Dodaj do ulubionych

San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 18:08
Calkowita klapa jesli chodzi o to biuro,wysyla ludzi na miejsce bez
rezydenta,nie kontaktuje sie z ludzmi czy wszystko w porzadku,zmienia
trase,miejsowosc w ostatniej chwili,to biuro to DNO na calej linii i
porazka.Odradzam wyjazd z tym biurem!!!!!!
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 02.07.06, 18:24
      Byl juz watek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=43133270&v=2&s=0
      • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:43
        Nieprawda! takiego watku nie bylo,bo byly jedynie pytania o San Mauro a ja
        napisalam wyraznie,ze odradzam wyjazd z FUN CLUBEM,jesli ktos ma jakies
        pytania,co do samej miejscowosci,to chetnie odpowiem.
        Plaza raczej platna - 5 euro lezak,3 euro parasol,ale malenki skrawek na piachu
        mozna znalezc dla siebie,choc jest to naprawde ciezka sprawa.
        FUN CLUB dal ciala na calej linii,biuro do niczego,co innego jest w ofercie,co
        innego na miejscu, naprawde ODRADZAM !!!!!!
        • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 02.07.06, 19:59
          Chodzi o to, ze byl watek o San Mauro: dobrze jest nie rozpraszac informacji /
          dlatego podlalm link /. Ty juz tam bylas? Jesli tak, dobrze abys wpisala uwagi
          takze do tamtego watku.
        • Gość: Pawel Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: 195.94.199.* 03.07.06, 07:33
          Witam

czy to ten hotel? www.funclub.pl/wycieczka.php?id_w=251
          My jedziemy pod koniec sierpnia,dojazd wlasny. Powiedz czy to ten hotel? i
          jakie Mialas jeszcze przykre niespodzinaki? a co z ta miejscowoscia,czy to
          dziura zbita dechami,czy...?

pzdr
          Pawel
          • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:30
            Dokladnie,to ten sam hotel.O ile strona wloska,czyli
            kelner,recepcja,sprzataczki spisaly sie swietnie,to polskie biuro Fun
            Club,kompletnie nie wie gdzie,wysyla ludzi.Pokoje znajduja sie na strychu,z
            kratami w oknach,mozna udusic sie z goraca :> Klima platna dodatkowo
            4euro/dobe.Miejscowosc dla emerytow,ani jednej dyskoteki.Fun Club wyslal nas
            tam bez rezydenta,przeciez nikt nie potrafil porozumiec sie po wlosku,mielismy
            ogromne problemy.Przez to rowniez,nie bylo wycieczek fakultatywnych z biura Fun
            Club,bo nie mial kto ich zorganizowac.I nikt sie nami nie interesowal,bylismy
            pozostawieni sami sobie.Piloci fatalni,nie znajacy trasy.Ogolnie czesc wakacji
            byla udana,dzieki dobremu towarzystwu i cale szczescie,bo to co Fun Club
            zaoferowal calkowicie odbiega na miejscu od rzeczywistosci.Nigdy wiecej wyjazdu
            z tym biurem i wszystkich przestrzegam!!!!!!!!!
            • Gość: Pawel Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: 195.94.199.* 03.07.06, 10:34
              ..dzieki za odp... mowisz ze ta miejscowosc to dziura..jedziemy samochodem wiec
              wycieczki fakultatywne sami sobie zrobimy..moj email
              pawelidziak@poczta.onet.pl , moglbym prosic o zdjecia tej
              miejscowosci,plazy..Jesli mozesz odezwij na email,mam wiecej pytan...

pzdr
              Pawel
              • ennka Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 05.07.06, 21:56
                Czytam Twoją relację ,Wkurzona,i jestem zdziwiona.
                Obejrzałam strone Fanclubu i tam jest napisane o tym wszystkim , o co masz
                pretensje.
                Klima płatna, leżaki też,śniadanie kontynentalne , że pokoje na poddaszu to
                widać na zdjęciach.
                Widocznie niezbyt dokładnie przeczytałaś ofertę.
                Co do rezydentów , to nigdzie nie podano ,że są.
                Z moich pobytów wynika ,że w takich miejscowościach ich nie ma.
                Co do samej miejscowości , to w niej nie byłam ,ale znam
                Rimini,Cattolicę,Gabicemare czyli najbliższą okolicę.
                Tam wszystko jest do siebie podobne jesli chodzi o rozrywki i organizację .
                Nie sądzę ,żeby San Mauro specjalnie od tego odbiegało.
                Co do jęzka , to niektórzy znaja włoski ,a poza tym w hotelu z rguły można
                porozumiec się po angielsku lub niemiecku.
                Jest jeden warunek ,trzeba znac któryś z tych języków.
                Rozumię ,że jesteś zła , ale Twoje argumenty nie przekonuja mnie ,że to wina
                biura.To raczej Ty dokonałaś złego wyboru.
                Wyjaśniam ,że nie jestem pracownikiem Fan Clubu , tylko uczestniczka tego
                forum , co mozna łatwo sprawdzić.
            • Gość: sewek Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:01
              Wkurzona mialbym rowniez prosbe do Ciebie!Dokladnie za tydzien wyjezdzam do San
              Mauro,teraz juz nic nie zrobie.Jesli mozesz to prosilbym Cie o 2-3 zdjecia tej
              miejscowosci jesli takie posiadasz na adres cabeza@gazeta.pl tak zeby sobie
              troche bardziej wyobrazic ta miejscowosc.Bardzo prosze,bo niestety w internecie
              za wiele fotek tej miesciny sie nie znajdzie.
              Pozdrawiam!
              • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:06
                Sewek nie ma co wysylac,bo tam jest 1 krotki deptak z fontanna,dookola
                hotele,pare pizzerii,wejscia na plaze i to wszystko,naprawde bardzo mala
                miejscowosc,ale moze ktos takie miejscowosci lubi,ja akurat nie i zaplacilam w
                Fun Clubie za Riccione a wyladowalam w San Mauro,na pewno przy tych dwoch
                miejscowosciach nie mozna postawic znaku "=".Pojedziesz to zobaczysz.Nie jest
                tak zle,ale nudno.
                • Gość: sewek Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.07.06, 13:23
                  Dzieki.Ja tez rezerwowalem miejsca do Riccione i w zasadzie tylko dlatego
                  wykupilem ta wycieczke w tym biurze.No ale coz zrobic,dzwonili do mnie,ze nie
                  dogadali sie z hotelem w Riccione,jakos ponoc Wlosi zerwali z nimi umowe,no i
                  zaproponowali mi San Mauro.Za duzo juz czasu nie bylo wiec zdecydowalem sie na
                  ta miejscowosc.Mam nadzieje,ze nie bedzie najgorzej,choc faktycznie pewnie
                  wiele atrakcji nie bedzie.Ale mamy zamiar skorzystac z tych wycieczek
                  fakultatywnych lub na wlasna reke cos zobaczyc.
                  Pozdrawiam!
                  • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 07.07.06, 14:07
                    Szukaj w google'u "san mauro mare foto": na pewno cos znajdziesz.
                    www.riminirimini.com/itinerari/san_maurom/san_maurom.htm
                    www.delfo.forli-cesena.it/sanmauromare/
                    www.adria.net/foto/sanmauromare/index.html
    • marghe_72 Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 05.07.06, 22:07
      zgadzam sie z Ennką
      a dyskoteki i cała resztę atrakcji mozna znaleźć W Rimini.. nie 16 km od
      niego..
      • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 07:49
        nie masz racji enka!
        Z chwila gdy ja wyjezdzalam na wakacje z Fun Clubu,oferta byla inna na ich
        stronce,ktora mam wydrukowana.Po naszym powrocie i reklamacjach,biuro zmienilo
        zapis na stronce.
        Co do jezykow = znam angielski, niestety w recepcji potrafil facet mowic
        tylko "yes" i wiekszosc wlochow slabiutko zna angielski a w wiekszosci wcale
        nie znaja - widocznie w zyciu nie bylas we Wloszech,skoro o tym nie wiesz a w
        Rimini bylam i dyskoteki zaczynaja sie po 22 a koncza o 1 w nocy,przejazdy tez
        kosztuja co podnosi koszty pobytu a biuro ma obowiazek powiadamiac co to za
        miejscowosc do jakiej jade,bo nawet o to PYTALAM.
        Co do rezydenta - mam w UMOWIE,ze bedzie caly czas na miejscu!!!!
        • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 06.07.06, 08:23
          A zwrocilas sie do Fun Clubu z reklamacjami? W kazdym razie strona nie ma
          duzego znaczenia, umowa tak.
          • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:18
            nie tylko ja sie zwrocilam z reklamacja,ale cala ekipa,ktora byla w San
            Mauro...na pewno im tego nie popuscimy,za wszelkie zaniedbania,jakie nas
            spotkaly ze strony biura Fun Club,beda musieli odpowiedziec.
            Co do wypowiedzi broniacych Fun Club,od razu widac,ze to pracownicy
            biura,zalosni jestescie.
            • ennka Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 06.07.06, 09:48
              Jak Cię to uspokoi , to mogę być nawet właścicielką Fan Clubu.
              Ech, szkoda gadać....
            • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 06.07.06, 11:25
              No i to jest najwazniejsze. Co do spraw merytorycznych, nie dyskutuje: od lat
              nie jezdze z polskimi bourami podrozy. Mieszkam jednak we Wloszech od 15 lat i
              argument, ze za plaze trzeba zaplacic 5 euro, jest moim zdaniem niepowazny.
              • Gość: wkurzona Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:02
                No to po co dyskutujecie,jak nie jezdzicie z biur podrozy?, to jest przestroga
                dla tych,ktorzy wlasnie z biur korzystaja, oby nie nacieli sie tak jak my na
                Fun Club z Poznania.ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!i zaluje,ze przed wyjazdem nie
                przegladalam na forach opinii o tym biurze,bo gdzie nie wejde w archiwum sprzed
                roku,dwoch lat i wiecej,sa wyrazone FATALNE opinie o tym biurze.
                • linn_linn Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 06.07.06, 13:45
                  Moze nie wiesz, ale ja na tym forum jestem glownie dlatego, ze chce pomoc tym,
                  ktorzy jezdza do Wloch. Zabieram glos wtedy, kiedy uwazam to za stosowne. Nie
                  Tobie o tym decydowac.
                  A tak w ogole, rozumiem Twoje zdenerwowanie. Podrozuje z wloskimi biurami
                  podrozy i wiem, ze to, co podaje biuro musi byc dokladnie przeanalizowane.
                  Jesli jest napisane musi byc, a jesli ja mysle, ze powinno byc, nie znaczy to,
                  ze bedzie. Chocby kwestia plazy. Napisali Ci, ze bedzie gwarantowana bezplatna?
            • marghe_72 Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! 06.07.06, 22:49
              Gość portalu: wkurzona napisał(a):

> nie tylko ja sie zwrocilam z reklamacja,ale cala ekipa,ktora byla w San
              > Mauro...na pewno im tego nie popuscimy,za wszelkie zaniedbania,jakie nas
              > spotkaly ze strony biura Fun Club,beda musieli odpowiedziec.
              > Co do wypowiedzi broniacych Fun Club,od razu widac,ze to pracownicy
              > biura,zalosni jestescie.

hihi
              dobre
              to jednak nie jestem Kura Domową
              Ile zarabiam ? :)

ps. a na miejscu zwróciliscie uwagę ? Macie jakieś dowody na to wszystko?
              Bez dowodów nic nie wywalczysz.
    • Gość: TOMASZ Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:37
      A JAK TA MIESCOWOSC
      • Gość: sewek Re: San Mauro z Fun Clubem odradzam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:11
        Hmm...i znow Fanclub zmienil miejscowosc:)Powiem szczerze,ze to wszystko
        zaczyna byc nie powazne.Chyba cos kiepskie kontakty ma to biuro we Wloszech, bo
        nie zauwazylem zeby zmieniali miejscowosci do jakiegos innego kraju.Dokladnie
        za tydzien wyjezdzam i sam po malu sie gubie,gdzie tak naprawde wyladuje!
        Na chwile obecna podobno mam jechac do takiej miejscowosci Torre Pedrere.Jesli
        ktos z Was wie cos o tym miasteczku to bardzo prosze o podzielenie sie
        spostrzezeniami na ten temat.
        Jak do tej pory z biura jeszcze nikt sie ze mna nie kontaktowal ze zaszly
        jakies zmiany.Zmiane zauwazylem dzis po 18,wiec moze dopiero w poniedzialek
        ktos sie odezwie (mam nadzieje).Bo pewnie wiele osob wciaz zyje w swiadomosci
        ze jedzie do San Mauro!
        Cala ta sytuacja przyznam szczerze,ze troche mnie zniechecila do tego biura
        podrozy,choc wczesniej slyszalem pozytywne opinie na jego temat,dlatego sie
        zdecydowalem (wycieczka do Grecji).Mysle,ze jesli kolejny raz bede wybieral sie
        za granice z jakims biurem z Polski,to raczej to nie bedzie juz Fanclub.
        To takie tylko moje spostrzezenia co do tego tematu:)I jeszcze raz prosze,kazdy
        kto choc troche cos wie na temat Torre Pedrere prosze o napisanie kilku slow o
        tej miejscowosci,bo w internecie nie wiele mozna znalezc.
        Pozdrawiam!
        • linn_linn Re: Torre Pedrera 07.07.06, 22:24
          www.emiliaromagnaturismo.it/new/localita/ricerca.asp?PAGE=1&IDLOC=25&LETTERA=T
          • linn_linn Re: Torre Pedrera 07.07.06, 22:27
            7 km na polnoc od Rimini:
            www.rivieraontheweb.com/rimini/torrepedrera/citta.htm
            Imprezy:
            www.rivieraontheweb.com/rimini/torrepedrera/eventi.htm
            • linn_linn Re: Torre Pedrera 07.07.06, 22:36
              Czyzby ten Hotel:
              www.auroranord.it/wlochy/index.html
              • linn_linn Re: Torre Pedrera 07.07.06, 22:40
                Jednak nie, ale wynika z tego, ze zmiana nastapila z uwagi na dibro klientow
                biura:
                www.funclub.pl/wycieczka.php?id_w=251
                • Gość: sewek Re: Torre Pedrera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:00
                  Czy to jest dzielnica Rimini czy jest to osobna miejscowosc?Rimini i Torre
                  Pedrera to jedno i to sam miasto (Rimini),czy calkiem dwa oddzielne miasta?
                  • linn_linn Re: Torre Pedrera 08.07.06, 09:08
                    Torre Pedrera wchodzi w sklad gminy Rimini / comune di Rimini /. Jest najdalasz
                    polnocna frakcja tego miasta / czesc zabudowana wzdluz wybrzeza /.
                    Od polnocy sa to: Torre Pedrera, Viserba, Viserbella, Rivabella, San Giuliano
                    Mare, Marina Centro, Bellariva, Marebello, Rivazzurra e Miramare.
                    Tu jest mapa / niestety w 2 czesciach /:
                    www.emiliaromagnaturismo.it/download/mappe/cartinaRimini.pdf
                    Znajduje sie przy zjezdzie z autostrady / Rimini Nord /. Odleglosc od centrum
                    Rimini 20 minut autobusem / kierunek Bellaria /. Plaza o dlugosci 2 km.
                    • ennka Re: Torre Pedrera 08.07.06, 17:32
                      Hm, ładny bal.
                      Co do możliwości zażadania zwrotu kosztów , w przypadku zmian w ofercie, to
                      trzeba przeczytać dokładnie umowę.
                      Powinna ona zawierać opis takiej sytuacji i jej konskwenję.
                      Co do korzystania z posrednictwa biur , to troche się dziwię.
                      Przez internet mozna znaleźć wszysto ,co się chce.
                      Hotel ,pensjonat, camping , każda kategoria, każda cena , w zależności od
                      możliwości.
                      Jedyny warunek , to trzeba samemu dojechać.
                      Polecam tę opcję , sprawdza się w 100% .
                      • linn_linn Re: Torre Pedrera 08.07.06, 17:50
                        Tez mnie to dziwi. Co innego kiedys: biura podrozy byly potrzebne / sama w
                        jednym z nich pracowalam /. Teraz mozna sobie samemu zorganizowac pobyt: wymaga
                        to troche czasu, odwagi, zdecydowania, ale mozna. Zaczynajac od malych wypadow.
                        Np. w wiekszej grupie. Wynajecie duzego domu dla wielu osob obniza koszty
                        drastycznie.
                        • Gość: zaba Re: Torre Pedrera IP: *.chello.pl 08.07.06, 18:17
                          Organizaowanie wyjazdu na własną reke ma napewno dużo plusów (samemu wybiera
                          się hotel, miejsce, termin) ale liczyłam koszty wyjazdu na 10 dni do włoch
                          (jesolo) i niestety koszt hotelu to przynajmniej 1600 zl(biuro ma zazwyczaj
                          lepsze ceny gdy załatwia pobyt dla grupy; camping odpada jak dla mnie) plus np.
                          samolot warszawa-wenecja to kolejne minimum 500. a mi zależało na tym zeby
                          wziać ze sobą wiecej pieniedzy i pozwiedzac, pobawic sie a nie pakować kase w
                          przejazd i hotel. i dlatego chcac nie chcac zdecydowalam sie na wyjazd z
                          funclubu (gdzie hotel+przejazd to 1000zl) i jedyne czego oczekuje po tej
                          ofercie to dojazd i zakwaterowanie w hotelu - zdaje sobie sprawę ze o
                          standarcie turystycznym(byle bylo czysto i w dobrym miejscu). mam nadzieje
                          jedynie ze nie zmienia miejsca pobytu bo to jest juz niepoważne!!!!!
                          • linn_linn Re: Torre Pedrera 08.07.06, 18:31
                            Tyle ze placac 250 euro ma sie potem takie uslugi, jak widac. Nie zmienia to
                            faktu, ze nie moga byc nizsze od obiecanych, ale sila rzeczy biura pdorozy
                            biora to, co najtansze. Musza na tym jeszcze zarobic.
                    • Gość: sewek Re: Torre Pedrera IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 10.07.06, 14:31
                      Chcialem sie jeszcze zwrocic do Ciebie linn_linn.Na podstawie swojej wiedzy,czy
                      mozesz mi powiedziec,czy to Torre Pedrera to juz jest miasto Rimini,czy
                      oddzielna miejscowosc.Jak to jest traktowane tam na miejscu we Wloszech?
                      Pozdrawiam!
                      • linn_linn Re: Torre Pedrera 10.07.06, 15:10
                        Juz odpowiedzialam:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=44563221&a=44886616
                        Jes tez mapa.
        • Gość: zaba lido di jesolo z funclubem// też niespodzianki?? IP: *.chello.pl 08.07.06, 00:08
          Ja jade z funclubem do lido di jesolo i właśnie ta oferta zupełnie zniknęła ze
          stronki...nie wiem czy to z powodu braku miejsc na ten wyjazd czy też czeka
          mnie jakaś niespodzianka :|
          A lepeij nie bo chciałam jechać z tym biurem tylko dlatego że szukałam wyjazdu
          właśnie do lido...
          Mam nadzieje że gdy zmienią ewentualnie miejsce pobytu to można bez problemu
          odzyskać pieniądze...ma ktoś jakieś doświadczenia z tym związane?
          I może ktoś już był z nimi na wcześniejszym turnusie i może coś na ten temat
          powiedzieć? czy znośny hotel itd?
          • Gość: wkurzona Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 08:24
            W Lido tez byly niespodzianki,bo pierwsza grupa z autokaru tam wysiadala i tez
            uslyszeli to co my,ze rezydent mial wypadek,takze ta sama bajeczka.Wieczorem
            opisze wiecej,bo wlasnie wyjezdzam na weekend.ciao
            • Gość: wkurzona Re: Fun Club KLAMIE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:01
              Cytuje z ich stronki:
              "ZAKWATEROWANIE
              W związku z niskim serwisem i złym traktowaniem naszych Turystów w hotelu
              Pascoli w San Mauro podjęliśmy decyzję o zmianie obiektu na hotel*** Orchidea
              Blu (turnusy nr 4,5,6,7) oraz hotel Eden*** (turnusy 8,9,10,11,12)."

TO NIEPRAWDA! turysci przez obsluge hotelu byli traktowani wspaniale,to Fun
              Club dal ciala,zostawiajac nas tam bez rezydenta,nie informujac,ze pokoje na
              strychu ( a tylko takie zalatwil szef Fun Clubu)i blednie informujac na temat
              miejscowosci,to skandal,ze zaslaniaja sie czyms,o czym nie maja pojecia,no ale
              widocznie taki ich sposob dzialania - wciskanie kitu klientom biura!!!!
          • Gość: party7 Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:33
            wrócilśmy z Jesolo w piątek.Też z funclubu,któremu zostaliśmy sprzedani bez
            naszej wiedzy przez biuro Oskar Niespodzianki w sensie negatywnym na każdym
            kroku - nie ta godzina odjazdu nie to miejsce nie ten hotel nie to miasto
            powrotu.A na miejscu niech przykładem będzie wycieczka do Padwy - z dworca nie
            wyszliśmy bo rezydent- przewodnik-straszna niezguła cos tam pomylił,wyprawa do
            Verony to na skutek pomyłki przewodnika to pałętanie sie w upalny dzień wśród
            bloków mieszkalnych i 20 minut pod koniec tej wędrówki ledwo żywi poświęciliśmy
            na obejrzenie malutkiej części tego po co tam przyjechaliśmy.Nigdy więcej!!!!!!
            • Gość: zaba Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.chello.pl 10.07.06, 12:41
              jak to nie ten hotel i nie to miejsce???? mam nadzieje ze przynajmniej hotel
              jest w centrum i warunki w znośne????!!!!! możesz podać jakieś szczegóły bo
              troche mnie to przeraziło...
              • Gość: party7 Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:46
                W mojej ofercie z biura Oskar wyjazd był z centrum Polski do hotelu da Bepi w
                Lido di Jesolo - co sprawdziłam na stronie biura i hotelu i zaakceptowałam.w
                miejscu odjazdu okazało się,że jedziemy z Wrocławia.W lido di jesolo ponownie
                niespodzianka nie jestem z Oskara tylko z fun clubu nie da Bepi tylko
                całkowicie inny ,nieporównywalnie gorszy w stosunku do oferty z oskara hotel.
                Po zdecydowanym proteście grupy i długim oczekiwaniu zmieniono nam hotel na New
                Hotel - lepszy o jedną gwiazdkę. W zasadzie, gdyby nie ta nieudana Padwa i
                Verona ( za 30 euro zapłacone przez kazdego z nas)to reszta niefortunnych
                zdarzeń z winy Fun Clubu jest do przeżycia.
                • Gość: zaba Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.chello.pl 10.07.06, 21:58
                  No to troszke mnie uspokoiłaś:)Po twoim opisie widzę że nie warto wydawać tych
                  30 E na Padwę/Veronę .Na szcęście do Wenecji jest bliziutko dlatego wycieczkę
                  można sobie samemu zaplanować. Aczy ten "nieporównywalnie gorszy" hotel to La
                  Villetta?? bo ja mam w ofercie właśnie taki hotel i nagle w ciągu tygodnia
                  zmieniono w opisie ilość gwiazdek z 3 na 2. I dlatego ciekawi mnie jakie tam sa
                  warunki. Mam nadzieje że nie takie fatalne.
                  • linn_linn Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank 11.07.06, 00:06
                    We Wloszech 3 gwiazdki sa czasem bardzo kiepskie: osobiscie 2 gwiazdki
                    wykluczam.
                  • Gość: party7 Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:20
                    tak, ten gorszy hotel to właśnie ten.Podam ci fajny obrazek z pokoi
                    przewidzianych dla trzech osób, w centralnym miejscu pokoju jest usytuowany
                    bidet.warto się sfotografować bo chyba nigdzie więcej nie uświadczysz czegoś
                    podobnego.Jeżeli ci się uda -jedź do Verony,chyba nie trafi ci się przewodnik-
                    szkodnik.ta zabytkowa część jest 10 min od dworca kolejowego i naprawde jest co
                    podziwiać.Z Lido di Jesolo jedzie się autobusem do Mestre i dalej pociagiem do
                    Verony.Połączeń jest dużo. Ja w przyszłym roku powtórzę te wyprawę ale na
                    własną rękę.mozna wynająć hotel czy apartament w kilka osób-wychodzi taniej niz
                    z pośrednikiem w postaci biur podróży.Hotel we Włoszech powinien mieć 3* bo
                    inaczej można się umęczyć, ale wiem to teraz,po kilku wyjazdach.
                    • linn_linn Re: lido di jesolo z funclubem// też niespodziank 11.07.06, 10:44
                      Nawet 3 gwiazdkami nie nalezy sie sugerowac, a dokladnie sprawdzac co jest, a
                      czego nie ma. A poza tym nareszcie rozsadne slowa: warto organizowac samemu.
                      • Gość: zaba A jednak ogromna niespodzianka IP: *.chello.pl 16.07.06, 14:35
                        W czwartek poinformowano mnie, że wyjazd do Lido di Jesolo został odwołany!!!!
                        (10 dni przed zaplanowaną datą wyjazdu)
                        Kolejny przykład który pokazuje, że należy to biuro omijać szerokim łukiem.
                        Miałam nadzieję, że przynajmniej z transportu i zakwaterowania potrafią się
                        wywiązać ale jak widać nawet to jest zbyt trudne dla Funclubu.
                        Nie dajcie się namówić na wyjazd z tym biurem. Ja popełniłam ten błąd i teraz w
                        środku wakacji zostałam na lodzie.
                        • Gość: bolek Re: FUN CLUB to najwieksza pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:40
                          Biuro jest FATALNE!Dziwie sie, ze ktos sie nabiera na oferte takiego dennego
                          biura.Kręca jak moga,klamia,przekladaja terminy i miejscowosci,jakby ktos byl
                          na wczasach za ich pieniadze a nie wlasne.Zadnej odpowiedzialnosci nie
                          ponosza,zacieraja rece liczac kase,bazujac na naiwnosci turystow,tylko,ze ci
                          ostatni zostaja na krotko przed wyjazdem na lodzie.
                          FUN CLUB nie ma racji bytu,musi zniknac z rynku turystycznego,bo oszukuje
                          klientow i tyle.
                          • Gość: maika Re: FUN CLUB to najwieksza pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:49
                            po tym co czytam to czym prędzej rezygnuję z wyjazdu który wykupiłam na
                            wrzesien z FunClubem. dzieki za informacje...
                            • linn_linn Re: FUN CLUB to najwieksza pomylka 19.07.06, 12:06
                              Biuro zniknie, kiedy klienci przestana jezdzic. Nie wczesniej. Na wiele biur
                              narzeka sie od lat, a ludzie wciaz z nimi jezdza.
                          • Gość: aga Re: FUN CLUB to najwieksza pomylka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.06, 11:03
                            nie zgadzam się z Tobą; byłam z nimi w Hiszpanii i było rewelacyjnie; jeżeli za
                            tę cenę spodziewsz się niewiadomo czego - to niepotrzebnie wybrałeś Funclub;
                            jest to biuro, które za niższą cenę niż gdzie indziej proponuje wypoczynek o
                            trochę niższej klasie, ale wcale nie uważam, że to " koszmar" jak niektórzy
                            piszą. Ja jadę i w tym roku z nimi do Włoch i nawet te wasze nieprzychylne
                            komantarze nie zmuszą mnie do "bojkotu" tego biura. A co do zmiam hotelu, to
                            nam też w Hiszpanii w ostatniej chwili zmienili hotel na Copacabanę i to była
                            dobra zmiana - bardzo fajny hotel. Oczywiście były jakieś podknięcia w
                            organizacji, ale wcale nie uważam,że tak jak piszesz: Biuro jest FATALNE!Dziwie
                            sie, ze ktos sie nabiera na oferte takiego dennego
                            > biura.Kręca jak moga,klamia,przekladaja terminy i miejscowosci,jakby ktos byl
                            > na wczasach za ich pieniadze a nie wlasne.Zadnej odpowiedzialnosci nie
                            > ponosza,zacieraja rece liczac kase,bazujac na naiwnosci turystow,tylko,ze ci
                            > ostatni zostaja na krotko przed wyjazdem na lodzie.
                            > FUN CLUB nie ma racji bytu,musi zniknac z rynku turystycznego,bo oszukuje
                            > klientow i tyle.
                            pozdrawiam i życzę lepszych wyborów biura, które spełni twoje oczekiwania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka