10.08.05, 10:52
Witam wszystkich cieplutko, bo za oknem leje....
Wyberam się do słonecznej Italii w niedzielę, chciałam zapytać czy są tam
teraz jakieś fajne wyprzedaże? co ciekawego można kupić ( ubrania, buty,
kosmetyki) czy jest dużo drożej niż u nas?
Dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredzio Re: zakupy IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 10.08.05, 16:05
      Bez wielkiego ryzyka położę głowę na pniu, że wszystko co zechcesz kupić na tżw.
      Zachodzie - kupisz identyczne, TANIEJ (póki co) u nas.
      • 2petr Re: zakupy 14.06.14, 21:09
        Oczywiście, na tzw. Zachodzie, taniej! U nas wciąż drogo, bynajmniej niektóre rzeczy. Można sobie oczywiście poradzić, promocje, okazje, zakupy przez internet, ale trzeba poszukać tu i ówdzie. Cóż, jaki pan, taki kram
        • marghe_72 Re: zakupy 16.06.14, 00:02
          2petr napisał(a):

> Oczywiście, na tzw. Zachodzie, taniej! U nas wciąż drogo, bynajmniej niektóre r
          > zeczy. Można sobie oczywiście poradzić, promocje, okazje, zakupy przez internet
          > , ale trzeba poszukać tu i ówdzie. Cóż, jaki pan, taki kram

Bynajmniej?

po co wyciągać wątki sprzed 9 lat?

ps.klik w kosz
    • Gość: Dorota Re: zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:17
      Tydzien temu wrocilam z Italii i powiem szczerze, że ciuchy można kupic w tych
      samych cenach co u nas chyba że lubisz buszowac na miasteczkowych bazarkach
      gdzie mozna upolowac cos fajnego i taniego :) Buty typu sportowego sa rowniez w
      cenach porownywalnych choc czasem mozna spotkac cos troche tanszego :)
      Pozdrawiam i zycze milego buszowania po sklepach ;)
    • basia553 Re: zakupy 10.08.05, 16:34
      w zeszlym tygodniu w malym butiku kolo Campo di Fiori przymierzalam sukienki
      przecenione na 39 eurosöw. Sliczne, dlugie, z krötkim rekawkiem i z czystego
      lnu. Nie wiem czy takie Cie interesuja. W kazdym razie zdecydowalam sie na
      jedna z nich, a mila starsza pani/wlascicielka powiedziala, ze jesli kupie
      dwie, to mi policzy taniej. to sie "poswiecilam" i kupilam obie razem za 68
      euro:)))))
      • linn_linn Re: uwaga na podrobki 10.08.05, 20:34
        Za zakup towarow podrobionych grozi mandat w kwocie 3333 euro:
        notizie.tiscali.it/feed/news/2005/08/10/ansa/ansak2005-08-10_988974.html
        • Gość: jopi Re: uwaga na podrobki IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:09
          a napiszcie coś o cenach spożywki, bo zamierzamy żywić się sami i nie wiem co
          warto tachać z Polski .
          Nawiasem mówiąc- pamiętam czasy jak Polacy jeżdzili ze skrzynkami ziemniaków,
          na szczęście minęły.
          • hernandez W sklepach LIDL,STANDA,DICO ceny zblizone 12.08.05, 10:02
            do naszych,czesc produktow tansza czesc drozsza ale jakiegos dramatu nie ma
    • basia553 przyznaje sie: 11.08.05, 20:18
      w 1973 roku jechalam do Jugoslawii z ziemniakami:))))) Wolno nam bylo tylko po
      10 dolcöw wymienic. Z obrzydzeniem mysle o tamtych czasach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka