Dodaj do ulubionych

Camping Marina Di Venezia

IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 29.12.04, 14:39
Wybieram się na przełomie czerwca i lipca na Camping Marina Di Venezia w
Punta Sabbione. Ktos był?Czekam na opinie. W tym roku zaliczyłem Baia Domizia-
może porównanie ogólnych warunków. Bo mobilhomy te same,więc zaskoczenia nie
będzie-więc jaka plaża, czy czysta woda, baseny itp
Obserwuj wątek
    • Gość: esk@24 Re: Camping Marina Di Venezia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:27
      W Punta Sabbioni na campingu nie byłam. Tą miejscowość tak jak większość chyba
      osób traktowałam jako miejsce, z którego łatwo dostać się do Wenecji, punkt
      przesiadkowy.Mieszkałam w Jesolo więc na temat tej miejscowości mogłabym więcej
      powiedzieć.
      Jeśli chodzi o czystość wody np. to średnio. Ale za to z Punta Sabbioni
      wszędzie blisko do Wenecji, Padwy itp....

www.marinadivenezia.it/
      pozdrawiam

esk@24
    • Gość: M Re: Camping Marina Di Venezia IP: *.chello.pl 02.01.05, 23:32
      Witam
      Byliśmy tam kilka dni 1,5 roku temu. Camping ładny, z tych większych, wszystko
      uporządkowane (wyznaczone równe kwadraty pod namiot), bardzo czysto- łazienki
      wyglądały zawsze jakby 5 minut temu były sprzątane, codziennie sprzątane
      uliczki itp itd. W centrum deptak- kosteczka, kilkanaście sklepów, ze 2 lokale
      gastronomiczne, fontanny. Prócz tego 2 duże baseny, minogolf, tenis, wieczorem
      kolejka dla dzieci, jakieś tam zorganizowane zabawy itp. Ogólnie takie "małe
      miasteczko". Co do plaży- z tego co pamiętam (akurat dla nas camping był tylko
      punktem wypadowym do Wenecji) to ładny piasek, woda czysta. camping więc bardzo
      przyjemny, jeden z lepszych na jakich byliśmy we Włoszech. Nie wiem tylko jak w
      pełni sezonu- my jeździmy we wrześniu gdy ludzi już dużo mniej.
      • Gość: Ren Re: Camping Marina Di Venezia IP: 195.205.38.* 04.01.05, 13:48
        Czy wynajmując miejsce trzeba mieć swój namiot. Czy może mają swoje duże na 5-6
        osób i może wiesz jaka jest ich cena
        • Gość: Zico Re: Camping Marina Di Venezia IP: *.szczecinek.net.pl / *.szczecinek.net.pl 05.01.05, 14:34
          Są namioty-wszystkiego dowiedz sie na stronie www.marinadivenezia.it lub
          www.eurocamp.com.pl lub www.selectcamp.com.pl Mozna rezerwowac przez eurocamp i
          selectcamp lub bezposrednio na campingu-tylko,czy nie sa juz namioty
          zarezerwowane przez pośredników?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka