Gość: alw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:05 Czy możecie polecić mi co zobaczyć w Umbrii i gdzie niedrogo tam nocować. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga.74 Re: Umbria IP: *.cust-adsl.tiscali.it 01.08.08, 11:20 Ja byłam w Asyżu. Miasteczko bardz piękne . Mnóstwo zwiedzających Bazyliki św Franciszka i św Klary. Warto zwiedzić ten region Włoch. Wrażenie zrobiły też na mnie Cascate delle Marmore niedaleko Terni. Jeśli chodzi o noclegi to poszukaj na tym portalu pl.reserver.it/city_26-0.html może coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mdudek111 Re: Umbria 01.08.08, 11:28 Byliśmy w Umbrii - Passignano - 2 tyg. na przełomie czerwca i lipca. Nie znam twoich preferencji /hotel, camping, inne/ Passignano jest bardzo ciekawe. Wszędzie blisko i w Umbrii i w Toskanii /południe/. Polecam koniecznie Perugie, Asyż, Gubbio. Jest wiele ciekawych miejsc. www.bellaumbria.it Odpowiedz Link Zgłoś
hansk Re: Umbria 15.01.18, 18:41 www.youtube.com/watch?v=3LAsAkjBziM Umbria polecam , fajne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś