rafalamrosz 27.01.08, 09:20 Szukam taniego noclegu tranzytowego we Włoszech między granicą Austriacką a Wenecją . Jedziemy z dwójką dzieci do Figline Valdarno kamping Eurocampu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: nocleg we Włoszech IP: *.zwm.osi.pl 27.01.08, 11:44 Nie wiem skąd wyjeżdżasz, ale ja na trasie do Wenecji nocuję w Grazu, jest tam sympatyczny i względnie tani Oecotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nocleg we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:02 Ja w Grazu nocowałam też w schronisku młodzieżowym Cena podobna. Warunki w porządku. Włochy są jednak mimo wszystko droższe i standard niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nocleg we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 16:19 Co to znaczy taniego wg. Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nocleg we Włoszech IP: *.chello.pl 27.01.08, 16:35 57Eu za 3/os/noc Jak na strefę Eu to wzglednie tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nocleg we Włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:14 No to może to: www.campeggi-italia.com/visita.asp?url=http://www.aipioppi.it Odpowiedz Link Zgłoś