Gość: Pluto IP: *.sll.se 05.06.01, 08:37 Wybieramy sie na tygodniowy urlop na Sardynii. Co warto zobaczyc o czym nalezy pomyslec, czego unikac? Z gory dziekuje Pluto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: Sardynia IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 14:32 W zeszłym roku spędziłam tydzień na południowym wschodzie wyspy, nad samym morzem. Sardynia nie jest jeszcze na szczęście prężnym ośrodkiem turystycznym, właściwie większość turystów to Włosi lub Niemcy. Warto pamiętać o tym, że na Sardynii nie ma autostrady, wyspę przecina w poprzek tzw. superstrada, w większości nieoświetlona w nocy. Brak przy niej również stacji benzynowych i restauracji (np. czegoś w rodzaju Autogrilla na włoskich autostradach). Życzę miłego odpoczynku! justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: Sardynia IP: *.fra.tli.de 01.07.01, 19:50 Pluto , Costa Smeralda jest rzeczawiscie piekna.Wybierzcie sie do Porto Cervo na nocna dyskoteke na plazy.........hmmm. Bosko ! W tym roku tez tam bedziemy !! Szalonej zabawy ! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Sardynia IP: *.skandia.se 02.07.01, 16:11 My bedziemy tam miedzy 17 a 24 lipca. A Wy? Pozdrowienia! Pluto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sardynia IP: *.11.vie.surfer.at 14.07.01, 00:28 Ja tez bylam na Sardynii i tez zachwycona bylam Porto Cervo i piekna plaza na polnocy, Cagliari na poludniu mi sie nie podobalo, gdzies niedaleko Cagliari sa tez podobno piekna plaze (niestety nie znalazlam). "Skrytykowana" przez Justyne "autostrada" jest napewno lepsza niz to co mamy w Polsce, mozna pruc ile wlezie. "Autogrille" spokojnie znalazlam. Uwaga, we Wloszech kradna, jak jest na Sardynii - nie mam zielonego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konczita Re: Sardynia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 16:53 Pewnie juz wrociliscie....ciekawe jak wrazenia??? Czy sa jakies fajne campingi? Ktore miejsca sa godne polecenia? Bede wdzieczna za Wasze wrazenia i rady. Dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Sardynia IP: *.sll.se 22.06.01, 00:00 Bardzo dziekuje za odpowiedz! Czy na tych odludnionych "superstradach" da sie uzywac komorke? Pozdrowienia Pluto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Sardynia IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Nie ma probemów z używaniem komórek na całej wyspie. Jeżeli wybierasz się na północ wyspy, to podobno Costa Smeralda (NW) jest tak samo piękna jak wyspy karaibskie... Pozdrawiam! Justyna Odpowiedz Link Zgłoś