szyja99 26.08.07, 21:12 Witam, Czy ktoś był w tym hotelu i może podzielić się informacjami na temat zarówno hotelu jak i okolicy? Pozdrawiam szyja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann Re: Orada Marina - apartamenty IP: 83.238.169.* 27.08.07, 15:09 Cześć. Mam pewien zasób informacji na ten temat, odnaleziony w necie. Nie ręczę, że to prawda, ale wygląda w miarę autentico - cytuję za niejaką Gośką (dzięki!): "Apartamenty jak i otoczenie bardzo ładne (duzy zielony areał z dużym basenem). Apartamenty są bardzo dobrze wyposażone (naczynia, kuchenka mikrofalowa, żelazko, suszarka na ręczniki, toster; jeżeli czegoś brakuje wypożycza się w recpcji!) oraz ładnie urządzone, każdy ma balkon. Orada Marina jest oddalona od centrum (20 minutowy spacerek po pogórkach) więc jest tu spokój i cisza, można wypocząć. Jeżeli ktoś potrzebuje rozrywek idzie lub jedzie (darmowy bus hotelowy, nie jeździ w weekendy lub taksówka ok. 5 euro) do centrum Albufeira, w którym jest mnóstwo resteuracji i dyskotek. Do plaży można dojśc na piechotę (ok 30 min.) ale można również skorzystać z hotelowego busa (jeździ na 2 plaże S. Rafffael jest ładniejsza). W samej Marinie jest niewielki sklepik i kilka restauracji. Śniadania w ośrodku są typu kontynentalnego, bardzo monotonne. Personel chetny do pomocy, bardzo miły i zyczliwy. Orada jest dobrym punktem wypadowym dla osób chetnych do zwiedzenia Algavre." Odpowiedz Link Zgłoś
szyja99 Re: Orada Marina - apartamenty 27.08.07, 20:41 Dzieki za pomoc. Tę informację już namierzyłem, niestety jest jedną z niewielu. Poza tym znalazłem jeszcze krytyczna wypowiedź zdesperowanej kobiety o to by było na tyle... Dzieki wszystkim także za maile. Pzdr szyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Orada Marina - apartamenty IP: 83.238.169.* 29.08.07, 13:05 A czy możesz opisać dokładniej ową "krytyczną wypowiedź zdesperowanej kobiety". Chciałbym wiedzieć, w czym rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś