Dodaj do ulubionych

GDZIE ZOSTAWIĆ SAMOCHÓD W ...???

IP: *.lezajsk.info 09.04.05, 13:14
Nie chcę poruszać się własnym samochodem po niektórych miastach i dlatego wolałbym zostawić samochod na parkingu (najlepiej typu "park&ride"). Powiedzcie, ale tak konkretnie gdzie najbardziej optymalnie jest zaparkować auto by bez trudu dostać się do centrum miasta. Chodzim mi o takie miejsca jak: FLORENCJA, RZYM I NEAPOL.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiku_san Re: GDZIE ZOSTAWIĆ SAMOCHÓD W ...??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.04.05, 17:16
      We Florencji jest duży parking na obrzeżach miasta na Piazza Michele Angelo -
      prowadzą tam drogowskazy - od strony południowej Byłam tam parę lat temu. Zdaje
      się, że jest nawet za darmo - na pewno w każdym razie był za darmo w niedzielę.
      Stamtąd na piechotę wzdłuż brzegu rzeki Arno jest do starówki ca 20 min.
      Dodatkowo z parkingu rozpościera się piękny widok na Florencję.
    • Gość: winoispiew.com Re: GDZIE ZOSTAWIĆ SAMOCHÓD W ...??? IP: *.cust.tele2.it 09.04.05, 19:22
      We Florencji parking na Piazzale Michele Angelo jest za darmo .
      Generalnie we wloszech jest tak .Biale linie za darmo .Niebieskie linie -szukaj
      parkometru .
      Tomek
    • Gość: MerryJERRY Re: GDZIE ZOSTAWIĆ SAMOCHÓD W ...??? IP: *.zywiec.plusnet.pl 11.04.05, 07:16
      A w innych miastach? Czy są w Italii właśnie te parkingi "park and ride" ?
      • Gość: olo Re: GDZIE ZOSTAWIĆ SAMOCHÓD W ...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:07
        W Padwie obok szpitala przy wjeździe do miasta, w Wenecji zaraz po wjeździe do
        miasta, tyle, że tanio nie jest. W Padwie lepiej zostawić auto po 14 bo jest
        połowę taniej a czasu i tak wystarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka