Dodaj do ulubionych

endokrynolog - Centrum

02.01.12, 11:02
którego endokrynologa polecacie w Centrum?
Obserwuj wątek
    • gixera Re: endokrynolog - Centrum 02.01.12, 12:49
      Ja polecam Endokrynologa w Milmedzie. W Centrum raz byłam u Pani Doktor, chyba Wąsowskiej, nie pamietam, w każdym razie, nawet mnie nie zbadała, tylko spojrzała w wyniki i kazała przyjść za 3 miesiące. W sumie wizyta trwała 5 minut.
      Za to Pani Doktor Prawdzic-Kornacka, w Milmedzie, osłucha, zmierzy cisnienie, o wszystko wypyta, doradzi.
      • agulab80 Re: endokrynolog - Centrum 02.01.12, 16:55
        też polecam Panią dr z Milmedu. Niestety przyjmuje raz w miesiącu ale w najbliższą sobotę będzie. Baaaaardzo miła i kompetentna.
        • sandra967 Re: endokrynolog - Centrum 13.01.12, 15:35
          tak, ale wizyta w Milmedzie to 80 zł, do tego badania hormonwó są platne, jeśli wystawia je lekarz z wizyty prywatnej (a hormony sa bardzo drogie)

w MMz nie ma endokrynologa z NFZ, do którego dostaniesz się w miarę szybko
          obecnie terminy są na maj, albo lipiec
          • mouffinka Re: endokrynolog - Centrum 16.01.12, 16:40
            Obawiam się, że nie tylko w Mińsku trzeba czekać, w Warszawie też, i to nawet jeśli masz abonament w przychodni typu Luxmed czy Medicover. Po prostu chętnych jest mniej niż endokrynologów.
    • kuliminic Re: endokrynolog - Centrum 08.07.16, 23:02
      ja polecam w medicover, możesz się umówić na wizytę poprzez ich stronę internetową czyli medistore.com.pl co jest bardzo wygodne :)
      • moni.r Re: endokrynolog - Centrum 29.07.16, 00:12
        Ja polecam dr Mironiuka w przychodni na Kościuszki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka