Dodaj do ulubionych

Pająki na Sycylii

IP: *.net.autocom.pl 27.06.05, 21:22
Jakiej wielkości żyją tam te potwory? Przeżyję wszystko: powódź, węże, najazd
kosmitów.
Obserwuj wątek
    • Gość: gościak Re: Pająki na Sycylii IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 16:38
      byłem 3 razy i nie widziałem żadnego :)
      • Gość: Adi Re: Pająki na Sycylii IP: *.net.autocom.pl 28.06.05, 18:12
        Dziękuje za podniesienie na duchu :D Mam głęboką arachnofobię... Wystarczy
        pajączek wielkości główki od szpilki... ;/
        • Gość: gościak Re: Pająki na Sycylii IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 18:29
          no ale jaszczurek jakie chcesz ;) białe, zieone, zółte, łażą po ścianach itp.
          ale nieszkodliwe :) wybieram sie 8 lipca na sycylię autem więc znów sobie
          poszaleję ...
          • Gość: Adi Re: Pająki na Sycylii IP: *.net.autocom.pl 28.06.05, 21:16
            Jaszczurki, żuczki, węże bardzo lubię, tzn. nie przeszkadzają mi :D Na myśl o
            pająkach dostaję ciarek i obrzydzenia. Matka mnie nastraszyła, dlatego wolałam
            się dowiedzieć prawdy od doświadczonych.

Ja jadę już w piątek, do Katanii, a ty gdzie?
            • Gość: damian Re: Pająki na Sycylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:44
              nie jedz jak sie boisz mowie ci jest ich tam pełno ... kolece pająk wielkosci tarantuli wszedł do urzka jak spał! w kiblach jest ich pełno bo sie chowają przed słoncem ! są wszędzie najgorsze ze są olbrzymie wielkie, niektore skaczą sa inteligętne wez ze sobą surowice jak cie któryś ugryzie serio mówie!!! są takie miesca gdzie sie wykluwają jest ich tysiące miliony naraz nic nie zrobisz są wszędzie!!!!!ostatnio dziewczyne zjadł jeden serio taką jak ty ... pisała tutaj na forum ...

ok żartowałem nie ma tam pająków !!!!! ani jednego , wszystkie wyjechały do polski było im za gorąco!

:) uśmiechnij sie!!!!!!

zadne pająki nie bedą cie interesowac przy takich widokach!!!

• Gość: damian Re: Pająki na Sycylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:46
                aaa zapomniałem ...w razie ataku pająków uciekaj do wody one nie umieją pływac ale w wodzie sa pająki wodne to też lipa :(
                • Gość: Adi Re: Pająki na Sycylii IP: *.net.autocom.pl 28.06.05, 21:55
                  Jak cię znajdę i dorwę, to sie nie pozbierasz... ;) Ej, nie strasz tak ludzi,
                  bo ja mimo wszystko biorę to do serca :D

OK, będę uciekać do wody, hotel mam prawie na plaży ;D

Bleeee, łee, fuj... <to moja wyobraźnia>
                  • Gość: owieczka Re: Pająki na Sycylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:28
                    To po co na Sycylię? Przyjedź do mnie do domu i zejdź do piwnicy ;D już nie
                    wyjdziesz :P . Będzie dobrze Ada, 3mam kciuki i przyślij mi jakąś kartkę, może
                    być z pająkiem :P
                  • Gość: damian Re: Pająki na Sycylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:54
                    fajna jestes napisz jak przyjeedzies jak było
                    • Gość: A Re: Pająki na Sycylii IP: *.net.autocom.pl 01.07.05, 21:02
                      ;D
                      Wyjeżdżam za 2 godziny i mam lekką tremę.
                      • Gość: Adi Re: Pająki na Sycylii IP: *.net.autocom.pl 15.07.05, 12:21
                        Wczoraj wróciłam. Rzeczywiście pająków nie było nawet najmniejszych :D Goniłam
                        za jaszczurkami, fajniuśkie były ;) Ogólnie rzecz biorąc, flora i fauna były
                        całkiem przyjazne ;D
                        • Gość: damian Re: Pająki na Sycylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:59
                          to super ... ale ten czas leci!!! wyslij mi jakie fotki jak masz na nsw@o2.pl pozdrawiam!!1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka