Dodaj do ulubionych

chyba desperacja

13.10.10, 19:45
Hej wszystkim!!! Jestem juz 6 dzien w fazie 2! faza pierwsza poszla super,ta tez idzie ok,ale jestem zdesperowana bo nie widze jakiejs znacznej roznicy. niestety waga w domu sie popsula,jak na zlosc,ale ja zawsze widzialam spadek wagi po ciuchach,a dzis chcialam nalozyc spodnie,ktore kupilam w sierpniu i co i leza dokladnie tak samo jak w dniu,w ktorym je zakupilam,ani troche za luzne,nie wiem juz...a mam sporo kilogramow do zrzucenia,tak z 10 bym chciala zrzucic,wydaje mi sie,ze jesli zrzucialbym cos podczas fazy 1 to byloby cos widac po ciuchach prwda? szczegolnie,ze w ksiazce mowa,ze najszybciej spada tluszczyk z brzucha i bioder,to wlasnie tam u mnie sie groadzi i vbardzo chcialbym sie go pozbyc,duzo chodze,moze nie cwicze tak jak kaza,bo nie mam kiedy. Dlatego teraz w fazie 2 mimo to staram sie ograniczyc owoce i weglowodany. juz sama nie wiem co myslecsad(
Pozdrawiam serdecznie!kiss Magda
Obserwuj wątek
    • fraudator Re: chyba desperacja 14.10.10, 08:40
      hej, spokojnie, bądź cieprliwa, a rezultaty przyjdą. NIe zniechęcaj się i zaopatrz się w wagę. Nawet jak waga stoi przez jakiś czas, a wiesz, że odżywaisz się OK, to ruszy w końcu. Trzeba przeczekać chwile stabilizacji. Ja to nazywam zabawą kto kogo w bambuko zrobismile jeśli się podajz bo nie widzisz efektów, organizm (mózg) zrobił Cię w bambukusmile jeśli przeczekasz zgodnie z SB rezultaty przyjdą i powiesz, nie dałam sięsmile zajebiste uczuciesmile
      • fraudator Re: chyba desperacja 14.10.10, 08:40
        zamiast podajz miało być poddasz
        • oneilowa Re: chyba desperacja 16.10.10, 17:57
          Oj tak,ja mam silna wole,ale wkurzam sie,ze po tej calej pierwszej fazie tak jakby nic,no po prostu zalamka,oczywiscie diete dalej stosuje,ale nie widze efektow,myslalam,ze po 1 fazie zrzuce i odczuje to...no ozbaczymy jak bedzie dalej,wlasnie zjadlam zupkesmile))
    • zbig2007 Re: chyba desperacja 14.10.10, 21:39
      sorry że nie na temat, ale właściwie nie za bardzo sczaiłem "jakie jest pytanie" smile

co do ćwiczeń, jako że teraz poświęcam się lekturze różnych fitnessowych tekstów, to jawi mi się taki obraz, że ćw. aerobowe to w najlepszym wypadku słaby zwrot na inwestycji (czasu i wysiłku). znacznie lepsze będą interwały i/lub ćw. siłowe (nie mówiąc już o tym że dieta to 90% efektu, a ćwiczenia to tylko wsparcie).

ale jako że jestem początkujący w tematach fitness, jeszcze nic nie jest ugruntowane, to być może niedługo moje zdanie się odmieni smile)
      • oneilowa Re: chyba desperacja 16.10.10, 17:57
        nie bylo pytania,musialam sie wyzalic po prostu wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka