Dodaj do ulubionych

Marzy mi się Portugalia

IP: *.adsl.cyta.gr 25.03.12, 16:34
Tak jak w tytule marzy mi się Portugalia...Nie mam konkretnych wymagań ale napewno chce zobaczyc Lisbonę,oprócz tego zwiedzić jeszcze co nie co i odpoczać.Czytalam,że radzicie wybrać się prywatnie,ale nie mam takiej możliwosći,może polecicie mi jakieś biuro lub konkretną ofertę?Z góry dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • imka.allegro Re: Marzy mi się Portugalia 26.03.12, 10:20
      Bardzo ładną wycieczkę do Portugalii ma Logostour. 12 dni, efektywnych 10, drogo. Ale nie zamieniłabym jej na żadną inną :) Bardzo dobra organizacja, przyzwoity standard, niewielka grupa, rewelacyjna pilotka. Jedna wada - na pewno nie można "odpocząć" ;/ - objazd jest intensywny. Za to naprawdę można w dobrych warunkach zobaczyć sporo z tego, co Portugalia ma do zaoferowania. W programie objazd Portugalii i Madera - jeśli się zrezygnuje z fakultetów to pełne dwa dni luzu w hotelu w Funchal będą :)
    • Gość: Quest Re: Marzy mi się Portugalia IP: *.centertel.pl 03.04.12, 20:12
      Portugalskie miasto Sintra zachwyciło mnie. Miasto zamków oraz pałaców. Chyba najbardziej interesujące miastro portugalskie. Od 1995 na liście UNESCO. Znajdziemy tam olbrzymi zamek królewski z charakterystycznymi potężnymi kominami kuchennymi o kształcie stożka, o wysokości 15 metrów. Polecam również zamek Poena – fantastyczne kopuły, wieże, wały obronne. Ja skorzystałem z tańszej opcji dzięki timesharingowi z Holiday Travel Center więc płaciłem o połowę taniej, by the way
    • logostour1 Re: Marzy mi się Portugalia 09.05.12, 16:24
      Witamy!

Portugalia jest faktycznie dobrym wyborem. Jeśli interesuje Cię głównie Lizbona nasze biuro posiada w ofercie wycieczkę skupiającą się tylko na stolicy Portugalii. Dla pragnących nieco więcej wrażeń jest również opcja połączenia wizyty w Portugalii z sąsiadującą Hiszpanią. Jeśli masz pytania dotyczące wrażeń z wycieczek z Logos Tour zapraszamy na naszego Facebooka (www.facebook.com/LogosTour) - tam wśród prawie 3,5 tys. osób z pewnością łatwiej będzie Ci uzyskać relację z którejś z wycieczek.

Pozdrawiamy!
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl
      • Gość: kryzys Az tak zle jest? IP: *.hfc.comcastbusiness.net 09.05.12, 21:10

Nie zdarzylo mi sie przeczytac zeby biuro odradzalo komus wycieczke ktora mozna
        u nich kupic. Doskonaly wybor! Podobnie protekcjonalnie zapewnia kelner przy
        zamawianiu dan. Dajcie sobie siana z tym biurowym spamem. Nie narzucajcie sie.
        Ci ktorzy chca znajda was. A reszta... poradzi sobie bez was.
    • malaczarna189 Re: Marzy mi się Portugalia 14.05.12, 19:32
      przejrzyj stronę funclubu:-) jest bardzo fajna objazdówka w planie m.in. Lizbona, Madryt, Fatima, Barcelona.. autokary maja naprawde luks, a cena tez jest bardzo przystepna:)
      • piasek.mi.zgrzyta Spam, spam, spam 14.05.12, 20:57
        Spadaj mala z tym zalosnym spamem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka