kazneu 09.06.05, 08:38 Podpowiedzcie gdzie tanio zatrzymać się na dwa tygodnie w Toskanii, niekoniecznie nad morzem. Chodzi o bazę, skąd mógłbym pozwiedzać cały region. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kukułka Re: samochodem do Toskanii IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 09.06.05, 13:53 Toskania jest generalnie jednym z najdroższych regionów Włoch, ale wszystko zależy, co to znaczy 'drogo' dla ciebie. Są kwatery agroturystyczne, pola namiotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kazneu Re: samochodem do Toskanii 09.06.05, 14:53 Zdaję sobie sprawę, że jest to drogi region. Chodzi o apartamenty lub hotele **.Wspomniałaś o agroturystyce - o jakich cenach mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
alicjab11 Re: samochodem do Toskanii 14.06.05, 23:34 My jedziemy w sierpniu do gospodarstwa agroturystycznego koło Sieny, zarezerwowanego w Interhome. www.interhome.pl. Czy mozecie poradzić jak najszybciej dojechać przez Niemcy: A9 czy A93? Na której z nich można spodziewac sie większych korków w sierpniowe weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: samochodem do Toskanii 09.06.05, 16:20 poszukaj na tym forum czegos o "wino i spiew", to byla para Polaköw, ktörzy w Toscanie wynajmuja mieszkania typu "agroturystyka". O ile pamietam bylo mnöstwo pochwal, a ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: samochodem do Toskanii 09.06.05, 17:28 www.agriturismo-italia.net/ www.winoispiew.com Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: samochodem do Toskanii 09.06.05, 18:57 www.agriturismo.regione.toscana.it/cgi-bin/agriturismo/dbsearch2?code=3336 takich miejsc jest naprawdę duzo Odpowiedz Link Zgłoś
kazneu Re: samochodem do Toskanii 10.06.05, 12:16 Dziękuję za adresy, wstępnie wszedłem na nie i jestem pewien, że coś wśród nich znajdę. Szczególnie interesująco wygląda "winoispiew". Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek23 Re: samochodem do Toskanii 09.06.05, 20:18 Wiosną byłam na farmie L'Aia tuż obok Sieny... coś pięknego, sam zresztą zobacz (choć oczywiście zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca): www.tuscany.net/laia/pages/profile.htm Samo miejsce ma niezwykłą historię i klimat, położone jest tuż przy gaju oliwnym (w którym jest odkryty basen), stosunkowo blisko ciekawych miasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja77 Re: samochodem do Toskanii 17.06.05, 15:39 czy moge prosic wiecej info o tym miejscu na priva? z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: samochodem do Toskanii IP: 195.150.104.* 20.06.05, 11:04 Ja jednak wolę winoispiew nie ma tam basenu ani plastikowych stolików jest autentyczna wieś toskańska z jej mieszkańcami i klimatem, stary dom z wielkimi kominkami i przyjaźni ludzie, a własciiel Polak polewa dobre wino, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: samochodem do Toskanii IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 10.06.05, 12:38 na pewno tanio jest z Eurocampem, ale czy tam są jeszcze miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: samochodem do Toskanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:44 Spróbój na www.sole.cnm.pl i jest tam kilka tanich ofert na wsi toskańskiej. Polecam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś