Gość: Marcus IP: *.chello.pl 09.11.08, 07:08 Kto był na wycieczce 7+7 - Tour Italia i Kalabria z Triadą,Będę wdzieczny za wszelkie informacje dotyczace zarówno objazdu jak i pobytu.Z góry serdecznie dziękuję.Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieczorynka Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: 83.238.245.* 14.11.08, 10:25 i chętnie sie podzieli informacjami wypełniając ankietę: www.ankietka.pl/survey/show/id/17641/wlochy-z-biurem-podrozy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan piotr Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: *.aster.pl 05.02.09, 20:45 byłem z triadą.hotele i wyżywienie na trasie objazdu bardzo slabiutkie pilotka OK! tydzień pobyt w Mirabeaupark .hotel nowy bardzo dobry wyżywienie też.wielki M I N U S to lokalizacja dookoła grunty orne i nic więcej.na plażę wiozą z łaski .codzienne animacje prowadzą przygłupiaści włosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: *.chello.pl 08.02.09, 00:18 Zależy jaki hotel na pobyt weżmiesz.Kalabria jest ogólnie tania.Najlepszy hotel w zeszłym roku to Calagena.Objazd rewelacja.Dobra pilotka,dobrzy kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: *.aster.pl 09.02.09, 00:44 też byłem.hotele na pobycie bez zastrzeżeń(NIKT SIę NIE SKARżYł).zupełnie inne zdanie mam na temat hoteli na objeździe.śniadania i objadokolacje gorzej niż skromne konieczne dojadanie w barkach na stacjach benzynowych.pilotka i kierowca super .napisz w którym hotelu będziesz na pobycie .? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatta Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: *.chello.pl 25.02.09, 22:29 Tez zastanawiamy sie z kolezanka nad ta wycieczka.Ktory hotel bierzesz?mi sie wydaje ze all inclusiv sie najlepiej oplaca...ale moze ktos tutaj sie wypowie na ten temat?? Garden Resort czy Hotel Orizzonte Blue ? W Rainbow Tours maja tez fajne ycieczki,ale jest sporo drozej... Odpowiedz Link Zgłoś
analazka Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą 22.04.09, 18:21 wybieramy sie 30 maja będziemy w orizzonte blue, all, będzie fajnie, już nie mogę się doczekać a swoją drogą z Triadą już 5 raz i się nie zawiodłam, może ktoś sięteż wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Tour Italia i Kalabria z Triadą IP: *.chello.pl 15.06.09, 22:30 Witam. Planuję ten wyjazd od 12.9. Czy możecie poradzić hotel? Może jakies inne uwagi na marginesie z pobytu? Ja moge odwzajemnić sie informacją z zeszłego roku z Portugalii 7+7. Też z Triadą. Pozdrawiam morski@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś