Dodaj do ulubionych

wątek o naszych wątkach

29.10.11, 10:48
Ja mam ustawione tak, że mi się wyświetlają wątki "od najnowszego" i odpowiadam na najnowszy. Ale przyszło mi do głowy, żeby tam gdzie wpisuję co jadłam, żeby odpowiadać na swój własny ostatni post jadłospisowy - to wdedy będzie mi łatwiej przejrzeć co jadłam. Jakby wszyscy tak robili, to może łatwiej byłoby rozsądnie przeanalizować co się jadło przez dłuższy okres czasu.
Sugestia do omówienia głównie do Beczki, bo inni to raczej nie mają tendencji do codziennego meldunku na forum.
Co wy na to. Nie wiem czy wyrażam się jasno.
Obserwuj wątek
    • beczka.prochu Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 13:30
      Wiem o co Ci chodzi. Ja nigdy nie odpowiadam na najnowszy, tylko dodaje posty z jadlospisem (generalnie, pewnie raz czy dwa inaczej zapisalam) komentujac pierwszy post w watku )w pazdzienriku post Serca). Moge sobie tak jak sugerujesz, tylko, ze jak ktos bedzie wpisywal komentarze pod moim jadlospisem, to automatycznie to sie rozaciagnie i nie bedzie przejrzyste. A dodawac jadlospis bede, bo widze, ze mi pomaga. To mozemy sprobowac w watku listopadowym.
      • 1dycha Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 15:05
        Ja nie bardzo rozumiem co do mnie napisałaś.
        Ale ważne że ty mnie zrozumiałaś, to w listopadzie będzie porządek smile
    • olanmer Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 15:30
      To ja jeśli można też dołączę się w listopadzie do pisania tego co jadłam?
      • izawit1 Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 15:46
        Dziewczyny cokolwiek postanowicie, w tym "za skomplikowanym" dla mnie temacie, pouczcie nas (reszte) jak mamy pisac, zeby wam nie popieprzyc, bo listopad juz za pasem.
        • beczka.prochu Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 16:14
          Olanmer, pewnie, wpisuj tam co jadlas itd.

Izawit, chodzi o to, ze jak ktos wpisuje jadlospis codziennie na forum (hm, wyglada, ze tylko ja i Dyszka) to potem on jest gdzies po watku rozrzucony. A Dycha chce, aby kazdy swoj kolejny post z jadlospisem dodawac jako komentarz do poprzedniego, dzieki temu utworzy sie takie drzewko.

Mozemy sprobowac w listopadzie. Jak nie zadziala, to w grudniu i tak bedzie nowy watek ha, ha! Jakies pomysly na grudniowy tytul? suspicious
          • olanmer Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 19:27
            grudniowa rewolta, grudniowe odrodzenie...jak zawał tak zwał ale dla diety to będzie grudniowa masakrasmile
          • ceres9 Re: wątek o naszych wątkach 29.10.11, 22:49
            ja mam-grudniowa katastrofa;p
            ja tam jestem niereformowalna i pisze jak umim
            • 1dycha Re: wątek o naszych wątkach 30.10.11, 12:04
              ceres rozwaliłaś mnie tym komentarzem smile
              w grudniu proponuję po prostu stan wojenny smile

olanmer, ustaw sobie żeby czytać od najnowszego, a wpisuj gdzie chcesz.
              tutaj zawsze panowała wolność wypowiedzi i nie ma żadnych sztywniackich reguł.
              ja będę wpisywać zgodnie z moim pomysłem, bo mnie za dużo czasu potem kosztuje, żeby odworzyć i przeanalizować pełen jadłospis. a ciebie do pomysłu bardzo zachecam, ale nie przymuszam smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka