gogo26 03.01.02, 18:25 WYBIERAM SIĘ NA OBJAZDÓWKĘ PO ITALII , CZY KTOŚ MOŻE POLECIĆ JAKIEŚ BIURO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? IP: *.stream.pl 26.01.02, 12:05 Jesli włoskie objazdówki to tylko RAINBOW TOURS- maja ich kilka róznych i od lat je robia co gwarantuje ze robią to dobrze. Byałam zadowolona i z WŁOCH KLASYCHNYCH i z VENECJI-FLORENCJI-RZYMU. W lecie byłam na Sycylii po drodze ze zwiedzaniem Super . W srodku tydzien na boskiej wyspie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? 31.01.02, 19:55 Polecam Sigmę Travel - mają bardzo różne trasy, łącznie z południem i Sycylią od 9 do kilkunastu dni, dobre hotele i zwykle bardzo dobrych pilotów. Zerknij sobie na www. sigma-travel.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Z JAKIM BIUREM DO WŁOCH ? 27.02.02, 12:23 Też polecam Sigmę Travel. Byłam z nimi na objazdówce (14 dni)przez całe Włochy, łącznie z Neapolem , Sorento i Capri. Maja świetnych pilotów. Wycieczka była doskonale zorganizowana, dzięki wyjatkowo udanej pilotce. Sama trasa bardzo atrakcyjna. Pilotka dodatkowo, poza programem, zawioza nas do Florencji. Bardzo czyste rodzinne hoteliki, z codziennie zmienianą pościelą i ręcznikami, i bardzo dobre jedzenie. No i doskonała kawa Odpowiedz Link Zgłoś