Dodaj do ulubionych

florencja PROSZE O POMOC ;[

IP: *.238.udn.pl 02.06.07, 22:55
wiTAM POTRZEBUJE INFORMACJII NA TEMAT BARU <LA SIRENA> WE FLORENCJII PILNIE
PROSZE O POMOC
Obserwuj wątek
    • Gość: bdzibdzionka. Re: florencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:59
      Ale jakich informacji? Ja mogę Ci tylko powiedzieć, że taki bar (według Google,
      nie wiadomo czy o ten Ci chodzi) jest na via pisana 331.
      • Gość: MADZIAAAA Re: florencja IP: *.238.udn.pl 02.06.07, 23:04
        INFORMACJII NA TEMAT TEGO BARU GDYZ JADE TAM DO PRACY ;[[ I SZUKAM W NECIE I
        NIE MOGE ZNALEZC ;[[[[[[[[[[
        • Gość: bdzibdzionka. Re: florencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:11
          Widocznie nie mają strony internetowej. Nie wydaje mi się żebym tam kiedyś
          była, dlatego nic nie wiem na temat tego baru, bo to trochę daleko od centrum,
          ale jak na okolicę to powinno być spokojnie, nie przejmuj się, będzie dobrze!
          Ja akurat dzisiaj przyjechałam do Polski, także nawet nie mam możliwości żeby
          pójść i obadać teren :)
          • Gość: MADZIAAAA Re: florencja IP: *.238.udn.pl 02.06.07, 23:17
            AHA ROZUMIEM ALE POWIEM CI ZE TROSZKE SIE OBAWIAM BO NIGDZIE NIEMA INFORMACJI
            NA TEMAT TEJ RESTAURACJII ;[[[[[
            • Gość: bdzibdzionka. Re: florencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:22
              Ale to ma być bar czy restauracja?
              To że nie ma nigdzie informacji jeszcze nic nie znaczy, może to zwykły mały bar
              dzielnicowy, przeważnie takie są bardzo fajne.
              A gdzie znalazłaś tą pracę? Może jak jest wiarygodne źródło, to i miejsce
              będzie ok.
              No i kiedy zaczynasz?
              • Gość: MADZIAAAA Re: florencja IP: *.238.udn.pl 02.06.07, 23:35
                TO JEST RESTAURACJA .... Z OGLOSZENIA DZWONILAM TAM I ROZMAWIALAM Z TAKIM
                MEZCZYZNA I WSZYSTKO WYDAJE SIE OK ALE WIESZ NIC NIEMA W NECIE ;[[[[ 14
                WYJEZDZAM ;[[

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka