Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię?

IP: *.szwajcarska.pl 08.05.06, 12:19
Orientujecie się?
Obserwuj wątek
    • Gość: Akna Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:39
      wg trenitalia.com od 47 do 67 euro (Rzym - Palermo). Przejazd 11-12 godzin.
      Chyba lepiej polecieć :-)
      • Gość: Emka Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.szwajcarska.pl 08.05.06, 13:31
        Pewnie, że lepiej polecieć ale nie za 47-68 euro.
        • Gość: Akna Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:09
          Ja lecę za 55 z Catanii do Rzymu więc da się za tyle :)
          • Gość: Emka Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.szwajcarska.pl 08.05.06, 18:57
            Tak? A możesz zdradzić jak to zrobiłaś? :) Rezerwowałaś wcześniej? Mnie
            interesuje z Rzymu na Sycylię.
      • Gość: Emka Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.szwajcarska.pl 08.05.06, 19:00
        Poza tym nie wiem skad wzięłaś te ceny za pociąg bo ja znalazłam pociąg z Rzymu
        do Katanii w sierpniu za 34 euro.
        • Gość: Emka Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.szwajcarska.pl 08.05.06, 19:07
          A przed chwilą znalazłam promocję w Trenitalia "happy train" za 10 euro do
          Siracusy.
        • Gość: Akna Re: Ile kosztuje pociąg z Rzymu na Sycylię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:11
          na stronie trenitalia takie ceny mi podało
          Nie pisałaś kiedy jedziesz :-)
          Ja rezerwowałam miesiąc wcześniej, tylko był to maj linia flyairone
    • linn_linn Re: promocje kolejowe 08.05.06, 19:23
      www.trenitalia.com/en/promozioni_offerte/index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka