xavier111 26.03.07, 15:14 ktos moze ma namiary na cos taniego na tej trasie? interesuje mnie lipiec. znalazlem klm za 580 euro, ale to malo mnie satysfakcjonujaca oferta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjos Re: lizbona - nowy jork 26.03.07, 15:51 My zwykle latamy Z Madrytu , w zeszlym roku sierpien 600 euro z Porto-Madryt-NY Poza sezonem jest znacznie taniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: lizbona - nowy jork 26.03.07, 16:19 ciezko bedzie ci znalezc lepsza cene bo to srodek wakacji. prezwoznicy rejsowi czesta robia promocje do NYC ale nie w srodku lata gdzie oblozenie lotow i tak bedzie gwarantowane. sproboj sie skontaktowac z www.viagenstagus.iol.pt moze oni rzuca ci kilka dicas. i obserwuj air lingus z wylotem z dublina lub shannon, miewaja dobre promocje. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
agy25 Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 11:43 sprobuj British Airways. Niedawno mieli ciekawe promocje (ok 400EUR). Ja lecialam z Paryza przez Heathrow, moze jest mozliwosc Lizbona-Londyn-NY. BA ma swietne samoloty, doskonala obsluge i jadalne jedznie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 16:11 zima za 400EUR to mozna nawet bezposrednio poleciec, tylko ze pytanie xaviera dotyczy wakacji. a BA najlepsze ceny ma zawsze w "dni odlotowych cen" ktore wypadaja w pierwszej polwie stycznia. w tym roku NYC byl od 200EUR. moze warto poczekac do zimy i sledzic promocje wielkich graczy na trasach atlantyckich i kupic bilety na lato 2008? wtedy i na zachodnie wybrzeze mozna doleciec za 300EUR. a teraz jeszcze z ta liberalizacja polaczen transatlantykich pewnie ceny jeszcze bardziej spadna. tylko czkac az easyjet i ryan zaczna do USA latac. mi tam sie bardziej marza peru, chile i argentyna... hmmm... buenos za 200euro. to by dopiero bylo! ;) pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: lizbona - nowy jork 01.04.07, 17:40 BA w drodze do Stanow zgubilo mi walizke na 5 dni... i okazalo sie, ze ich obsluga klineta nie istnieje poza _jedna_ pania na JFK, jakims call center, ktore nic nie wie i centrala w Atlancie, dla ulatwienia. Niech ich szlag. Please refer to our lost luggage tracking website... Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: lizbona - nowy jork 04.04.07, 15:18 prosze bardzo Top 10 airlines for losing baggage in 2006 (bags/1,000 passengers): 1. BA Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: lizbona - nowy jork 04.04.07, 21:09 KLM d o p i e r o na szóstym? to granda jakas, u mnie na dwa loty zgubili bagaz 2 razy, czyli 100% nieskutecznosc;) Odpowiedz Link Zgłoś