ceres9 24.06.11, 15:09 bo od dni paru w kibelku na dluzej nie zagoscilam;p jak se poradzic na 1 fazie? beczka,to siemie to jak robisz?takie zarenka kupujesz i zalewasz na noc?czy jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beczka.prochu Re: ws zaparc 24.06.11, 17:00 Nie uzylam go! Biedne siemie (a raczej watek) rozpetalo taka burze, a ja go nie tknelam. Przeszlo mi po paru dniach samo. Ja bym moze mielone kupila i zalala woda. Kiedys pilam je, papka niesmaczna, ale mnie ruszylo. Odpowiedz Link
1dycha Re: ws zaparc 28.06.11, 22:12 tu znalazłam dyskusje o tym jak robić siemie: www.poradnia.pl/ziololecznictwo/ziola-polskie/665-siemie-lniane-samo-zdrowie Odpowiedz Link
ceres9 Re: ws zaparc 28.06.11, 22:38 o! dzieki,dobra strona pije od 2 dni len mielony i to dobre nawet jest Odpowiedz Link
1dycha Re: ws zaparc 29.06.11, 00:13 ale dobre, ze w sensie smakuje czy ze dziala? a dziala w ogole? ja to stosuje metody naturalne: kawa + fajka na czczo Odpowiedz Link
ceres9 Re: ws zaparc 29.06.11, 00:36 i smakuje i chyba dziala-bylam w kibelku ale srednio mnie przeczyscilo,tak lagodnie powiedzialabym pare dni temu za to kupilam senes-nie polecam przeczyszcza tak ze malo mi galy z orbit nie wylazly,sr*lam dalej niz widzialam ale bol brzucha straszny;/ Odpowiedz Link
monikinda Re: ws zaparc 29.06.11, 07:25 ja tam gdzies czytałam/slyszałam opinię, że jak się zacznie pić coś z senesem to podem nie da rady zrobić **** bez. Dlatego popijam siemię, 1 łyżeczka na poł szklanki wrzątku Odpowiedz Link
ceres9 Re: ws zaparc 29.06.11, 08:53 ja zazywam raz na rok w sytuacjach skrajnych nie jest tak,ze popijam codziennie Odpowiedz Link
1dycha Re: ws zaparc 29.06.11, 23:03 ja sie naczytalam takich rewelacji, ze chyba zaczne codziennie ale nie ze wzgledu na przyjemnosci toaletowe tylko na sluzowki tylko czy dam potem zalatwic wiadoma sprawe bez siemienia? Odpowiedz Link
monikinda Re: ws zaparc 30.06.11, 08:52 można. porównuję 1f bez siemienia i z siemieniem teraz. Jest lżej w wiadomej sprawie Odpowiedz Link
1dycha Re: ws zaparc 30.06.11, 23:33 chodzilo mi o co innego - ja na razie to z ranca jestem "wybuchowa" (pewnie od kawowania na czczo) i bardzo to sobie chwale - nie chce sie przyzwyczaic do czegos, co mi jelita rozleniwi... a siemie z innych wzgledow chce przetestowac ... Odpowiedz Link