bolawa 09.05.05, 10:05 na nocleg w jakimś małym miastaczku lub wsi. jak ktoś coś wie, proszę o kontakt. w zamian służe info o Rzymie, także adresem fajnego noclegu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Umbria - szukam namiarów 09.05.05, 11:23 Moze nad Jeziorem Trasimeno? Castiglione del Lago np albo Cortona? Musiałąbym poszperać.. ale wol;ałabum wiedziec jakie ceny i jakie okolice wchodzą w grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolawa Re: Umbria - szukam namiarów IP: *.pap / 217.153.186.* 09.05.05, 12:31 zależy mi na spokojnym miasteczku typu Trevi. nie byłam jeszcze w tej części Włoch (tylko przejazdem), ale wydaje mi się piękna i spokojna. Ceny - czy ja wiem? w Rzymie za dwie osoby nocleg ze śniadaniem kosztował 55 e na dobę. to dobra cena. gdybyś cos mogłą polecić, będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Umbria - szukam namiarów 09.05.05, 12:41 My zatrzymalismy sie w MIralago (cen nie pamiętam, poza tym było to dosc dawno.. grubo przed wprowadzeniem euro..) www.hotelmiralago.com/ zerknij tu www.trasinet.com/latorre/camere-it.html Castilglione jest mikroskopijnym miasteczkiem .. ładnym ale mikroskopijnym,zatem nie wiem czy cos takiego Wam odpowiada Trevi nie znam no jeszcze jest Asyż.. ech Asyz ..ale nie mam pojecia jak tam kształtują sie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolawa Re: Umbria - szukam namiarów IP: *.pap / 217.153.186.* 09.05.05, 13:08 asisi - piękne miasteczko, cudne - ale tam nawet nie próbuję. to trevi jest tuz przed asyżem, też na górze, na stokach oliwki. dzięki za info. to mikroskopijne miasteczko brzmi fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolawa Re: Umbria - szukam namiarów IP: *.pap / 217.153.186.* 12.05.05, 11:18 nadal proszę o sprawdzone przez was namiary na ładne i niedrogie lokum dla dwojga w spokojnej wsi czy miasteczku w Umbrii Odpowiedz Link Zgłoś
bynek Re: Umbria - szukam namiarów 13.05.05, 01:13 Całkiem niesłusznie sądzisz ,że Asyż to bardzo drogie miasto. Może w samym Asyżu ( starej części) nie jest tanio, ale w najbliższych okolicach jest już znośnie. Ceny są tam zupełnie umiarkowane i bez problemu znajdziesz tam nocleg w prywatnych apartamentach. Jest ich tam sporo a przyjezdni przeważnie wpadają tam na chwilę i jadą dalej np. w Bastia Umbra lub w Santa Maria www.assisionline.com/ospedalicchio/ www.assisionline.com/cannara/ secure.mediaspot.net/hotelcampiglione/HCprenotazioneuk.asp Można znaleźć na miejscu jesczcze tańsze kwaterki. Odpowiedz Link Zgłoś
paolaitalia Re: Umbria - szukam namiarów 24.04.15, 14:09 Jakoze mieszkam w Foligno to wlasnie to miasto polece ci na nocleg ze wzgledu przede wszystkim na pozycje! 5 minut od Trevi 5 minut od Spello 10 minut od Asyzu!Autem, pociagiem , autobusem i rowerem. Ja do Asyzu rowerkiem sobie smigam czasami Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Umbria - szukam namiarów 24.04.15, 14:17 paolaitalia napisał(a): > Jakoze mieszkam w Foligno to wlasnie to miasto polece ci na nocleg ze wzgledu p > rzede wszystkim na pozycje! 5 minut od Trevi 5 minut od Spello 10 minut od Asyz > u!Autem, pociagiem , autobusem i rowerem. Ja do Asyzu rowerkiem sobie smigam cz > asami To bylo 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
hansk Re: Umbria - szukam namiarów 01.05.15, 21:43 Umbria fantastyczny wybór - polecam. Byłam dwa lata temu i pewne miejscowści mnie zachwyciły a niektóre rozczarowały np. Orvietto. Zobaczcie filmik , załaczam link www.youtube.com/watch?v=3LAsAkjBziM Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Umbria - szukam namiarów 03.05.15, 01:15 Citta di Castillo, Perugia, Foligno, Orvietto, Solomeo...od 200 do do 280 ?/max. to Asyz// 1100- 1500zl./ za tydzien za dwie osoby np. pod koniec maja. Czesc ze sniadaniem. To oferty z: booking.com Odpowiedz Link Zgłoś