Dodaj do ulubionych

Pizza w Mediolanie

IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.12.05, 13:12
Witam,
Gdzie Waszym zdaniem jest dobra i przede wszystkim tania pizza w Mediolanie?
Jak sie ksztaltuja jej ceny w restauracjach?
Roko
Obserwuj wątek
    • daisy123 Re: Pizza w Mediolanie 17.12.05, 14:13
      Dobra pizza w przystepnych cenach jest w lokalu o nazwie Pizza OK, via della
      Chiesa . Lokal jest otwarty tylko wieczorem i znajduje sie w poludniowej czesci
      MI. tel. 02.89530702. W sobote i w niedziele lepiej rezerwowac stolik. Jesli
      ktos decyduje sie na kolacje pozniejsza pora warto wiedziec, ze piec jest
      czynny do godz.00.30.
      Ceny pizzy w restauracjach sa rozne. Za margherite palci sie od 4 euro w gore i
      w zaleznosci od tego co jest na gorze placi sie srednio 5,50 euro. Sa tez i
      pizze po 8 i wiecej. Na pizze jednak lepiej wybrac sie do pizzerii a nie do
      restauracji.
    • zuzinkas Re: Pizza w Mediolanie 17.12.05, 20:31
      ja polecam "Piccola Ischia" szczegolnie te blisko C.so Buenos Aires.. ale tam
      jest zawsze pelno ludzi wiec rezerwacja obowiazkowa
      niestety nie mam przy sobie numeru telefonu
      • zuzinkas Re: Pizza w Mediolanie 19.12.05, 13:59
        "LA PICCOLA ISCHIA. Ce ne sono due, ma la pizza migliore la provate in quella
        di Viale Umbria 60. Economicissimo e buonissima la pizza, velocissimi a servire
        ma anche a mangiare e schizzare via. I titolari puntano sulla rotazione veloce,
        purtroppo! E' pieno di napoletani e questo è già una garanzia, Presente in menù
        anche qualche specialità campana e napoletana come le montanare o la pizza
        fritta con ciccioli o dolci come caprese e pastiera. 328/13.01.04" wziete z netu
    • marghe_72 Re: Pizza w Mediolanie 17.12.05, 21:43
      W restauracji rybnej (polecam) Calaluna na Viale Piave serwują równiez b.
      smaczną pizzę

ale w okolicy (w tej chwili mam napad sklerozy./. ale mam nadzieję,ze mnie
      olśni) jest pizzeria podająca prawdziwą neapoletańską pizzę.. niebo w gebie
      (ok, w NEapolu smaczniejsza.. ale nie wymagajmy za duzo ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka