Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:22 ktos zna jakis hotel 2,3 gwiazdki, okolice Klagenfurtu, lub Grazu, mnie wiecej w polowie drogi miedzy Polska a Rzymem? Z gory dzieki za jakies sprawdzone propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: nocleg w austrii IP: *.tktelekom.pl 11.07.08, 21:28 Niedaleko Graz jest hotel z sieci Oekotel( nowy, skromny aczkolwiek czysty i tani).Sprawdź sobie na www.oekotel.at(ew.na wyszukiwarce oekotel).Płatność gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: nocleg w austrii 11.07.08, 21:32 Moze lepiej byłoby w Arnoldstein , przy granicy austriacko-włoskiej. My nocowalismy w pensjonacie Grum www.pensiongrum.at. W okolicach Grazu- Oekotel www.oekotel.com/index_pol.php Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: nocleg w austrii 12.07.08, 06:30 Też w Arnoldstein, a raczej trochę nad nim: www.hirners.com/property/AT/Arnoldstein/84129 cicho, spokojnie, ładne czyste pokoje, porządne śniadanie. Płaciliśmy 28 euro od osoby, ale porozumiewać się trzeba po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: nocleg w austrii 12.07.08, 10:00 W Arnoldstein nocujemy tutaj. www.tiscover.at/fertala Z Wa-wy do tego miejsca jest 1080 km ,czyli mw.połowa drogi do Rzymu. Cicho , spokojnie , śniadanie w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: nocleg w austrii 12.07.08, 10:05 Dopiero teraz otworzyłam stronę Elde i widzę ,że to ten sam pensjonat. My płaciliśmy po 24 euro od osoby . Korzystaliśmy już ze 4-ry razy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: nocleg w austrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:43 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: nocleg w austrii 15.07.08, 16:11 My w pensjonacie Grum płaciliśmy 18 euro za osobe ze sniadaniem. U Fertali- www.tiscover.at/fertala- nie było juz wolnych miejsc. A pensjonat Grum - w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy67a Re: nocleg w austrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:39 Witam Też mam rezerwację w "pension grum",czego sie spodziewać? Czy rzeczywistość zgadzała się z tym co w folderze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: nocleg w austrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:27 Polecam Wiedeń albo okolice. Spory wybór noclegów na każdą kieszeń mają na wieden.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś