Dodaj do ulubionych

tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna?

• hostelroma Nocleg za 20 euro w centrum Rzymu. 07.01.10, 18:59
      Jeżeli szukacie noclegu w przystępnych cenach (od 20 euro!) dla rodziny lub grupy przyjaciół w Rzymie, polecamy nasze pokoje i mieszkania: www.casasimpatia.com
      Mieszkania są wyposażone i znajdują się w centrum Rzymu lub spokojnej dzielnicy Pietralata, zawsze blisko metra. Dojazd z lotniska jest bardzo łatwy.
      Rezerwacja w języku polskim. Wszelkie pytanie można kierować na hostelroma@op.pl lub pod nr: +48 884143355. Oferujemy również wiele dodatkowych usług.
    • szpaczek2702 Peter Pan Hostel 24.01.10, 11:34
      My dopiero jedziemy do Rzymu na początku marca, ale po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na www.hostelpeterpan.com/
      Za 6 noclegów 190 euro - trochę poza centrum ale niedaleko metra. Pokój dwuosobowy, ale niestety łazienka na korytarzu.

Jest to jeszcze znośna cena, a jak tanie będzie euro to nawet wydamy więcej na jedzenie:D

Jak wrócimy to dam znać, czy było ok.
      • szpaczek2702 Re: Peter Pan Hostel 14.03.10, 20:29
        już po urlopie :(

Hostel generalnie poza centrum. 3 min do przystanku, później z 10-15 min do metra. Metrem jakieś 20-25 min... Więc nie jest blisko, ale spoko. Ale raczej po powrocie do hostelu już nie robiliśmy sobie nocnego spaceru po Rzymie, bo już nie chciało się nam już jechać.

Z czystością średnio, ale jakoś nie przeszkadzało w korzystaniu...

Na pewno plusem jest bliskość porządnego supermakretu, gdzie można było sobie kupić świeży makaron i pesto... tanio... Z tego co chodziliśmy po centrum tam sklepy były mniejsze, mniejszy wybór i drożej... A tak mieliśmy typowy włoskie obiad dla dwóch osób z winem za mniej niż 10 euro.

Z marketu korzystaliśmy też rano gdzie kupowaliśmy sobie pyszne bułki i robiliśmy kanapki na zwiedzanie. Może nie wszystkim taka forma zwiedzania pasuje, ale mnie jakoś pizza na kawałki nie zachęcała...

W pobliżu hostelu jest również porządna pizzeria oraz tania.

Generalnie podlecem hostel, ale raczej nie wymagającym turystom i nastawiony na zwiedzanie a nie wyjazd weekendowy.
    • Gość: DANA Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.mofnet.gov.pl 06.04.10, 10:25
      WITAM
      JADĘ Z RODZICAMI W CZERWCU DO RZYMU I SZUKAM TANIEGO NOCLEGU.
      PROSZĘ O JAKIEŚ ADRESY .
      Z GÓRY DZIĘKUJĘ
    • Gość: kasia Re: Naprawdę tanio!!! IP: 151.68.249.* 04.05.10, 13:50
      Polecam pokoje lub samodzielne mieszkania w centrum rzymu, kontakt
      k.stryszowska@hotmail.com
    • Gość: kasia Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 151.68.249.* 04.05.10, 14:05
      Polecam pokoje w samym centrum rzymu, wiecej informacji mailowo
      k.stryszowska@hotmail.com. Pozdrawiam kasia
    • aga_tka77 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 05.05.10, 15:05
      we wrześniu nocowałam w b&b pepita 3 minutki piechotą od termini na
      via A.Rosmini 12, właścicielką jest przesympatyczna Hiszpanka
      Antonietta Tornatore Hernandez. Za dwójkę z łazienką i balkonem
      płaciliśmy 55 euro. Rewelacyjna lokalizacja, wszędzie blisko, w
      cenie kontynentalne śniadanie. Mail do Anonelli: lulller@yahoo.it
      • Gość: vanilia21 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 05.05.10, 18:41
        Czy ktoś korzystał może z usług firmy B&B Rzym Pani Moniki Olb?
        Wybieram się, a nie znam opinii.
        • kibicok73 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 16.05.10, 13:36
          Najlepiej sprawdzić opinie na www.tripadvisor.com
      • kibicok73 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 16.05.10, 13:42
        Ja właśnie wróciłem z Rzymu.Mogę polecić A room for a holiday.Jest to pensjonat
        w kamienicy, niedaleko stacji metra San Giovanni (3 przystanki od Termini).Cicha
        i spokojna okolica. Płaciliśmy 60 euro za pokój dwuosobowy, na 4 pokoje są 2
        łazienki. Śniadanie w cenie, dostęp do kuchni przez cały dzień, więc można
        zaoszczędzić na restauracjach. Najlepiej napisać bezpośrednio do właściciela na
        info@aroomforholiday.com
        • Gość: Mała M. Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.icpnet.pl 03.06.10, 20:44
          Wróciłam z Rzymu 4 dni temu. Omijajcie szerokim łukiem hostel Ivanhoe na via
          Urbana. W pokojach jest bardzo ciasno, w łóżkach pluskwy. Łazienki brudne. W
          powietrzu smród środków dezynfekujących, mało skutecznych zresztą. Obsługa
          niemiła. Ogólnie ohyda. Powinni zamknąć to miejsce!!!!
    • joanna.rome Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 04.06.10, 15:51
      W centrum Rzymu mozna znalezc w miare tanie, w pelni wyposazone apartamenty, szczegolnie jesli rezerwuje sie ze sporym wyprzedzeniem lub w czasie tzw. niskiego sezonu. Wszystkich zainteresowanych blizszymi informacjami prosze o kontakt: joanna.grunt@rentalinrome.com
    • wojtek1805 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 15.06.10, 01:43
      moge polecic Wam fajny nocleg za przyzwoita cene w centrum rzymu.
      b&b prowadzone przez Polke wiec komunikacja pelna, ladne pokoje z
      lazienkami. wiecej na www.noclegirzym , cene uzgadnia sie w
      zaleznosci od sezonu, ilosci osob i dni pobytu, polecam
      • Gość: pirulina Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 11:48
        podpisuję się pod tym postem-śniadanko wliczone w cenę-blisko termini-można przechować bagaż--same plusy.
    • Gość: gosc Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.10, 10:33
      www.rezerwuje.pl/p,182
      forum.o2.pl/temat.php?id_p=5760795&start=0
    • Gość: Casa Simpatia Centrum tanio !!! Rezerwacja po polsku !!! IP: *.chello.pl 01.07.10, 12:06
      Casa Simpatia ma pokoje w centrum Rzymu: jest dostęp do internetu, możliwość zostawienia bagaży jeśli chce się wyruszyć do innych części Włoch. Mieszkania są wyposażone, z dostępem do kuchni i w korzystnych cenach: pokój trzyosobowy z łazienką 70 euro.
      Więcej informacji na hostelroma@op.pl lub + 48 884143 355.
      Polecam www.casasimpatia.com
      • Gość: październik 2010 Re: Centrum tanio !!! Rezerwacja po polsku !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:04
        NIE POLECAM CASA SYMPATIA!
        cena w październiku dla 2 osób = 62eur/noc i to już po 10% zniżce za wcześniejszą rezerwację.
        Nieświeża pościel i obrusy, baaardzo skromne i baardzo obskurne wyposażenie kuchni zdecydowanie poniżej minimum, zniechęcające do spożywania jakichkolwiek posiłków czy zrobienia zwyczajnej herbaty.
        Prywatność: mam swoje klucze, ale pokój odwiedza gospodarz, z lodówki znika jedzenie (to nie współlokatorzy!), dublujące się rezerwacje. N
        a ich stronie jest info o oddzielnych łazienkach, co nie jest prawdą, a do Koloseum z Via Cairoli jest może 5-10 minut ale biegiem…
        Dostęp do Internetu? Chyba że z roamingiem albo po wykupie usługi u innego dostawcy.
    • Gość: romano Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.20-87-r.retail.telecomitalia.it 13.07.10, 15:13
      zobacz na www.rzym.xdot.eu .pozdro
    • Gość: Monika Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.zax.pl 17.09.10, 13:39
      tutaj sa noclegi juz od 25 euro za dobe od osoby w centrum Rzymu www.pokojewrzymie.za.pl/
    • bluesasanka86 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 20.09.10, 12:19
      Polecam stronę www.cp-online.pl mają ogromną baze noclegów.
    • Gość: tanie noclegi Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:01
      www.rzymnoclegi.pl

Polecam :)

• Gość: Justyna Jakubowska Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 188.33.192.* 21.09.10, 16:48
      Polecam wszystkim bardzo serdecznie hotel Casa Simpatia w Rzymie. Noclegi są tanie, bo już od 35 euro za noc dla 2-osób. Możliwość rezerwacji dla większej liczby osób, transportu z lotniska, przechowania bagażu i zamówienia śniadania. Pokoje znajdują się przy stacji Termini, Tiburtina i Koloseum, więc dojazd do centrum jest bardzo dogodny. W B& B panuje bardzo miła atmosfera! smiling smiley Polecam wszystkim, którzy wybierają się na wycieczkę do Rzymu. Sama korzystałam już z tego hotelu 2 razy i z czystym sumieniem mogę go polecić. Podaję stronę internetową : www.casasimpatia.com oraz adres e- mail: acasasimpatia@yahoo.it i telefon kontaktowy do biura : (+39) 3400782873 Zapraszam!
      • Gość: październik 2010 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:01
        cena w październiku dla 2 osób = 62eur/noc i to już po 10% zniżce za wcześniejszą rezerwację.
        Nieświeża pościel i obrusy, baaardzo skromne i baardzo obskurne wyposażenie kuchni zdecydowanie poniżej minimum, zniechęcające do spożywania jakichkolwiek posiłków czy zrobienia zwyczajnej herbaty.
        Prywatność: mam swoje klucze, ale pokój odwiedza gospodarz, z lodówki znika jedzenie (to nie współlokatorzy!), dublujące się rezerwacje.
        Na ich stronie jest info o oddzielnych łazienkach, co nie jest prawdą, a do Koloseum z Via Cairoli jest może 5-10 minut ale biegiem…
    • Gość: 88 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.devs.futuro.pl 28.09.10, 21:12
      Osobiście sprawdziłam Casasimpatia i gorąco polecam. Niedrogo i blisko centrum. Co ważne obsługa w j. polskim. Mają duży wybór, pokoje 2-3 osobowe bądź mieszkania dla grupki znajomych albo rodziny. Niedaleko do stacji Termini skąd można się wszędzie dostać. Naprawdę miła i profesjonalna obsługa.
      Ofertę można uzyskać składając zapytanie pod adresem mailowym simpatia@op.pl.
      Pomogą i udzielą odp na wszystkie pytania.
    • gregory012 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 06.10.10, 12:49
      Dużą bazę noclegową posiada biuro www.cp-online.pl Dobre ceny i miła obsluga. Pozlecam
      • Gość: 10_2010 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:14
        NIE POLECAM CASA SIMPATIA!
        Prywatność: mam swoje klucze, ale pokój odwiedza gospodarz, z lodówki znika jedzenie (to nie współlokatorzy!), dublujące się rezerwacje. N
        a ich stronie jest info o oddzielnych łazienkach, co nie jest prawdą, a do Koloseum z Via Cairoli jest może 5-10 minut ale biegiem…
        Dostęp do Internetu? Chyba że z roamingiem albo po wykupie usługi u innego dostawcy.
    • Gość: kasia Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 151.68.249.* 13.10.10, 18:16
      Polecam nasza baze noclegowa w centrum Rzymu!!! ( Watykan , Stacja Termini) Posiadamy poje w pensonatach B&B lub samodzielne apartamenty dla turystow. Wiecej informacji mailowo k.stryszowska@hotmail.com
      lub tel. 0039 3663290906
    • Gość: tanie noclegi Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 10:21

zapraszam na moja nową stronę www.RzymNoclegi.pl :):):)
    • aaadek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 22.10.10, 23:39
      Polecam tani hotel Rzym prowadzony przez przemiłą Polkę. Namiary znajdziecie pod nocleg-i.pl/1718/BandB-Hotel-Rzym/
      • Gość: Lukas Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 09:01
        Jesli chodzi o nocowanie w Rzymie, to zapraszam :

www.rzymnoclegi.pl ! Dobre ceny pewnie i komfortowo :)
        • Gość: tarantela Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 14:44
          W tych dniach nocowalismy w Rzymie tuż przy Termini-hotel Viennese,jedna gwiazdka.Czysto,codzień sprzątanie,zmiana ręczników,ładna łazienka.Jedyne co można zarzucić to okropnie ciasny pokój:-( ale w pokoju dostęp do internetu,bez ograniczeń i niepłatny dodatkowo,laptop w pokoju! Lodówka. Oczywiście okolice Termini do najciekawszych nie należą,ale bylismy też w lutym w hotelu Mirage & Halifax,więc wiadomo było ,że stamtąd się wszędzie dojedzie.W pokoju tylko nocowaliśmy,bo całymi dniami bylismy na mieście.No i pod Termini przyjeżdzają autobusy z Ciampino,więc wygodnie. Wokół /nieco dalej od Termini/ pełno pizzerii i innych barów.
          3 noclegi dla 3 osób --260 eu
          w Mirage& Halifax w lutym za 4 noclegi dla 3 os płaciliśmy trochę więcej.Ogólnie-może być.
          • sanyu Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 13.11.10, 12:09
            Czy ktoś może polecić nocleg w cenie 25-30 Eur.os w hostelu na 3-4 niclegi w połowie grudnia?
            Dzieki.
            • Gość: twarozek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 15:15
              Cześć, za około 22/23 euro /os. znalazłby się hotel niedaleko Circus Maximus, ze śniadaniem w cenie. discounted.hotels.europe@gmail.com jakby co mój mail.
              • stmalgosia6 Rok 2013!!! NOcleg w Rzymie od 2O EUR !!!! 20.09.13, 12:55
                moge polecic moje mieszkanie, mam 3 pokoje- 2 moge wynajac na noclegi w Rzymie. cena od 20 eur. stmalgosia@aol.de tel. 0049 176 609 679 36
    • Gość: październik 2010 Re: www.casasimpatia.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:06
      • Gość: bartek Re: www.casasimpatia.com IP: *.ip39.fastwebnet.it 29.12.10, 17:18
        Wydaje mi sie, ze autor poprzedniego posta nieco przesadzil... W ofercie jest wyszczegolnione, ktore pokoje sa z lazienka prywatna, a ktore ze wspolna. Cena dla obu jest inna i wydaje mi sie ze ciezko to pomieszac... A jesli jestesmy juz tak skrupulatni w liczeniu, to do koloseum owszem nie jest 10 minut, lecz... 15 (a jesliby wsiasc w metro MANZONI lub VITTORIO EMMANUELE to wyjdzie 5 minut).

A co do ceny.. Mieszkalem swego czasu w hostelu Peter Pan, znajdujacym sie pol godziny drogi od ostatniego przystanku Metra, Rebibbia. Owszem, placilem 15 euro, ale dojazd do centrum zajmowal mi okolo 2h, a pokoj dzielilem z 5-cioma innymi facetami... Tymczasem w casa Simpatia za okolo 25-30 euro od osoby mozna miec dwojke z prywatna lazienka i dostepem do kuchni, ktorej (przynajmniej moim zdaniem) niczego nie brakuje...
    • Gość: 10_2010 Re: O Rzymie wiem wszystko ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 14:13
      NIE POLECAM CASA SIMPATIA!
      • Gość: Ovo Re: O Rzymie wiem wszystko ;) IP: *.cht-bng-015.adsl.virginmedia.net 19.01.11, 20:22
        Podpisuję się pod tym - byłam parę tygodni temu w jednym z apartamentów Casa Sympatia, pokój obskurny, brak dywanu i lodowata podłoga, problemy z ogrzewaniem, nieświeża pościel, a najlepsze było śniadanie - pierwszego dnia nawet ok (szynka i salami, ser żółty, pomidor, chleb i jajka), ale już w kolejne - te same pomidory, ogórek (pokrojone 2 dni wczesniej), 3 plasterki sera... "Menadżer" hałasowal w kuchni po 23.00, przez co nie mogłam zasnąć, a następnego dnia pobudkę miałam dość wcześnie. To wszystko za 80 Euro/noc, 10 minut TRAMWAJEM od Termini..
        • Gość: Ewa Re: O Rzymie wiem wszystko ;) IP: *.b-ras1.mgr.mullingar.eircom.net 12.07.11, 20:22
          Rozwazalam mozliwosc zatrzymania sie w casa simpatia, ale po zobaczeniu wlasciciela tego hostelu odechcialo mi sie. Stwierdzilam, ze moze tam byc niezbyt ladnie i swiezo. No i nie mylilam sie. Dzieki za Wasze opinie.
    • Gość: Aska Polecam Mieszkanie dla turystow przy Watykanie.. IP: 151.71.131.* 18.11.10, 19:36
      My wynajmowalismy fajne 2 mieszkania przy samym Watykanie - ladne,czyste i w bardzo dobrej lokalizacji..No i nie drogo!!!!Polecamy - o informacje prosze pisac do P.Moniki na jej email: monikaolb@interia.pl
      Ta pani ma swoja reklame tutaj na forum"Noclegi w Rzymie"..
      • stmalgosia6 polecam mieszkanie w Rzymie- TANIO od 20 Eur 20.09.13, 12:52
        moge polecic moje mieszkanie, mam 3 pokoje- 2 moge wynajac na noclegi w Rzymie. cena od 20 eur. stmalgosia@aol.de tel. 0049 176 609 679 36
    • Gość: joannap Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 212.244.147.* 23.11.10, 14:52
      Witam,
      poszukuje tanich noclegow w rzymie w terminie 21-27 marzec 2011, czy ktos ma jakies ciekawe namiary?jesli tak prosze tez o kontakt na joannap83@o2.pl, wielkie dzieki
      • e-dom Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 24.02.12, 12:28
        Możecie skorzystać z naszej bazy edom.pl. W Rzymie mamy niemal 700 kwater do wynajęcia. Wystarczy tylko zebrać znajomych i dopasować apartament do swoich potrzeb. Pozdrawiamy!
        • p0dr0zniq21 B&B Irena a Roma 19.05.12, 18:43
          Bardzo ładny i niedrogi b&b Irene a roma, strona www.noclegirzym.eu. Byłem z rodziną na długi majowy weekend. Właścicielka doradzi i opowie. Z pewnością się jeszcze wybierzemy, ale może w spokojniejszym okresie(teraz masakryczna ilość turystów). Co by nie przedłużać, noclegi u Pani Ireny naprawdę warte polecenia, ładnie, czysto, blisko centrum, spokojnie i niedrogo.
    • Gość: turysta Ja polecam noclegi u Pani Moniki.. IP: 151.82.75.* 23.11.10, 16:23
      Ja z zona wynajmowalismy Kawalerke przy Watykanie od Pani Moniki ( ta pani ma tutaj na forum swoja reklame )..Mieszkanie bylo czyste,ladne i we wszystkie potrzebne rzeczy wyposazone..Do sklepu spozywczego i kawiarni z pyszna kawa bliziutko z mieszkania,Do Watykanu w 10 minut na nogach-okolica bardzo spokojna i ladna..Do Koloseum podjezdzalismy autobusem - przestanek nie daleko mieszkania..My polecamy - Noclegi od Pani Moniki - dodam ze pani bardzo Mila ..
      email do tej pani : monikaolb@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka