ellizabeta 22.03.06, 13:48 czy ktoś z forumowiczów korzystał z campingów vacansolei, jakich i czy może podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Czy vacansolei jest sprawdzoną firmą? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: campingi vacansolei we Włoszech 23.03.06, 07:06 Akurat z usług Vacansolei nie korzystałam, ale byłam z Eurocampem m.in. na campingach takich jak: Bella Italia nad Gardą, I Pini w Fiano Romano, Marina di Venezia w Punta Sabbioni, Ca`Savio nad Adriatykiem i Pra delle Torri w Caorle. Z campingów tych korzysta też Vacansolei. Wszystkie są dobrej klasy i oprócz braku papieru toaletowego na niektórych z nich nie ma się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarus280 prosze o porade IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 15:45 ja z zona jestesmy fanami - wody i slonca. czy moglby ktos polecic nam jakis niedrogi a dobry camping blisko plazy??? jakie sa ceny i na co uwazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: campingi vacansolei we Włoszech IP: *.icpnet.pl 13.04.06, 14:49 ja bylam 2 lata temu z vacansoleil na campingu san francesko w Caorle , wszystko super firma jak najbardziej camping tez fajny !! Odpowiedz Link Zgłoś