24.06.11, 15:09
bo od dni paru w kibelku na dluzej nie zagoscilam;p
jak se poradzic na 1 fazie? beczka,to siemie to jak robisz?takie zarenka kupujesz i zalewasz na noc?czy jak?
Obserwuj wątek
    • beczka.prochu Re: ws zaparc 24.06.11, 17:00
      Nie uzylam go! Biedne siemie (a raczej watek) rozpetalo taka burze, a ja go nie tknelam. wink Przeszlo mi po paru dniach samo. Ja bym moze mielone kupila i zalala woda. Kiedys pilam je, papka niesmaczna, ale mnie ruszylo.
      • 1dycha Re: ws zaparc 26.06.11, 19:18

uwielbiam wątki o zaparciach smile
        xenna
        • 1dycha Re: ws zaparc 28.06.11, 22:12
          tu znalazłam dyskusje o tym jak robić siemie:
          www.poradnia.pl/ziololecznictwo/ziola-polskie/665-siemie-lniane-samo-zdrowie
          • ceres9 Re: ws zaparc 28.06.11, 22:38
            o! dzieki,dobra strona
            pije od 2 dni len mielony i to dobre nawet jestsuspicious
            • 1dycha Re: ws zaparc 29.06.11, 00:13
              ale dobre, ze w sensie smakuje czy ze dziala?
              a dziala w ogole?
              ja to stosuje metody naturalne: kawa + fajka na czczo smile
              • ceres9 Re: ws zaparc 29.06.11, 00:36
                i smakuje i chyba dziala-bylam w kibelku ale srednio mnie przeczyscilo,tak lagodnie powiedzialabym
                pare dni temu za to kupilam senes-nie polecambig_grin przeczyszcza tak ze malo mi galy z orbit nie wylazly,sr*lam dalej niz widzialam
                ale bol brzucha straszny;/
                • monikinda Re: ws zaparc 29.06.11, 07:25
                  ja tam gdzies czytałam/slyszałam opinię, że jak się zacznie pić coś z senesem to podem nie da rady zrobić **** bez. Dlatego popijam siemię, 1 łyżeczka na poł szklanki wrzątku
                  • ceres9 Re: ws zaparc 29.06.11, 08:53
                    ja zazywam raz na rok w sytuacjach skrajnych nie jest tak,ze popijam codziennie
                    • 1dycha Re: ws zaparc 29.06.11, 23:03
                      ja sie naczytalam takich rewelacji, ze chyba zaczne codziennie
                      ale nie ze wzgledu na przyjemnosci toaletowe tylko na sluzowki
                      tylko czy dam potem zalatwic wiadoma sprawe bez siemienia?
                      • monikinda Re: ws zaparc 30.06.11, 08:52
                        można.
                        porównuję 1f bez siemienia i z siemieniem teraz. Jest lżej w wiadomej sprawiewink
                        • ceres9 Re: ws zaparc 30.06.11, 14:31
                          a ponadto zawiera sporo mikroeliementowsuspicioussuspicious
                          • 1dycha Re: ws zaparc 30.06.11, 23:33
                            chodzilo mi o co innego - ja na razie to z ranca jestem "wybuchowa" (pewnie od kawowania na czczo) i bardzo to sobie chwale - nie chce sie przyzwyczaic do czegos, co mi jelita rozleniwi...
                            a siemie z innych wzgledow chce przetestowac ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka