Dodaj do ulubionych

Soap & Skin

31.03.09, 18:33
Czyli 19-letnie dziewczę z Wiednia. Premiera za miesiąc, będzie się działo.

www.youtube.com/watch?v=IbzbH8ebNXo
Obserwuj wątek
    • pagaj_75 Re: Soap & Skin 31.03.09, 18:41
      Pożyjemy, zobaczymy. Znam tylko czteroutworową promówkę z zeszłego roku (z czego
      jeden kawałek to remiks Fennesza) i na razie wygląda to tak, jakby panna nie
      potrafiła się zdecydować co chce grać. No ale poczekam na płytę całą i wtedy...
      • second_hand_virgin Re: Soap & Skin 31.03.09, 19:03
        dalej się nie potrafi, znaczy cały materiał to jest katalog brzmień i rytmów,
        które wzbudzały palpitację dziewiczych serc i drżenie prawiczych prąci przez
        ostatnich parę lat, ale nic się z tego konkretnego nie układa i poza ofertą
        kilku zgrabnych depresyjnych piosenek, o których zapomina się w czasie czwartego
        piątego odsłuchu, niewiele więcej na tej płytce jest. Trochę post-avagardowego
        uderzania laptopem o ścianę, troche mruczanko-szeptanek z serii chciałabym być
        trzecią CoCorosie, trochę wypruwania sobie flaków w tekstach, tylko jak się ma
        18 lat, to nie bardzo jest jeszcze co wypruć (choć teksty to i tak generalnie
        hajlajt całej płyty). Mhocznym dziewczynom się powinno spodobać w sumie, a
        reszta świata bedzie musiała poczekać, aż dziewczynka sie zestarzeje, rozpije,
        zaćpa i nagra naprawdę fajna płytę.
        Ale jak na materiał nagrany przez tak młodą panne, to i tak wypas:)
        • pytajnick Re: Soap & Skin 31.03.09, 23:48
          second_hand_virgin napisała:

sprawdziłem trochę, i choć ogólnie przyzwoicie, to faktycznie ten singielek jest
          jaskółką, która nie czyni.
    • freerock Re: Soap & Skin 04.04.09, 13:32
      Słyszałem i mi się podoba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka