Dodaj do ulubionych

Trasa z Polski doWłoch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:32
Prosze doradzcie najlepszą droge ze Swiecka nad jezioro garda
miejscowość Limone i po drodze jakiś hotelPozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.chello.pl 07.06.09, 00:52
      Do Frankfurtu a z tamtąd na obwodnicy Berlinskiej na Drezno potem Norymbergia Monachium Insbruck i jestes we Włoszech. Ze Swiecka do jeziora dojedziesz za 10 godz samej jazdy.Austria wineta 7,7 e za przełęcz Brenner zapłacisz 8 e We loszech za jazde autostradą to koszt ok 6 e ale mozna ominąć
      • Gość: h69 Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:15
        Dzięki.Chciałabym jakiś nocleg,może pod Monachium lub na granicy
        Austrii i Włoch.Chcę Alpy zrobić w ciągu dnia bo fajne widoczki.Co
        Ty na to ?
        • Gość: andrzej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:40
          Nie nocowałem wiec nie wypowiem się. Całą trasę aż z pod Genui pokonałem jednym taktem to 1200 km do leszna. podziwiać było malo co bo chmury przysłaniały szczyty alp i ciągneło się autostradą z postojami na siusu. ale jak bedzie czyste niebo to jest na co popatrzeć.pozdrawiam
    • bah77 Re: Trasa z Polski doWłoch... 07.06.09, 23:47
      > Prosze doradzcie najlepszą droge ze Swiecka nad jezioro garda
      > miejscowość Limone...

www.viamichelin.pl/viamichelin/pol/htm/hme/Homepage_lite.htm

> i po drodze jakiś hotel...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=96176589&a=96321700

Pozdrawiam

bah77
    • Gość: Maciej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:22
      Ostatniej zimy, gdy wyjechałem z Krakowa o piątej rano na Brenner byłem przed
      15:00, a ze Świecka będziesz szybciej (przez Niemcy przejedziesz błyskawicznie).
      Jeśli nie masz zamiaru czegoś zwiedzać po drodze, tylko chcesz przejechać -
      nocleg Ci nie jest potrzebny.
      • Gość: h69 Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:49
        Dziękuje za rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka