Dodaj do ulubionych

lizbona - nowy jork

26.03.07, 15:14
ktos moze ma namiary na cos taniego na tej trasie? interesuje mnie lipiec.
znalazlem klm za 580 euro, ale to malo mnie satysfakcjonujaca oferta.
Obserwuj wątek
    • anjos Re: lizbona - nowy jork 26.03.07, 15:51
      My zwykle latamy Z Madrytu , w zeszlym roku sierpien 600 euro z Porto-Madryt-NY
      Poza sezonem jest znacznie taniej....

• assim Re: lizbona - nowy jork 26.03.07, 16:19
      ciezko bedzie ci znalezc lepsza cene bo to srodek wakacji. prezwoznicy rejsowi
      czesta robia promocje do NYC ale nie w srodku lata gdzie oblozenie lotow i tak
      bedzie gwarantowane. sproboj sie skontaktowac z www.viagenstagus.iol.pt
      moze oni rzuca ci kilka dicas. i obserwuj air lingus z wylotem z dublina lub
      shannon, miewaja dobre promocje.

pozdr/a
      • assim Re: lizbona - nowy jork 26.03.07, 16:21
        sprobUj. sorry :-P
        • agy25 Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 11:43
          sprobuj British Airways. Niedawno mieli ciekawe promocje (ok 400EUR). Ja
          lecialam z Paryza przez Heathrow, moze jest mozliwosc Lizbona-Londyn-NY. BA ma
          swietne samoloty, doskonala obsluge i jadalne jedznie. Polecam!
          • assim Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 16:11
            zima za 400EUR to mozna nawet bezposrednio poleciec, tylko ze pytanie xaviera
            dotyczy wakacji. a BA najlepsze ceny ma zawsze w "dni odlotowych cen" ktore
            wypadaja w pierwszej polwie stycznia. w tym roku NYC byl od 200EUR. moze warto
            poczekac do zimy i sledzic promocje wielkich graczy na trasach atlantyckich i
            kupic bilety na lato 2008? wtedy i na zachodnie wybrzeze mozna doleciec za
            300EUR. a teraz jeszcze z ta liberalizacja polaczen transatlantykich pewnie ceny
            jeszcze bardziej spadna. tylko czkac az easyjet i ryan zaczna do USA latac.

mi tam sie bardziej marza peru, chile i argentyna... hmmm... buenos za 200euro.
            to by dopiero bylo! ;)

pozdr/a
            • keepersmaid Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 17:40
              BA w drodze do Stanow zgubilo mi walizke na 5 dni... i okazalo sie, ze ich
              obsluga klineta nie istnieje poza _jedna_ pania na JFK, jakims call center,
              ktore nic nie wie i centrala w Atlancie, dla ulatwienia. Niech ich szlag.
              Please refer to our lost luggage tracking website...
              • keepersmaid Re: lizbona - nowy jork 04.04.07, 15:18
                prosze bardzo
                Top 10 airlines for losing baggage in 2006 (bags/1,000 passengers):

1. BA
                • xavier111 Re: lizbona - nowy jork 04.04.07, 21:09
                  KLM d o p i e r o na szóstym? to granda jakas, u mnie na dwa loty zgubili bagaz
                  2 razy, czyli 100% nieskutecznosc;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka