Dodaj do ulubionych

ceny we Wloszech-Pulia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:48
Czy ktos moglby mi doradzic jak ksztaltuja sie ceny w tym rejonie Wloch, czy
sa nizsze wyzsze od tyvh w Polnocnych i Srodkowych Wloszech??Zamierzam tam
wybrac sie w podroz poslubna, ale tak bez biura tylko samolotem do Rzymy,
pociagiem do Bari i podroz po "obcasie" Wloch.
A moze ktos z Was orientuje sie jak wygladaja ceny pociagow??
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: 157.25.152.* 09.04.05, 21:22
      ceny są niższe niż na północy

www.trenitalia.it
      • Gość: Szpaku Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 09:43
        no wlasnie na tej stronie nie moge znalezc cen...probuja cosik zarezerwowac i
        nic... prosze o pomoc:)
        • Gość: a Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 10.04.05, 09:51
          powiedz skad dokad chcesz dojechac i kiedy, znajde ci te ceny
          • Gość: Szpaku Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:04
            a moze jakis kurs dla "szczypiora":)??
            chce we wrzesniu pojechac z Rzymu do Bari lub Brindisi i powrot.
            dziekuje
            • Gość: eli Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: 195.20.110.* 11.04.05, 11:29
              orario.trenitalia.com/b2c/TimeTable?stazin=roma+&stazout=bari&datag=11&datam=04&dataa=2005&timsh=11&timsm=25&lang=it
              &nreq=5&channel=tcom

jak chcesz sprawdzic ile to kosztuje to nacisnij koszyk, wszystko zalezy od
              rodzaju pociagu
              • Gość: szpaku Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:38
                okazalo sie, ze to wina ze zbyt daleko wybieglem w przyszlosc tzn. wrzesien, a
                poza tym okazuje sie, ze ta strona srednio wspolpracuje z FF, preferuja IE
    • Gość: funghettino Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.pool82190.interbusiness.it 10.04.05, 12:35
      juz to gdzies pisalam ale napisze jeszcze: dokladnie tydzien temu zaplacilam 30
      euro w jedna strone w drugiej klasie, w druga 40 euro za kuszetke. sa tez
      promocje i wtedy mozna dostac bilet za 15 euro w jedna strone ale trzeba go
      kupic odpowiednio wczesniej i miec duzo szczescia

jakbys potrzebowal info o pugli to pisz na priv. ja jestem w lecce!
      pzdr
      • Gość: Szpaku Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:58
        niestety nie mam Twojego maila
        prosze o namiar na szpakul(at)o2.pl
        bede baardzo wdzieczny;)
        • linn_linn Re: ceny we Wloszech-Pulia 10.04.05, 13:28
          Ze statystyk podawanych okresowo pamietam, ze Bari nalezy do miast drozszych. W
          sezonie letnim Apulia / a zwlascza Salento / jest w ogole dosc droga. Jest tu
          ktos z tego regionu, wiec na pewno poda cos dokladniejszego.
        • Gość: funghettino Re: ceny we Wloszech-Pulia IP: *.pool82190.interbusiness.it 10.04.05, 17:06
          sprawdz poczte!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka