Gość: Ewa IP: 195.205.24.* 12.07.07, 10:31 Czy ktoś był w hotelu Auramar ? Wybieram się tam we wrześniu . Proszę napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynio Re: Hotel Auramar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:16 Ja byłem 2 lata temu. Hotel bardzo przyzwoity, położony w uroczym miejscu nad samym oceanem w cichym miejscu. Jedzenie i obsługa bez niespodzianek (jedynie co mnie drażniło to kelnerzy z Ukrainy "na zwolnionych obrotach"). Byliśmu we wrześniu 1 tydzień po objeździe autem "Fly & drive" z TUI. W hotelu z Polski dosłownie kilka osób. Generalnie popieram wybór. Animacje i inne propozycje rozrywkowe w hotelu raczej sobie darujcie ,bus hotelowy dowozi bezpłatnie do centrum Albufeia i tam się wybierajcie do lokali. W hotelu proponuję wersję All bo w Portugalii nie jest tanio. Pozdrawiam i życze miłego pobytu. Zbynio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Hotel Auramar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:19 Jezeli masz jakieś szczegółowe pytania to odpowiem. Zbynio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Auramar IP: 195.205.24.* 12.07.07, 15:13 Dzięki za informacje. Jeszcze jedno pytanko czy Albufeira jest ciekawą miejscowością i co warto zwiedzić w okolicy. Ja byłam już w Portugalii w ubiegłym roku w miejscowości Carvoeiro, było super i zwiedziłam wszystko na zachód.A teraz co w stronę wschodu? I jeszcze małe pytanko, czy są w menu rybki i czy pokoje są z widokiem na ocean (mogę dopłacić). Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Hotel Auramar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:32 Witam. W hotelu jest kilka pawilonów w większości z widokiem na ocean (TUI ma taką rezerwację na sezon ok. 5 pokoi).Owoce morza i ryby są codziennie w różnych kombinacjach. Sama Albuferia to spacerek na 2 popołudnia.My po tygodniowym objeżdzie autem po Portugalii nie wybraliśmy sie już dalej.Bardzo popularny jest 1 dniowy wyjazd na Giblartar. Pozdrzwiam.Zbynio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Hotel Auramar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:34 Zapomniałem - hotel jest na stronie TUI. Miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Hotel Auramar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:39 Błąd - był. W tym roku niestety już go nie ma. Zbynio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Auramar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:22 Dzieki za informacje. Pozdrawiam i życzę wspaniałych podróży. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konan Re: Hotel Auramar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:41 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1613;name=Auramar%20Beach Odpowiedz Link Zgłoś