Dodaj do ulubionych

camping obok wenecji

IP: *.marketing-house.pl 17.06.08, 15:00
moze ktoś ma namiary na kamping przy wenecji (najchetniej na pólnoc
od wenecji). Jadąc z niemiec do chorwacji chcemy zahaczyć wenecję i
przydałby nam sie jakies info o campingach.
Na forum znalazłam tylko info o kampingu Barricata w Porto Tolle

moze ktoś o jakims jeszcze wie? tak aby łatwo było się dostac do
wenecji
dzieki
Obserwuj wątek
    • moose007 Re: camping obok wenecji 17.06.08, 19:20
      Polecam ten kemping: www.ecvacanze.it/new/en/home_albadoro.htm
      Zatrzymywałem się na nim już trzy razy, w tym roku planuję po raz czwarty :)
      Jest on dokładnie w Mestre, tuż przy lotnisku. Z kempingu co godzinę odjeżdża
      autobus do Wenecji, bilet kosztuje 4 euro (jeśli dobrze pamiętam) w obie strony.
      Jest też obok przystanek komunikacji miejskiej (trzeba się tylko przesiadać przy
      lotnisku).
      • Gość: thwz72 Re: camping obok wenecji IP: 85.232.226.* 19.06.08, 13:45
        czy trzeba wcześniej rezerwować miejscówkę na tym kampingu?
    • radioaktywny Re: camping obok wenecji 17.06.08, 20:21
      polecam :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=68115494&a=68124659
      • Gość: inka dzięki, jak na jedną noc, to wybór niezły :) IP: *.marketing-house.pl 18.06.08, 09:46
        • iwwo2 Re: dzięki, jak na jedną noc, to wybór niezły :) 19.06.08, 14:48
          Spałem kiedyś na campingu Silva na półwyspie Cavalino. Tani i dobry. Dodatkowa
          atrakcja to ogromny park wodny w pobliżu. Z campingu masz połączenie autobusem
          na koniec półwyspu, gdzie jest port i w ramach tego samego biletu wsiadasz na
          prom do Wenecji. Lądujesz na Placu Sw. Marka. Tanio, szybko i wygodnie. Nie
          polecam campingu za Mestre, przy początku grobli. Było obskurnie i drogo, ale
          ładnych parę lat temu, mogło się zmienić.
          • Gość: inka Re: dzięki, jak na jedną noc, to wybór niezły :) IP: *.marketing-house.pl 24.06.08, 12:19
            jeszcze raz dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka