Dodaj do ulubionych

prom na Sardynie

10.04.05, 19:15
poszukalem na tym forum i nic nie znalazlem (jeden kiepski watek).
Prosze o ewentualne linki i wskazowki dotyczace taniego dotarcia z
Civittavecchio do Cagliari i z powrotyem. W wyszukiwarce linii promowej
znalazlem "okazje" za 660 euro (5 osob +auto), to jakies kpiny. 2 lata temu
podrozowalem na Korsyke. cebna byla okolo 120 euro.
Prosze o wskazowki.
Obserwuj wątek
    • staruch5 Re: prom na Sardynie 10.04.05, 19:46
      znalazlem linie tirrenia. Sa tam spot tarrife znacznie tansze (to mi przypomina
      jackpota na Korsyke). Strasznie malo ich w sezonie. To chyba trzeba przed majem
      zarezerwowac...
      Nadal chetnie uslysze pozyteczne porady.
      • emtobor Re: prom na Sardynie 17.04.05, 14:13
        Zadzwoń po numer 071/ 3604204. ceny ok. samochód- 75 euro, osoba dorosła -35
        euro, dzieci 4-16 lat,- 16 euro
    • Gość: marghe_72 Re: prom na Sardynie IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 14:58
      chyba kiepsko szukałeś..
      www.ilportalesardo.it/viaggiare/traghetti.htm
      www.onlineferries.com/offerte/sardegna.htm
      www.traghettiservice.com/traghetti/civitavecchia.htm - kliknij na LINEE
      i ORARI.. (www.traghettiservice.com/index.php)
      • Gość: Sardynka Re: prom na Sardynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:38
        Fajnie tylko że ceny mnie powalają. Czy nie można jakoś taniej, bo jakbym nie
        patrzyła to za 4 osoby na sardynię z Piombino do Olbii w dwie strony wychodzi
        260 - 280 EUR. Czy ktoś może zna jakieś tańszy sposób na odwiedzenie Sardynii
        promem???? NA www.sardynia.pl podają że ceny powinny być około 180 EUR w dwie
        strony promem turystyczno handlowym a ja takich nie potrafię znależć a to co mi
        wyświetla to mi się wydaje że sa tylko turystyczne.
        Dzięki za info. W razie czego to piszcie takze na bartas3@tlen.pl
        • Gość: miętta I to jest wg ciebie drogo ??? IP: *.chello.pl 30.07.05, 02:57
          Ja rozumiem, że każdy chciałby mieć wszystko za darmo lub pół darmo, ale to
          wychodzi koło 1100 zł czyli koło 550 złotych w jedną stronę za 4 osoby! A
          przypominam tylko, że na Sardynie płynie się koło 7 godzin, a nie 15 minut. A
          promy są porządne a nie jakieś szalupy ratunkowe. Kup sobie choćby 4 bilety
          kolejowe Warszawa-Wiedeń (czas podróży nieznacznie dłuższy) a zapłacisz koło
          1000 złotych, tylko że w jedną stronę! Jak kogoś nie stać na tak "potężne
          wydatki" to niech zwiedza co najwyżej okoliczne budki z piwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka