Gość: h69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 21:32 Prosze doradzcie najlepszą droge ze Swiecka nad jezioro garda miejscowość Limone i po drodze jakiś hotelPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.chello.pl 07.06.09, 00:52 Do Frankfurtu a z tamtąd na obwodnicy Berlinskiej na Drezno potem Norymbergia Monachium Insbruck i jestes we Włoszech. Ze Swiecka do jeziora dojedziesz za 10 godz samej jazdy.Austria wineta 7,7 e za przełęcz Brenner zapłacisz 8 e We loszech za jazde autostradą to koszt ok 6 e ale mozna ominąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h69 Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:15 Dzięki.Chciałabym jakiś nocleg,może pod Monachium lub na granicy Austrii i Włoch.Chcę Alpy zrobić w ciągu dnia bo fajne widoczki.Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:40 Nie nocowałem wiec nie wypowiem się. Całą trasę aż z pod Genui pokonałem jednym taktem to 1200 km do leszna. podziwiać było malo co bo chmury przysłaniały szczyty alp i ciągneło się autostradą z postojami na siusu. ale jak bedzie czyste niebo to jest na co popatrzeć.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Trasa z Polski doWłoch... 07.06.09, 23:47 > Prosze doradzcie najlepszą droge ze Swiecka nad jezioro garda > miejscowość Limone... www.viamichelin.pl/viamichelin/pol/htm/hme/Homepage_lite.htm > i po drodze jakiś hotel... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=96176589&a=96321700 Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:22 Ostatniej zimy, gdy wyjechałem z Krakowa o piątej rano na Brenner byłem przed 15:00, a ze Świecka będziesz szybciej (przez Niemcy przejedziesz błyskawicznie). Jeśli nie masz zamiaru czegoś zwiedzać po drodze, tylko chcesz przejechać - nocleg Ci nie jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h69 Re: Trasa z Polski doWłoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:49 Dziękuje za rady. Odpowiedz Link Zgłoś