieci już nie są małe 14 i 17 lat ) z basenem lub bez najlepiej na uboczu morze oddalone do 600 metrów. Nigdy nie byłem we Włoszech, dlatego powiedzcie mi jak tam jest z plażami czy są odpłatne, jeśli tak to ile kosztują. Muszę skalkulować się przed wyjazdem. Z góry dzięki za odpowiedź.
              • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 30.01.14, 08:28
                gdybym miala duże dziecko zamiast Włoch wybrałabym Chorwację. Własciwie tam mieliśmy jechać ale piasek przeważył.Ceny apartamentów z klimą są niższe i bliżej morza.
                • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:07
                  W Chorwacji nie jest taniej.
                  We Włoszech jak ktoś policzy cenę wynajęcia apartamentu dla rodziny 2+2 na 2 tygodnie, ze wszystkim, ze serwisem plażowym, sprzątaniem, itd,
                  zapłaci za tani apartament około 60 euro.
                  Tyle samo kosztuje podobnej klasy apartament w Chorwacji.
                  • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:07
                    Rzecz jasna 60 euro jest ceną za 1 noc
                  • Gość: zych Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.215.192.174-internet.zabrze.debacom.pl 30.01.14, 11:15
                    zgadzam się z przedmówcą, Chorwacja wcale nie jest tania, Chorwaci za wszystko ciągną kasę. Widoki są tam przepiękne, ale w morzu pełno jeżowców i nawet specjalne buty nie dają rady. Czarnogórcy są o wiele bardziej życzliwi, ale i tam sporo jeżowców. Oba te kraje mam zjechane wzdłuż wybrzeża i chciałbym dzieciom pokazać coś innego.
              • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:02
                Apartamenty bym poszukał za pośrednictwem biura podróży.
                Ceny są różne, tylko trzeba pamiętać o tym, że Włosi mają zwyczaj podawania ceny, do której trzeba dodać sporo za pościel, leżaki, parasole, taksę klimatyczną, sprzątanie, itd.
                Plaże są teoretycznie bezpłatne, ale jak nie wykupisz leżaków i parasola, to odpoczywasz wśród petów, papierków i innych śmieci na tak zwanej plaży wolnej. Plaży takiej nikt nie sprząta. Są też plaże, gdzie płaci się za sam wstęp kilka euro od osoby. Oficjalnie jest to opłata za korzystanie z WC i pryszniców. Na takiej plaży są dodatkowo płatne leżaki i parasole, można tam przyjść ze swoim kocem, karimata, ale nie wolno mieć swojego parasola czy leżaka, a nawet nie wolno mieć zwykłej zasłony na plażę.
              • Gość: bd Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 12:24
                My, trzeci raz z rzędu, jedziemy w tym roku do Caorle. Podoba nam się tam, zarówno na plaży jak i okolice. Jest też urokliwe Centro Storico. Wzdłuz plaży jest promenada około 5 km. Wynajmujemy zawsze apartament z możliwością gotowania, chociaż rzadko gotujemy. Mamy już swoją ulubioną knajpkę na starym mieście, którą codziennie wieczorem odwiedzamy. Korzystaliśmy z agencji Aurora i Luna Rossa. Dwa razy rezerwowaliśmy noclegi przez booking, a zeszłym roku bezpośrednio w Agencji Aurora i mieszkaliśmy w Villaggio dei Fiori. Ceny są bardzo zależne od terminu, więc trudno powiedzieć jakie będą, z tym że niektóre mocno podskoczyły w porównaniu do ubiegłego roku. My jeździmy zwykle na przełomie maja i czerwca i w zeszłym roku płaciliśmy 300 euro za tydzień za apartament z jedną sypialnią. W cenie był też serwis plażowy tzn, parasol i dwa łóżka.www.auroraimmobiliare.org/affittanze/
            • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: 88.220.117.* 30.01.14, 08:31
              Ja pedantycznie sprawdzam takie rzeczy zanim robię rezerwację.
              Na plaży tam gdzie jadę można się za darmo rozłożyc, tam gdzie nie ma leżaków.No i na pewno można się rozłożyc w pasie między leżakami a morzem. Plaża jest bezplatna.
              • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 09:30
                W pasie między leżakami a morzem nie wolno się rozkładać nikomu.
                Leżaki dochodzą zwykle prawie do samego morza i wąski pas między leżakami a morzem musi być wolny.
                Tam gdzie nie ma leżaków, jest brudno, bo jak ludzie nie płacą za utrzymanie plaży, to kto ma to robić, za co ?
                Wydać przeszło 1000 euro za apartament, a żałować 50 za serwis plażowy, nie rozumiem czegoś takiego
                • Gość: rozwielitka Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 13:11
                  Skąd masz takie informacje, byłeś konkretnie w Bibione pineda?
                  Bo ja mam info od osoby, która tam była i jeszcze taką opinię znalazłam na tym forum:

Gość: zbynek 23.05.07, 20:27 Odpowiedz
                  ja za apartament czteroosobowy z serwisem plażowym,kuchnią w pełni wyposażoną,
                  ręcznikami i bez żadnych dodatkowych opłat płaciłem w pierwszej połowie sierpnia
                  za 1 tydzień 380euro.W serwis plżowy w chodzi zamontowany na plaży duży parasol
                  + 2leżaki ze stałym numerem na cały czas pobytu.Można taki serwis wykupić
                  na miejscu ok.37euro na tydzień.Wówczas gdy masz wyski numer w jakimś tam
                  zestawie parasoli np.zielonych nie widzisz morza.
                  Pomiędzy morzem a tymi zestawami serwisów plażowych jest otwarta przewstrszeń
                  plażowa do 50metrów gdzie turyści/a w szczególności Włosi/ stawiają swoje
                  parasole lub bez nich leżą na kocach lub matach.Myśmy mieli serwis plażowy -
                  ale gdy mieliśmy ochotę przebywać blisko wody przenosiliśmy się tam ze swoimi
                  gratami - nikt na to nie zwraca uwagi i nie jest to zabronione.
                  A tak ogólnie to ten ich serwis plażowy jest dobrą sprawą - nie musisz nic
                  dżwigać na plażę - parasol jest wielki/na stałe zamocowany/duże leżaki.
                  Ogólnie plaża jest ekstra zagospodarowana - boisko do siatkówki,stoły do tenisa
                  stołowego,przebieralnie,ubikacje,kawiarnie itp.
                  • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 13:25
                    Byłem na plaży w kilku miejscowościach i było, jak piszę.
                    Tekst zbynka jest z 2007 roku
                    • Gość: xxx Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:40
                      O co ten spór? Bibone Pineda to dość specyficzna część Bibione, daleko od centrum, na plaży relatywnie mało sektorów z serwisem, tak więc wolnego miejsca jest sporo. Poza tym na plaży o szerokości przekraczającej 100 metrów jest miejsce na wszystko. Tam jest po prostu duża plaża, natomiast to, z czego kto korzysta, to już prywatna sprawa.
                      • rozwielitka3 Re: tanie noclegi we Włoszech 30.01.14, 17:06
                        Luigi napędzil mi takiego stracha, że jeszcze raz musialam posprawdzać.:-) Tak się składa, że apartament jest umiejscowiony pomiędzy płatnymi sektorami, własciwie tam sektory się kończą.
                        Odnośnie serwisu, 50 euro za tydzień, my jedziemy na dwa to w sumie 100euro! czyli ponad 400zl, po co mam placić skoro mam swój sprzęt plażowy leżak i parasol, zresztą dziecko i tak nie usiedzi na lezaku i siedze z nim ciągle w piachu.
                        • Gość: Luigi Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 18:11
                          Nie chodziło o narobienie stracha, lepiej wszystko sprawdzić teraz
    • Gość: 34Tomek Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 21:33
      byłem w zeszłym sezonie na Sardynii, w południowej części, wbrew pozorom mozna tu tanio spędzic wakacje, loty bezposrednie z Polski sa juz od 500 zł w obie strony a fajne domki i mieszkanka z urzadzoną kuchnią mozna znaleźć juz od 300 zł tygodniowo od osoby. My bylismy 4 osobową rodziną, nie wynajmowalismy auta i spedziliśmy piekne i niedrogie wakacje a plaże na Sardynii są bajeczne. Bardzo pomogła nam w organizacji wakacji pewna zakochana w Sardynii pani - prowadzi świetny blog o Sardynii i pomaga dopasować mieszkanie czy domek do każdej rodziny :
      wakacje-sardynia.blogspot.com/
      Polecam Sardynię! My tam w tym roku wracamy, tym razem na północ...
      • Gość: naszewakacje.com.p Re: tanie noclegi we Włoszech IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 10:34
        zachęcam do wejścia na Naszą stronę mamy ok.850 ofert na różne kierunki:)dodatkowe zniżki dla grup:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka