Gość: rafal IP: *.acn.waw.pl 08.09.08, 11:48 witam, potrzebuję namiary na hotel w Mediolanie. za dwójke ok. 100 euro, gdzie można rezerwowć przez mail bądź telefonicznie. najlepiej gdzieś w centurm, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga.74 Re: hotel w Mediolanie IP: *.cust-adsl.tiscali.it 08.09.08, 12:06 Dam ci link z hotelami, które możesz zarezerwowaś online. Znajdziesz tu opisy w różnych językach, ceny, zdjęcia i mapy. może akurat coś znajdzesz odpowiedniego. pl.reserver.it/city_518-0.html Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: hotel w Mediolanie 10.09.08, 10:03 Ja byłam w Windsor Hotel Milano. 1 stacja metra od głównego dworca kolejowego,(taksówka 5 Euro) 3 stacje metra od Katedry. Pokoje obszerne, sniadanie bardzo dobre(bufet duży wybór), kawa i herbata w ciagu dnia za darmo, internet za darmo na dole 2 stanowiska, lub przewodowy w pokojach. Niedaleko większy sklep spożywczy. Okolica spokojna z kilkoma knajpkami w najbliżej okolicy, do stacji metra ok 5 minut, pod hotelem przystanek tramwajowy. Dla mnie lokalizacja ok ale ja rano wychodziłam wieczorem wracałam, mnie zależało na bliskości do dworca (kilka wycieczek za miasto) ale na tyle dalekiej aby móc spokojnie wieczorem do hotelu wracać. a stronki do rezerwacji on line www.booking.com www.hotelclub.net www.hrs.de To te z których ja najczęściej korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: hotel w Mediolanie 10.09.08, 13:31 Nie ma tam raczej dwojek za 100 euro. Odpowiedz Link Zgłoś